Dodaj do ulubionych

Mam Talent - 24.09

25.09.11, 12:36
jak wrażenia?

Ja jestem zachwycona tym Kacprem, który śpiewał piosenkę REM. Świetny był, zresztą na castingu do X-Factor, na którym też się pojawił, od razu zauważyłam, że jest świetny i zdania nie zmieniam. Podobał mi się też występ Mira Art, ale to chyba dlatego, że tańczą tam moi znajomi ;)
Nie oglądałam tylko końcówki po ostatnich reklamach, było coś ciekawego?
Obserwuj wątek
    • meeegotka Re: Mam Talent - 24.09 25.09.11, 13:55
      A mnie to troche wkurzaja te przetasowania. Wszyscy ci, ktorych ogladalismy juz w x-faktor przychodza do "mam talent" i przechodza dalej. Naliczylam juz conajmniej troje uczestnikow, ktorzy byli tam, odpadli w pewnym momencie i teraz pojawiaja sie z "ochami" i "achami" tu.
      Inna sprawa, ktora mnie drazni to fakt, ze jury jest takie jednoglosne w glosowaniu. Jest albo 3x tak, albo 3x nie i innej opcji nie ma, mimo, ze podczas komentowania nie wszystkim sie podoba - bez sensu!
      I przedostatnia rzecz: coraz mniej tych talentow i przechodza ludzie typu pan, ktory majta pomaranczowymi kulkami na nitkach albo barisci.
      A na koniec, mimo, ze nie cierpie spiewajacych dzieci w tego typu programach - 13-letnia dziewczyna grajaca na gitarze ze swietnym glosem bardzo mnie ujela i mam nadzieje, ze nie zaserwuja nam w finale jakiejs lzawej historii z nia zwiazanej.
      • tawananna Re: Mam Talent - 24.09 25.09.11, 15:45
        > I przedostatnia rzecz: coraz mniej tych talentow i przechodza ludzie typu pan,
        > ktory majta pomaranczowymi kulkami na nitkach albo barisci.

Zgadzam się - przeciętne te talenty, i sposób ich prezentacji też nieszczególny. Zresztą dzisiejsze akrobacje w powietrzu też mnie nie zachwyciły - niby miło się patrzyło, ale jakoś szczególnie to w pamięć nie zapada. Pisałam już o tym, że porównuję sobie program na bieżąco z niemiecką edycją i niestety porównanie wypada zdecydowanie na niekorzyść TVN - mniejsza różnorodność i często niższy poziom akrobacji, sztuczek magicznych i czego tam jeszcze się pokazuje. U nas jury zachwyca się pod niebiosa dość przeciętnymi występami, tam - niejednokrotnie mówią, że fajny występ, ale nie mają potrzeby oglądać tego drugi raz. Albo że fajny występ, ale warto by zadbać o ciekawszą oprawę.
        • meeegotka Tawananno 25.09.11, 17:53
          A na jakim kanale, kiedy i o której Niemcy nadaja MT?
          • tawananna Re: Tawananno 26.09.11, 11:19
            RTL (u mnie jest w zwykłej kablówce), tytuł "Das Supertalent". Godzina i dzień jak u nas - sobota, 20:00 (możliwe, że z minutami). Powtórki również w sobotę, ok. 1:00 w nocy. Możliwe, że ostatni odcinek da się obejrzeć na stronie RTL (nie sprawdzałam, ale przy innych programach tak często było).

Aaa, jedną wadę ma dla mnie ten program - pokazują chyba więcej "kosmitów" i "freaków" niż u nas ;).
    • sid-sid Re: Mam Talent - 24.09 26.09.11, 21:27
      Obejrzałam pierwszy raz i będę oglądać dalej ze względu na Kacpra, chłopak śpiewa rewelacyjnie i bardzo kibicowałam mu w X-Factor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka