Dodaj do ulubionych

Polsat - Wydarzenia 21.08

21.08.12, 19:27
W dniu dzisiejszym w programie Wydarzenia pokazano archiwalną, głupią wypowiedź Andrzeja Leppera.Czyżby Polsat zapomniał że ten człowiek nie żyje.Zasada dobrego wychowania brzmi "o zmarłych mówimy tylko dobrze lub wcale"Gdyby to zależało odemnie osobnik odpowiedzialny za ten materiał poniósłby karę.Dla mnie ten osobnik to prymityw.Jak czuła się rodzina która przypadkiem oglądała ten program.Koniec z oglądaniem polsatu.
Obserwuj wątek
    • 11anna11 Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 21.08.12, 20:50
      Polsat zwany Polszmatą nie po raz pierwszy, i z pewnością nie po raz ostatn,i wykazał się po prostu prostactwem...
      • shatmach Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 21.08.12, 22:45
        Co Wy tu kurde pierdzielicie?!! To, że nie żyje znaczy, że mają nie wyciągać jego archiwalnych wypowiedzi, tego, że śmiał się z z tego iż prostytutkę trzeba zgwałcić? Co mnie kur... obchodzi, że chłop nie żyje? Należy pokazywać jak najwięcej takich materiałów i ostrzegać ludzi przed drugą Samoobroną.
        • 1mazowsze Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 22.08.12, 07:25
          > Co Wy tu kurde pierdzielicie?!! To, że nie żyje znaczy, że mają nie wyciągać je
          > go archiwalnych wypowiedzi, tego, że śmiał się z z tego iż prostytutkę trzeba z
          > gwałcić? Co mnie kur... obchodzi, że chłop nie żyje?

przed takimi jak ty też należy przestrzegać!!!! szmatławego języka używaj w domu a nie na forum.
          • shatmach Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 22.08.12, 09:01
            Jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia w temacie to sama zamilcz.
            • dzidzia_bojowa Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 22.08.12, 11:49
              Więc ja postaram się najelegantszym językiem powiedzieć, że nie masz racji Autorze/autorko wątku ponieważ nie ma takiej podstawowej zasady dobrego wychowania, która mówiłaby, że o zmarłych tylko dobrze albo wcale. Otóż uważam, że nie ma zakazu publikowania archiwalnych wypowiedzi zmarłych polityków a to, że przypadkiem niektórzy wypowiadali się głównie głupio to akurat nie ma nic do rzeczy. Nie oglądałam tych wiadomości, nie wiem w jakim kontekście użyto wypowiedzi Leppera ale oburzanie się na emisję tychże jest co najmniej dziwne. Wszyscy wiemy, że Lepper był prostakiem, gburem i karierowiczem i udawanie, że taki nie był jest śmieszne.

Idąc Twoim tokiem myślenia, Autorze wątku, nie powinno się mówić i cytować wypowiedzi Stalina, Causescu, Kim Ir Sena i innych nieżyjących drani by nie urazić żyjących członków ich rodzin choć wiadomo, że to źli ludzie byli ale ciiiiii bo o zmarłych...itd.( zdaję sobie sprawę, że wymienianie Leppera w TAKIM towarzystwie jest dla niego swego rodzaju nobilitacją ale chciałam pokazać absurd zarzutów).

No zastanów się.
              • pavvka Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 22.08.12, 16:24
                Przede wszystkim puszczenie z taśmy czyjejś wypowiedzi nie jest mówieniem o nim źle. To zwyczajne przypomnienie faktu, że coś takiego powiedział.
              • m_arita Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 22.08.12, 17:54
                Wszyscy
                > wiemy, że Lepper był prostakiem, gburem i karierowiczem i udawanie, że taki ni
                > e był jest śmieszne.

Nie mów w imieniu wszystkich.Zastanów się co o Tobie mówią,kim Ty jesteś?
                • shatmach Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 22.08.12, 18:21
                  m_arita napisała:

> Wszyscy
                  > > wiemy, że Lepper był prostakiem, gburem i karierowiczem i udawanie, że t
                  > aki ni
                  > > e był jest śmieszne.
                  >
                  > Nie mów w imieniu wszystkich.Zastanów się co o Tobie mówią,kim Ty jesteś?

Nie no zróbmy teraz z niego świętego! Boże, ależ ten kraj jest pełen obłudników! Jak żył to jechali po nim jak po łysej kobyle, a teraz nagle okazuje się, ze złoty człowiek.
                  • m_arita Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 22.08.12, 19:14
                    > Nie no zróbmy teraz z niego świętego!
                    Kto robi z niego świętego?

> ! Jak żył to jechali po nim jak po łysej kobyle,
                    Być może Ty i Twoje otoczenie.

a teraz nagle okazuje się, ze
                    > złoty człowiek.
                    A gdzie i kto go w tym wątku ozłocił?
    • grek.grek Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 22.08.12, 16:01
      ciekawe, że do tej pory żadna telewizja nie przeprosiła tego jegomościa
      za namotanie "seksafery", ktora od początku do końca okazała się
      żałosną, żenującą, chamską i cyniczną BREDNIĄ.

ale cóż, karma is a bitch... odpowiedzialni za ten przekręt ponoć dołują
      finansowo.

• sumire Re: Polsat - Wydarzenia 21.08 22.08.12, 20:17
      ależ ta zasada nie ma nic wspólnego z dobrym wychowaniem, raczej z czymś, co mój dziadek określać zwykł mianem świętoj*bliwości.
      niestety śmierć w cudowny sposób nie wymazuje tego, co człowiek za życia zrobił źle i co głupiego powiedział.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka