kryskaedka 26.11.07, 21:46 na portal nasza klasa?? kurka.. jakie jakie to fajne!..znalazlam moja klase z podstawowki i szkoly sredniej! zdjecia ,kontakty..a w przyszlosci spotkanie..naprawde sie ciesze..polecam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.l Re: a wchodziliscie? 26.11.07, 21:49 wchodzilismy,ale to nie na moje nerwy.. strasznie wolno sie otwieraja te strony. Odpowiedz Link
kryskaedka Re: a wchodziliscie? 26.11.07, 21:53 wiem ale warto poczekac chwilke ..chociaz aby znajome buźki zobaczyc Odpowiedz Link
kryskaedka Re: a wchodziliscie? 26.11.07, 21:51 mam w sobie taki smutek czasem..to tęsknota za przeszloscia...mysle ze spotkanie sie w gronie klasowym to bedzie ogromnie mile przeżycie..taka podroż w czasie..z mozliwoscia zaparkowania na chwilkę i pogadania z dawnymi znajomymi Odpowiedz Link
ala.l Re: a wchodziliscie? 26.11.07, 21:55 abstrahując od tego portalu, to ja juz przezylam rozczarowanie klasowego spotkania po latach, nie ma w tym nic fajnego. Odpowiedz Link
ala.l Re: a wchodziliscie? 26.11.07, 22:17 kryskaedka napisała: > oooo! dlaczego..opisz to prosze bylo okropnie, Dziewczyny sie sobie wrogo przygladaly. Mezczyzni wylysieli i zglupieli,gadali tylko o samochodach i wzwodach. A cala reszta sie schlala zbyt wczesnie. Bylo to spotkanie obcych sobie ludzi..okropnie to wspominam. Odpowiedz Link
kryskaedka Re: a wchodziliscie? 26.11.07, 22:34 o kurde..to faktycznie słabo..ale moze nie jest to regułą..bo ja tam bym usciskala pare kolezanek a nie wrogo im sie przygladala..no chyba z jakies nadete by sie okazaly Odpowiedz Link
krytyk2 Re: a wchodziliscie? 27.11.07, 12:59 Polske ogarnęło prawdziwe szalenstwo na tym punkcie.Ja zalogowalem sie na tym portalu tydzien temu a juz mam 10 znajomych,mimo ze ich nie szukalem/jeszcze nie potrafie/.Liczba dopisujacych sie wynosi ok 50-60- tys dziennie! i chyba z tego powodu wczoraj kilkakrotnie serwery odmawialy posluszeństwa i kazda zmaina strony zabierala kilka minut Odpowiedz Link
ala.l Re: a wchodziliscie? 27.11.07, 13:01 krytyk2 napisał: > Polske ogarnęło prawdziwe szalenstwo na tym punkcie.Ja zalogowalem > sie na tym portalu tydzien temu a juz mam 10 znajomych,mimo ze ich > nie szukalem/jeszcze nie potrafie/.Liczba dopisujacych sie wynosi > ok 50-60- tys dziennie! i chyba z tego powodu wczoraj kilkakrotnie > serwery odmawialy posluszeństwa i kazda zmaina strony zabierala > kilka minut tez chcem do Twjej klasy nawet sie zaloguje Odpowiedz Link
krytyk2 Re: a wchodziliscie? 27.11.07, 13:10 > tez chcem do Twjej klasy > > nawet sie zaloguje nieświadomy regul informatycznych panujacych na portalu,wszedlem na szkołe mojej znajomej i chcialem ja dopisać do uczniow tej szkoly.Po chwili wyszlo mi ,ze w tym samym czasie gdy konczyłem studia,stalem sie uczniem szkoły podstawowej w innej miejscowości))) Odpowiedz Link
ala.l Re: a wchodziliscie? 27.11.07, 13:14 krytyk2 napisał: > > tez chcem do Twjej klasy > > > > nawet sie zaloguje > > nieświadomy regul informatycznych panujacych na portalu,wszedlem na > szkołe mojej znajomej i chcialem ja dopisać do uczniow tej szkoly.Po > chwili wyszlo mi ,ze w tym samym czasie gdy konczyłem studia,stalem > sie uczniem szkoły podstawowej w innej miejscowości))) wykracasz sie.. czyli nie chcesz ze mna miec do czynienia(((buuuu nawiazujac do wypowiedzi -czy to znaczy ,ze cos nie tak z tym portalem? Odpowiedz Link
krytyk2 Re: a wchodziliscie? 27.11.07, 13:45 > wykracasz sie.. > czyli nie chcesz ze mna miec do czynienia(((buuuu Ależ dzis masz pesymistyczne nastawienie... z pewnoiścią konczylas jakąs szkołe w polsce i wystarczy ją odnaleźć i się dopisać do klasy.Dodawanie znajomych jest łatwe i nie wymaga konczenia tych samych szkół.. > nawiazujac do wypowiedzi > -czy to znaczy ,ze cos nie tak z tym portalem? portal jest ok ale był przewidzainy na kilka tysięcy a w tej chwili jest na nim 2 miliony uzytkowników! Odpowiedz Link
kryskaedka Re: a wchodziliscie? 27.11.07, 13:49 beeeeee((( a jeden taki kolega z podstawowki napisal mi wlasnie maila ze by mnie na ulicy nie poznal;) mam oczywiscie zdjecie w wizytowce beeeeeeeeeeeeeee!! Odpowiedz Link
krytyk2 Re: a wchodziliscie? 27.11.07, 13:52 kryskaedka napisała: > beeeeee((( > > a jeden taki kolega z podstawowki napisal mi wlasnie maila ze by > mnie na ulicy nie poznal;) > > mam oczywiscie zdjecie w wizytowce > > beeeeeeeeeeeeeee!! Niech lepiej sam schowa to swoje brzuszysko pod marynarę! Odpowiedz Link
kryskaedka Re: a wchodziliscie? 27.11.07, 14:43 brzucha nie ma..ale wyłysial kompletnie..takie jajko ufff!!) Odpowiedz Link