Dodaj do ulubionych

JESTEM W SZOKU

05.03.02, 21:37
Miałam zamiar nie oglądac 3 edycji ale cos mnie podkusilo i wczoraj na TVN7
obejrzałam fragmenty , dzisiaj na TVN o 20 też. Ale to juz koniec mojego
ogladania BB3. Po prostu jestem w szoku, jak mozna bylo wziąć do programu
takich pustaków, nie widzialam wszystkich; mówię tu przede wszystkim o Frytce i
Łukaszu.
Przy nich ludzie z 1 i 2 edycji to pelna kultura a Barbie, Frytka--te panie
chyba przybiegły prosto z agencji towarzyskiej? I niejaki Łukasz--totalny
pustak, ktorego pasją sa kobiety. mógl powiedziec wprost, że pieprzenie kobiet.
Oczywiscie mozna by tak ładnie okreslic z aprobata ,że to maczo. A to żaden
maczo tylko kurwa w meskim wydaniu...
Przepraszam za ostre slowa, ale nie potrafię inaczej napisac o zachowaniu tych
osobnikow.
Ciekawe co bedzie w BB4 ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Travis Re: JESTEM W SZOKU IP: *.acn.waw.pl 05.03.02, 22:14
      ellivia napisał(a):

> Przy nich ludzie z 1 i 2 edycji to pelna kultura a Barbie, Frytka--te panie
      > chyba przybiegły prosto z agencji towarzyskiej? I niejaki Łukasz--totalny
      > pustak, ktorego pasją sa kobiety. mógl powiedziec wprost, że pieprzenie kobiet.
      >
      > Oczywiscie mozna by tak ładnie okreslic z aprobata ,że to maczo. A to żaden
      > maczo tylko kurwa w meskim wydaniu...
      > Przepraszam za ostre slowa, ale nie potrafię inaczej napisac o zachowaniu tych
      > osobnikow.
      > Ciekawe co bedzie w BB4 ????

Myślę, że jeśli chodzi o Łukasza masz rację. To jest przykład kurwy w męskim
      wydaniu. Zresztą wczoraj mówił coś o prezentach które dostawał (niepytany) - z
      tego wnioskuję, że był żigolakiem (albo "Nocnym Kowbojem" i może nie tylko z
      kobiecą przeszłością). Z drugiej strony sporo w jego gadce mitomanii, bo gdyby
      był żigolakiem wyskoich lotów to nie byłby takim leszczem z zawodowego punktu
      widzenia (poprzez łóżko z odpowiednimi kobietami powinien być już bardzo wysoko -
      a jest śmieciem)

• Gość: Mayewsky Re: JESTEM W SZOKU IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 22:28
        Żigolakiem ? Mhh... pewnie owszem, ale w innym tego słowa znaczeniu, czyli
        kobiety żygały po nocy z nim :)
        Jest przystojny, fakt, ale ktoś kto jest żigolakiem powinien też mieć mózg, a
        wyrwanie fryty to dla byle żula z parku zajęłoby dwie i pół minuty.
        • Gość: mini Re: JESTEM W SZOKU IP: *.brzesko.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:54
          To bylo niemal pewne ze w kolejnej edycji TVN zatrudni
          zwykle kurewki i pierdolnikow zeby podniesc ogladalnosc.
          Ciekawe kiedy pokarza klejnoty Kena w pelnej krasie i wygolona
          cipke Barbi czy tam innej cizi-dupodajki.
          • Gość: npojazd Re: JESTEM W SZOKU IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.03.02, 13:58
            jakoś nie zauważyłem żeby Barbie robiła coś gorszącego, no nie wiem od razu jak
            widzicie laskę z tandetnym ale pewno mogącym się podobać makijażem to od razy
            robisie z niej kurwę?szkoda słów.
            • mikolaj7 Re: JESTEM W SZOKU 06.03.02, 21:08
              Gość portalu: npojazd napisał(a):

> jakoś nie zauważyłem żeby Barbie robiła coś gorszącego, no nie wiem od razu jak
              >
              > widzicie laskę z tandetnym ale pewno mogącym się podobać makijażem to od razy
              > robisie z niej kurwę?szkoda słów.

szkoda slow dla Twojej glupoty :-))))

w 100% popieram ellivie :-))))
              • Gość: pawez Re: JESTEM W SZOKU IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 21:18
                co tam takie niewinne obmacywanki. dzisiejszy odcinek byl lepszy
                podzeganie do bojek i pokazywanie przemocy to dopiero cos
                TVN-Troche Wiecej Nazizmu
                • Gość: juzek Re: JESTEM W SZOKU IP: *.nalkowskich.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 21:24
                  jak wuma sie nie podobo to załunczta se jakis "family"-film w TV PLUS czy innym
                  tam Niepokalanowie...
                  • Gość: heniek Re: JESTEM W SZOKU IP: *.nalkowskich.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 21:26
                    własnie, nikt nikogo do niczego nie zmusza
                  • Gość: npojazd Re: JESTEM W SZOKU IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.03.02, 21:29
                    Wiesz co dla ciebie też szkoda słów, jeżeli tylko na podstawie wyglądu
                    wyrabiasz sobie opinię o ludziach. Nie zazdroszczę płytkości i powierzchnowości.
            • ellivia Re: JESTEM W SZOKU 07.03.02, 16:42
              Gość portalu: npojazd napisał(a):

> jakoś nie zauważyłem żeby Barbie robiła coś gorszącego, no nie wiem od razu jak
              >
              > widzicie laskę z tandetnym ale pewno mogącym się podobać makijażem to od razy
              > robisie z niej kurwę?szkoda słów.

O.k. przyznaje sie do błędu. Nie powinnam była oceniac Barbie po wygladzie, jak
              na razie zachowuje się całkiem przyzwoicie.Myslę,że bez makijażu tez wygląda
              ładnie.
              Za to wsprawie panny Frytki mialam racje. Ale Ken -szkoda słów- ten koleś mnie
              wkurza i jednoczesnie śmieszy.
              No i cóz , wprawdzie zarzekałam się ,że nie będę oglądac BB, ale mnie trochę
              wciągnęlo i nie będę udawac,że nie oglądałam, skoro ogladałam.
              Za to wczoraj- to bylo smieszne. Sołtysik z przejęciem na twarzy jakby
              relacjonował wydarzenia wojenne:'Przesledzmy minute po minucie co się dzialo
              między Agnieszka a Łukaszem".
              Przynajmniej mozna sie posmiać:)))
              pozdr.
              E.

• vwdoka Re: JESTEM W SZOKU 07.03.02, 16:56
                Ja chyba sobie odpuszczę BBB...
    • kapeco Re: JESTEM W SZOKU 08.03.02, 12:07
      ellivia napisał(a):

> Miałam zamiar nie oglądac 3 edycji ale cos mnie podkusilo i wczoraj na TVN7
      > obejrzałam fragmenty , dzisiaj na TVN o 20 też. Ale to juz koniec mojego
      > ogladania BB3. Po prostu jestem w szoku, jak mozna bylo wziąć do programu
      > takich pustaków, nie widzialam wszystkich; mówię tu przede wszystkim o Frytce i
      >
      > Łukaszu.
      > pustak, ktorego pasją sa kobiety. mógl powiedziec wprost, że pieprzenie kobiet.
      >
      > Przepraszam za ostre slowa, ale nie potrafię inaczej napisac o zachowaniu tych
      > osobnikow.

Widzisz - "ciekawe co w 4- tej !!!"
      a mialas nie konsumowac tych odchodow
      chorus : "Witaj w klubie gownojadow"
      "Dla tych, co im sie zbiera na wymioty mamy osobny salonik"
    • Gość: Conan Re: JESTEM W SZOKU IP: *.man.polbox.pl 08.03.02, 12:30
      ellivia napisał(a):

> Miałam zamiar nie oglądac 3 edycji ale cos mnie podkusilo i wczoraj na TVN7
      > obejrzałam fragmenty , dzisiaj na TVN o 20 też. Ale to juz koniec mojego
      > ogladania BB3. Po prostu jestem w szoku, jak mozna bylo wziąć do programu
      > takich pustaków, nie widzialam wszystkich; mówię tu przede wszystkim o Frytce i
      >
      > Łukaszu.
      >
      > osobnikow.

Bebowcy są tacy jak przkrój demograficzny widowni tego programu. Nie bez kozery
      ma on taką ogładalność. Wiec nie dziw sie ze jest taki popularny.
      BB to jeden wielki, zainscenizowy syf, chyba nikt nie uwaza ze to co tam sie
      wyrabia, dzieje sie samoczynnie ?
      Reality show ? - w jakim reality chodzi sie po domu w czapce albo puchowym
      bezrękawniku ? przeciez ci ludzie to debile. Albo np. laska myjaca buty (?!?!)
      kolesiowi, którego poznała 4 dni wczesniej. Trzeba byc skończonym chamem aby
      pozwolić aby kobieta buty czysciła facetowi.
      To sa opary absurdu.

• Gość: zxc Re: JESTEM W SZOKU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 12:32
        a ty tak nie pieprz tylko wyliż frytę senator Grześkowiak
        • Gość: Conan Re: JESTEM W SZOKU IP: *.man.polbox.pl 08.03.02, 12:34
          Gość portalu: zxc napisał(a):

> a ty tak nie pieprz tylko wyliż frytę senator Grześkowiak

nawet jako Conan Barbarzyńca sie brzydze, Trzy Klawisze.
          • Gość: zxc Re: JESTEM W SZOKU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 12:39
            nie powinieneś brzydzić się tak świętojebliwej i zacnej istoty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka