Dodaj do ulubionych

Mam talent 4

03.09.11, 19:16
Pierwsze odcinki to pewnie zajawki z tzw. przesłuchań będą? dobrze pamiętam?
A tak w ogóle, to jestem ciekawa jak ten sztywniak Kozyra tam się zaprezentuje, bo wejście w miejsce Wojewódzkiego to jest jednak jak strzelanie sobie w stopę.
Obserwuj wątek
    • kklekss Re: Mam talent 4 03.09.11, 21:04
      Kozyra , niestety bez wyrazu .Nie przeskoczy K.W.
      • anka_cyganka35 Re: Mam talent 4 03.09.11, 21:07
        chyba mi się przejadły te wszystkie reality bo tez mi sie to jakies nudne strasznie wydaje
        • zjarany_krasnal Re: Mam talent 4 03.09.11, 21:11
          racja, przejadło się to już chyba.
          • anka_cyganka35 Re: Mam talent 4 03.09.11, 21:15
            jeszcze teraz ten małolat przemadrzały mnie wcale nie zachwycił kolejna "kulawik"
            • menisk Re: Mam talent 4 04.09.11, 09:12
              Tamta przynajmniej umiała śpiewać. Ten jeszcze niewiele umie i fałszuje. Bardzo nie podoba mi się montaż tego programu. Ciągłe przebitki w czasie występów a to na zakulisowych prowadzących (łącznie z ich gadaniem w trakcie!), a to na grupę wsparcia, a to na jurorów, publiczność... W rezultacie występ widzimy maksymalnie poszatkowany. Tego nie da się oglądać.
              • rewski56 Re: Mam talent 4 04.09.11, 13:40
                Popieram.Ciągłe przebitki do tego okraszone ostra muzą mającą podbijać chyba napięcie dają odwrotny skutek od zamierzeń realizatorów.Są najpierw denerwujące a potem nużące.
                Kozyra nudny ,sztywny zresztą jest chyba sobą.Przewidywalny i oklepany jak radio ZET które niczym się nie różni od większości stacji.
                Tego nie da się już ani oglądać ani słuchać.
                • nikka00 Re: Mam talent 4 04.09.11, 14:56
                  Właśnie oglądam powtórkę i zastanawiam się co w gronie jurorów robi człowiek, dla którego klasyk Chaki Khan, jest dancingowym numerem. Co za poruta, panie ex - muza dla masy - zet.
                  • nikka00 Re: Mam talent 4 04.09.11, 15:02
                    oooo a pan skrzypek jeszcze przykŁÓWa jego uwagę... o bogowie!
    • chantal10 Re: Mam talent 4 04.09.11, 17:00
      Nie oglądałam całego programu, ale mam pewne przemyślenia na temat R. Kozyry. Według mnie koniecznie chce wyjść na mega luzaka, jego zachowanie ewidentnie jest pod publiczkę co wychodzi tak nienaturalnie, że aż szkoda komentować.
      Nie pokładałam w nim żadnych nadziei bo ani mnie wcześniej parzył ani ziębił dzięki czemu mogę powiedzieć, że Kozyra nawet mnie nie zniesmaczył a tym bardziej nie rozczarował. W zajawkach już widziałam, że troszkę chyba "gra" i zgrywa się na Wojewódzkiego. Nie pomyliłam się. Jednak Kozyrze do Wojewódzkiego brakuje tyle, ile mnie do baletnicy*.

* nigdy nie byłam, nie jestem i nie będę baletnicą.
      • bonitajler Re: Mam talent 4 09.09.11, 13:11
        Kozyra to taki sztywny luzak.

Mnie może nie tyle się znudziły tego typu programy, ile ich forma, debilna forma. Nie interesują mnie podczas czyjegoś występ przybitki na Hołownię i Prokopa. Ale to jeszcze bym mógł znieść. Natomiast publiczność... debilny twór, wyjący, klaszczący, drzący ryja. Człek nawet by chciał posłuchać tego wokalu do oceny, ale nieeee.... klask klask, uuuuuuu, łuuuuuuu, ŁUUUUUU brawooooo

Dlaczego eliminacje nie mogą wyglądać jak w pierwszym IDOLU? bez zidiociałej publiczności?
        • bardu Re: Mam talent 4 10.09.11, 10:06
          Zgadzam się z każdym słowem.
        • the_dzidka Re: Mam talent 4 11.09.11, 20:28
          > Mnie może nie tyle się znudziły tego typu programy, ile ich forma, debilna form
          > a.

No nareszcie! Czekałam, kiedy ktoś to wreszcie powie. Lepiej późno niż wcale. Te wszystkie programy muzyczno-taneczne są DEBILNE i zrobione JAK DLA DEBILI. Debilne zachowanie publiki, debilne zachowanie jury, debilne zachowanie prowadzących -tylko po to, żeby zrobić z siebie debila i dzięki temu zyskać popularność. Niestety...
          • tawananna Re: Mam talent 4 12.09.11, 14:08
            Niestety, ale tego już się nie daje oglądać. Gdybym nie robiła tysiąca innych rzeczy w czasie emisji, na pewno bym nie wytrzymała do końca. A pierwsza seria "przykłówała" ;P mnie całkiem nieźle do telewizora.

W piątek rusza niemiecki "Mam Talent" - ciekawa jestem, jak to tam będzie wyglądało. Do tej pory zazwyczaj podobał mi się bardziej: większa była różnorodność talentów, i często też wyższy poziom (zwłaszcza przy jakichś nietypowych popisach akrobatycznych czy muzyce świata).

I zgadzam się, że te programy są debile i zrobione jak dla debili :). No i co ja mam począć z tym, że dobrze się nad czymś takim odprężam :), i że to dla mnie świetna metoda, by załatwić różne nielubiane obowiązki domowe z telewizorem w tle :). Ale "Mam Talent" ostatnio nawet do tego nadawał się średnio...
          • pavvka Re: Mam talent 4 13.09.11, 09:38
            the_dzidka napisała:

> No nareszcie! Czekałam, kiedy ktoś to wreszcie powie. Lepiej późno niż wcale. T
            > e wszystkie programy muzyczno-taneczne są DEBILNE i zrobione JAK DLA DEBILI. De
            > bilne zachowanie publiki, debilne zachowanie jury, debilne zachowanie prowadząc
            > ych -tylko po to, żeby zrobić z siebie debila i dzięki temu zyskać popularność.
            > Niestety...

Ale jednak są różnice. TVN-owskie szoły ostatnio zdecydowanie w tym debilizmie przodują. Już nawet w Must Be the Music w Polsacie widać, że przynajmniej chodzi również o muzykę, a nie tylko o lans.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka