Gość: snake IP: 194.63.132.* 04.07.04, 13:52 Czy w kazdym programie TVN musze ogladac soltysika i jego krzywe, zolte zeby??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bm_ka Re: soltysik - mam go juz dosc 04.07.04, 16:32 Gość portalu: snake napisał(a): > Czy w kazdym programie TVN musze ogladac soltysika i jego krzywe, zolte > zeby??? I tę gorną wargę, która mu się zawiesza na dziąsłach, po szerokim uśmiechu! O rany, jak mojemu psu kiedy warczy i wkurza się do granic możliwości! Okropny facet (ten Sołtysik a nie mój pies)! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: soltysik - mam go juz dosc IP: 217.96.10.* 05.07.04, 12:02 o tak! :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: soltysik - mam go juz dosc IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:01 Wogóle ten jego zajebisty śmiech, <rzygi2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: soltysik - mam go juz dosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 12:30 i ręka, którą wkłada co chwilę do kieszenie... jakby go cos swędziało... Też mnie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: soltysik - mam go juz dosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 12:35 podobno soltysik jest nieslubnym dzieckiem waltera - stad tez jego niezachwiana pozycja w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soltys Re: soltysik - mam go juz dosc IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:18 ...a Walter jest nieslubnym dzieckiem soltysa z Wachocka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alanim Re: soltysik - mam go juz dosc IP: *.acn.pl 06.07.04, 09:43 I ja też, od pierwszego razu! Na wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: soltysik - mam go juz dosc IP: *.lan / *.limes.com.pl 07.07.04, 10:33 ufff, a już myślałem, że tylko ja go nie znoszę. Wyczuwam w nim jakby przemawiał jakiś zarozumiały guru. Nic z ludzkiej twarzy i życzliwego spojrzenia. Jak oglądam w TV prezentera Kamela czuję się tak jakbym był zaproszony a on był szczęśliwy z każdego napotkanego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś