ralf_2 02.12.11, 09:46 Odcinek z 1 grudnia .Szukam fanów pana Szymona który był ab fab. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: Kuchenne rewolucje 02.12.11, 21:14 Czy Pan Szymon to syn własciciela? i czy wątek oznacza zachwyt nad owym Panem? Jesli tak to się dołączę! nie oglądałam od początku ale jak zobaczyłam syna to usiadłam sobie na kanapie;) zresztą całe rodzenstwo śliczne( choc nie jestem pewna czy to rodzenstwo było?) przeciez ten sliczny kelner ...eh, i góralka chyba córka przesliczna jak z obrazka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralf_2 Re: Kuchenne rewolucje 02.12.11, 23:03 Dzieki za odpowiedz .Wszystko sie zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Kuchenne rewolucje 03.12.11, 08:02 Pewnie juz dawno zajety-taki towar dlugo nie stoi wylapuja juz w szkole sredniej. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Kuchenne rewolucje 03.12.11, 10:52 No wlasnie, czy kelner tez nalezal do rodzenstwa? Nic o nim nie wspominali, ale przy naradach obecny byl przy stole. I potwierdzam - rodzenstwo jak z obrazka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Kuchenne rewolucje 03.12.11, 17:18 Wątek jak z "Bravo Girl", ale kurcze macie rację! Tak knajpa nie tylko ze względu na jedzenie będzie przeżywać oblężenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Kuchenne rewolucje 03.12.11, 18:13 Lilith :) Nie ogladalam tego odcinka w czwartek, ale po przeczytaniu tego watku, zerknelam teraz na powtorke, no i ... racja, racja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Kuchenne rewolucje 03.12.11, 19:17 Ja jestem zdecydowaną fanką! A niech i by tam fatalnie gotowali to dla p. szymona i tego kelnera warto przełknąć nawet i czerstwy chleb z octem :) W ogóle bardzo sympatyczne wrażenie sprawiała cała rodzina i pracownicy. Odniosłam wrażenie, że tam się ludzie po prostu lubią i szanują i chcą ze sobą pracować. Odcinek wyjątkowo fajny ze względów estetycznych jak i całej reszty :) I córka właściciela też jest śliczną dziewczyną. że też zdarza się jednej rodzinie grupa tak ślicznych dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Kuchenne rewolucje 04.12.11, 11:06 macie :) pl-pl.facebook.com/people/Szymon-Styrczula/1203702305 Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Kuchenne rewolucje 04.12.11, 12:09 No i wszystko z rodzenstwem jasne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 No ale to zdjęcie jest .... 04.12.11, 12:23 Brzydkie... tutaj mi się nie podoba, szczęsliwie wiemy jak wygląda wnKuchennych rewolucjach":) mniam... Odpowiedz Link Zgłoś