Dodaj do ulubionych

nowa reklama z Ibiszem

05.01.12, 13:48
znowu łupież i - rzecz oczywista- cały czas gania za tym łupieżem z gołą klatą

dość żylastą i raczej mało atrakcyjną
Obserwuj wątek
    • postomaniac Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 13:56
      Jak dla mnie to Ibisz jest już przereklamowany i po prostu robi z siebie pośmiewisko.
      • jolecka-22 Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 14:16
        Oj napadła mnie ta reklama wieczorem w łóżku. Długo nie mogłam dojść do siebie ;) To straszne jak ludziom odwala.
    • 1.jack Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 14:54
      Ibisz się "zużył" w myśl zasady co za dużo to niezdrowo , a jego było stanowczo za dużo.
      • ewa9717 Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 15:47
        Ale - podobnie jak panią Cichopek - lubi go pani Nina Dementiew, więc nadalbędzie w użytku ;)
    • pawel-strzalka Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 18:58
      No niestety - o ile twarz można sobie operować, botoksować, itp., to klata - nawet super wyćwiczona nie będzie wyglądać jak młode ciałko jeżeli się ma prawie 50 lat. Obserwując Ibisza od kilku lat mam wrażenie, że to wszystko co ze sobą robi to nie jest dbałość o ciało, zdrowie, itp. To jest po prostu mizerna próba oszukiwania samego siebie i problem nieradzenia sobie z nadciągającą starością i jej oznakami.
      Polecam waszej uwadze także zdjęcia Młynarskiej i Torbickiej. Mimo zachwytów jakie to one piękne i w ogóle się nie starzeją polecam wyszukać zdjęcia na dużym zbliżeniu. Niestety widać tam już starcze twarze, przykryte po prostu toną kosmetyków. Wieku niestety nie da się oszukać.
      A co do samej reklamy z Ibiszem - to jedna z tych, które od drugiego razu natychmiast przełączam, bo nie cierpię patrzeć jak ktoś robi z siebie błazna.
      • easz Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 19:05
        Rozumiem, że jak ktoś starszy albo nawet stary, to już ma się zastrzelić, czy kubeł na głowie nosić w miejscach publicznych? A już nie daj Boże p r a c o w a ć mu się zachciewa?

Ojtam, Ibisz wiecznie żywy:P
        • pawel-strzalka Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 20:35
          Absolutnie nie zrozumiałaś(-eś) tego co napisałem. Chodziło mi o żenujące ukrywanie starzenia się zamiast pogodzenia się z tym, co nieuniknione.
          • easz Re: nowa reklama z Ibiszem 06.01.12, 00:23

A on się nie chce z tym pogodzić, jakoś widać nie w smak mu to, nie i już.

Krzysiu to jest już prawie jak Loska dla moich rodziców - był, jest i będzie. Ja go pamiętam jeszcze z okolic 5-10-15, a chyba się nawet nie łapałam na 15 wtedy i ja nie chcę, żeby on odchodził, ani żeby się zmieniał!
            ;)
      • anonimowa_melancholiczka Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 21:32
        pawel-strzalka napisał:

> Polecam waszej uwadze także zdjęcia Młynarskiej i Torbickiej. Mimo zachwytów ja
        > kie to one piękne i w ogóle się nie starzeją polecam wyszukać zdjęcia na dużym
        > zbliżeniu. Niestety widać tam już starcze twarze, przykryte po prostu toną kosm
        > etyków. Wieku niestety nie da się oszukać.

40-50-latki to wg staruchy? Gratuluję.
        • dona.a Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 21:48
          anonimowa_melancholiczka napisała:

> 40-50-latki to wg staruchy? Gratuluję.

Dla 20latków niestety tak:(
        • ankas4 Re: nowa reklama z Ibiszem 08.01.12, 23:56
          Tez widziałam reklamę, wydaje mi sie ,ze chodzi tutaj nie o to ,ze P.Krzysztof ma tyle lat ile ma( bo przeciez nie jest starcem), ale ,ze udaje młodzieniaszka ,ktorym nie jest, to jest jedyna wada tej reklamy, gdyby wystapil jako zadbany 50 latek to ta reklama bylaby swietna, ale,ze caly zestaw zachowań jest mlodzieniaszka , a odgrywa tę rolĘ P.Krzysztof to juz jest nie do przejścia jak dla mnie...
          • newsstand Re: nowa reklama z Ibiszem 09.01.12, 02:22
            rozumiem ze ty bys chetnie wystapila jako ,,zadbana 50latka''?

przeciez on nawet nie ma 50-ciu lat, na milosc boska!
            • the_dzidka Re: nowa reklama z Ibiszem 20.02.12, 13:17
              > rozumiem ze ty bys chetnie wystapila jako ,,zadbana 50latka''?
              >
              > przeciez on nawet nie ma 50-ciu lat, na milosc boska!

Ale nie ma też już dwudziestu, a tak się zachowuje. Mało jest tak niesmacznych rzeczy jak mężczyzna w średnim wieku robiący z siebie młodzieniaszka.
      • bardu Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 23:55
        > widać tam już starcze twarze,
        No, nieźle pojechałeś. Torbicka i Młynarska mają starcze twarze? Ręce opadają...
    • jaginger Re: nowa reklama z Ibiszem 05.01.12, 21:21
      Żylaste ciało jeszcze ujdzie.
      Ale jego fryzura, włosy jakoś tak się dziwacznie układają.
      Skojarzyło mi się z jakimś przedszkolakiem:) Takim ugrzecznionym chłopczykiem:)
      To zgrzyta z żylastym, umięśnionym ciałem bardzo dorosłego Krzysia.
      • baabeczka Re: nowa reklama z Ibiszem 06.01.12, 11:45
        easz...
        moze sie nie godzic ze starzeniem swoim,ale po co nam to pokazywac?
        Lepiej niech robi reklamy w ubraniu, i tyle
        • marzeka1 Re: nowa reklama z Ibiszem 06.01.12, 21:49
          Ta reklama jest STRASZ- NA, PO PROSTU STRASZNA- facet wygląda totalnie aseksualnie mimo gołej klaty, a na dodatek zniechęca mnie to kupienia mężowi i synowm tego szamponu (a kupowałam, teraz- z przekory czystej- kupię inny).
        • easz Re: nowa reklama z Ibiszem 06.01.12, 21:55
          baabeczka napisała:

> easz...
          > moze sie nie godzic ze starzeniem swoim,ale po co nam to pokazywac?
          > Lepiej niech robi reklamy w ubraniu, i tyle

Ale o czym by tu wtedy były wątki i rozmowy;) A na plotkachkotkach! Ludzie by z tęsknoty i nudy pomarli.
          • kiwas Re: nowa reklama z Ibiszem 07.01.12, 17:37
            Ibisz ma starczą klatę niestety . Moja dziewczyna powiedziała,że nie tknęłaby go kijem z 10 metrów. Ale on pewnie też by jej nie tknął,i nie chodzi o klatę:-P
    • princessofbabylon Re: nowa reklama z Ibiszem 07.01.12, 18:07
      Wydawało mi się, że nie można stworzyć bardziej żałosnej reklamy niż ta poprzednia z Krzysiem, w której gotował coś dla znajomych, czy coś. :/ No, ale okazuje się, że jednak jest możliwe wspięcie się na wyższe poziomy żenady. Widziałam ją pierwszy raz dopiero wczoraj, dzisiaj po raz drugi. To, jak jestem zażenowana widząc prawie pięćdziesięcioletniego faceta zachowującego się jak szesnastolatek, jest po prostu nie do opisania. Ja nie mówię, że takie wygłupy są złe, ale jest różnica między podlotkiem, a dorosłym facetem.
      Wszystko w jego wykonaniu jest żenujące, bo pokazuje jak bardzo trudno mu się godnie zestarzeć. Takie mam wrażenie. Niech ten człowiek się już opanuje, albo po prostu zniknie z mediów.
      • anonimowa_melancholiczka Re: nowa reklama z Ibiszem 08.01.12, 12:00
        Nie żebym lubiła Ibisza, czy cuś, ale jestem pewna, że gdyby w tejże reklamie wystąpił Brad Pitt tudzież jakiś inny Johnny Deep (roczniki zbliżone do Krzysia przecież), to byście inaczej dziewczęta gadały. Myślę, że problemem w tym wypadku nie jest starcza klata, ale to, że należy ona do Krzysia.
        Swoją drogą - czy gdzieś można w necie tą reklamę zobaczyć? Rzadko telewizje oglądam, więc nie miałam okazji, a bardzo ciekawa jestem tej żylastej klaty.

• jaginger Re: nowa reklama z Ibiszem 08.01.12, 12:39
          Klaty Brada Pitta i Johnego Deppa nie robią na mnie wrażenia.
          Nigdy nie robiły.
          Kiedyś dawno temu zafascynowały mnie pośladki Pitta w Thelmie i Louizie:)
          Klata jak najbardziej może być ale jakąś młodszą i nieżylastą poproszę.
          O! Ciut młodsza i nieżylasta klata :D
          www.people.com/people/package/gallery/0,,20315920_20322453_21084742,00.html#20708933
          • anonimowa_melancholiczka Re: nowa reklama z Ibiszem 08.01.12, 16:16
            Otwarłam se linka, a tam Hugh Jackman,niewiele młodszy od Ibisza ;P
            Cholera, chyba dziś będę siedzieć przed telewizorem, żeby sobie ta klatę ibiszowską obczaić.
        • princessofbabylon Re: nowa reklama z Ibiszem 08.01.12, 16:00
          Dla mnie Ibisz jest po prostu żenujący. Gdziekolwiek by się nie pojawił i czego by nie robił, zawsze mnie będzie irytował.
      • easz Re: nowa reklama z Ibiszem 08.01.12, 18:31
        Przecież to taki chłyt - używa szampona=czuję się jak młody buk;) wchodzi jego flama=udaje, że nic nie było, szybko wraca do rzeczywistości, znów jest miłym spokojnym grzecznym i nudnym chłopcem, któremu nie szaleństwa pod czupryną, czego zresztą czupryna jest symbolem, ta na koniec ulizana i równie grzeczna jak Ksyś.
        Więcej luuzuuuu luuuudzię;)
    • vandikia Re: nowa reklama z Ibiszem 08.01.12, 17:17
      jest mi wstyd jak na nią patrzę, dlatego że nie mogę odżałować Ibisza z okresu Czaru Par. Byłam wtedy dziecko ale pamiętam jaki był miły, naturalny, taki do rany przyłóż.
      przykro mi się patrzy na obecną karykaturę człowieka
      • easz Re: nowa reklama z Ibiszem 08.01.12, 18:34
        Tylko że od Czaru Par dzielą go całe lata świetlne pracy i doświadczeń pośród rekinów;) To musi bardzo zmieniać człowieka, prawie każdego i nieodwracalnie...
        • aleksandra2611 Re: nowa reklama z Ibiszem 08.01.12, 19:23
          Mogłby ktoś podać linka do tej reklamy , prosze! :D
          • jaginger Re: nowa reklama z Ibiszem 08.01.12, 21:53
            ciężko znaleźć szukałam
          • jaginger jest klata Ibisza 13.02.12, 18:29
            i plakat też:)

www.pudelek.pl/artykul/38248/plakat_z_plastikowym_krzysiem_sexy/
            • mozambique Re: jest klata Ibisza 14.02.12, 11:25
              wielkie dzieki za zalinkowanie wyzej Hugh Jackmanna - klata jak trza , nieżylasta i owlosiona jak trza
              kupilabym wszystko co reklamuje ta klata - lek na prostate tez :)

a taki np Brosnan z 10 lat temu ? byl akurat w wieku Krzysia a klata nieporównywalnie smakowitsza www.fanpop.com/spots/pierce-brosnan/images/20158705/title/pierce-brosnan-hairy-chest-photo
              • czlowiek.bykol Re: jest klata Ibisza 14.02.12, 11:41
                Nie wiem, gdzie wy wszyscy widzicie jakieś żyły na klacie Ibisza, akurat żylasta to ona w ogóle nie jest, żylasta klata wygląda tak:
                żylasta klata
          • vandikia Re: nowa reklama z Ibiszem 14.02.12, 12:13
            jest i link do reklamy
            www.pudelek.pl/artykul/38214/klata_ibisza_w_reklamie_szamponu_sexy_czy_zalosne/
            • ewa9717 Re: nowa reklama z Ibiszem 20.02.12, 14:29
              Ja bym nie radziła otwierać linka, dla co wrażliwszych to się może skończyć źle.
    • bene_gesserit Re: nowa reklama z Ibiszem 20.02.12, 21:22
      Czemu sie tak przerazliwie czepiacie wygladu tego czlowieka? Daj boziu, zeby Polacy w jego wieku tak sie trzymali, ze skalpelem czy bez.

Ale reklama jest, owszem, zenująca i powoduje u mnie uczucie skrępowania kiedy ją widzę. Dlatego, ze jest pelna tego, co jest specjalnoscia Ibisza, czyli sztucznego luzu/wymuszonej spontanicznosci. Normalnie widac, jak te wszystkie zywiolowe miny i gesty cwiczyl miesiacami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka