chcesztomasz 20.04.12, 18:10 czy on ma jakiś dziwny drażniący, zmanierowany akcent nie wiadomo skąd czy mi się wydaje? No nie mogę obejrzeć wiadomości z jego udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bursztyn9 Re: Piotr kraśko 21.04.12, 09:03 ma,... ale jeszcze bardziej drażni mnie prowadzący weekedowe wydania "wstajesz i wiesz" Marcin Żebrowski. Nie wiem jaka to jest wada wymowy , ale mówi tak samo jak R. Czarnecki i tak samo nie można go zrozumieć.Obaj strzelają jak z karabinu maszynowego. Czy nie mam dziennkarzy z dobrą dykcją a przede wszystkim bez wad wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Piotr kraśko 21.04.12, 16:32 Ale jest wnukiem starego komucha W. Kraśki dlatego pewnie jest nie do ruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: Piotr kraśko 21.04.12, 17:09 a mnie drażni tembr głosu Marcina Mellera! Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: Piotr kraśko 21.04.12, 21:47 a mnie drażni całokształt Marcia Mellera zresztą Kraśki w tv też nie trawię, ale to chyba jego dyżurny telewizyjny akcent, bo kiedy występuje na żywo w TOK FM, to, o dziwo, da się go słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Piotr kraśko 21.04.12, 22:51 Nie jest on niestety w ogóle podobny do swojego uroczego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
mirkar1 Re: Piotr kraśko 22.04.12, 20:58 chcesztomasz napisała: > czy on ma jakiś dziwny drażniący, zmanierowany akcent nie wiadomo skąd czy mi s > ię wydaje? > > No nie mogę obejrzeć wiadomości z jego udziałem. Ma dość poważną wadę wymowy. Niestety, na pytanie "Co w takim razie robi w telewizji?" chyba nie ma dobrej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś