Gość: Dot Cotton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 12:12 Szukam fanow serialu ktory ukazuje sie na BBC Prime. Dajcie o sobie znac:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
digiman Re: Eastenders 06.07.04, 22:30 Szkoda, że nie ma polskich napisów podczas emisji serialu EastEnders. Nie oglądam tego, ale podoba mi się ta melodyjka podczas rozpoczecia i zakończenia serialu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Butcher Re: Eastenders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 23:06 Na nowych odcinkach wieczorem raczej nie ma napisow. A to dlatego bo u nas ida z jakims 3 dniowym opzonieniem, poprostu sie nie wyrabiaja. Nie wiem jak z Eastenders Classic popoludniu ( to sa odcinki z jakich 18 lat wstecz). Co do muzyki to jest to piosenka 'Anyone can fall in love' Simon May. Oryginalnie spiewala ja Anita DObson czyli Angie z pierwszysch odcinkow. A na stronie jest wiecej www.bbc.co.uk/eastenders see a down the Vic then! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Eastenders IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 07.07.04, 00:43 Ja również oglądam ten serial. Zacząłem go oglądać, żeby szlifować angielski, ale nie powiem, trochę mnie wciągnęło. Na pewno wolę go 100 razy bardziej od naszych badziewnych Klanów i innych syfów. Odpowiedz Link Zgłoś