asiak44 27.12.11, 15:51 Gdzie mogę znaleźć filmiki, które pokazywał pan Jacek w swoim ostatnim programie "Świat według Jacka"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Świat według Jacka 27.12.11, 22:34 przecież wszystko z jutuba ciągną mu asystenci. fajny ma 'program' Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: Świat według Jacka 28.12.11, 03:12 Nie ma chyba w polskich stacjach, które pretendują do miana - czy za taki się mają - programu opiniotwórczego, bardziej żenującej audycji. I żenującego prowadzącego. Na siłę silącego się na zabawność, wręcz młodzieżową "cool'owatość"... Żałosna i firma, i treść, i prowadzący. Do tego zauważalna stronniczość, np. w przypadku konfliktu izraelsko-palestyńskiego (żydowsko-arabskiego). Przy tym "Świecie wedle Jacka-Placka" na tvn24, "To był dzień-Na świecie" na kanale Polsat News to merytoryczny klejnot... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Świat według Jacka 28.12.11, 08:58 było tu już kilka wątków na ten temat. merytorycznie dno Panajackowej produkcji jest rekordowe. tudzież sposób wymawiania przez Panaj nazw obcojęzycznych. No, ale podobno jest nie do ruszenia, jak Pińkoska. za jp2 tak mu wzruszająco głosik drżał jak nadawał z vatikanu - tych zasług nie przebije nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
brajanaa Re: Świat według Jacka 29.12.11, 16:02 Teoretycznie rozumiem sens tego programu - mimo wszystko jest mnóstwo osób, które nie korzystają z komputerów a tym bardziej z YT - dla nich ten program może być ciekawy. Tylko prowadzący... To jakiś koszmar, trudno to oglądać bez zażenowania. Panu Jackowi wydaje się, że jest na maksa zaj... gościem i zachowuje się jakby prowadził program w rodzaju 5-10-15. Dodatkowo jest zwykłym chamem - poczytałam kiedyś jego wpisy i komentarze na blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
pmk_pmk Re: Świat według Jacka 31.12.11, 14:31 Prawda. Zmieniam kanal widzac ten program, ale wyglada na to, ze wiekszosc go lubi. Znaczy, ze pan Jacek trafil w target. I kicha, bedzie wieczny jak "Taka jest melodia". Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Świat według Jacka 30.12.11, 17:22 Ktoś mi może wyjaśnić dlaczego na TVN24 o 17;10 nie ma już Prosto z Polski? Jest w programie za każdym razem, ale za każdym razem jak chcę obejrzeć, to puszczają właśnie pana Jacka. Nie cierpię tego programu i dodatkowo wkurza mnie właśnie dlatego, że jest zamiast tego, co ja chcę obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś