Dodaj do ulubionych

tylko nie Smouktunowicz

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.04, 19:26
ona jest ładna ,ale tak pzrynudza!!!!!zero w niej życia..kręci ,wykrzywia
usta ,cadzi słowa,jest jakas taka zmęczona czy nie wiem jak to nazwać i taka
co niby wie i nic jej nie zaskoczy ,a jak czyta waidomości to naprawde jej"
komantarz" mnie nie interesuje.Jest fatalna przenterka.Nie ma wdzieku.
Obserwuj wątek
    • anaila Re: tylko nie Smouktunowicz 06.07.04, 19:41
      zgadzam się. lekko niestrawna.
      • Gość: kapucyn Re: tylko nie Smouktunowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:01
        tylko lekko szepleni
        • Gość: Jachas Re: Dorota, odpuść sobie tą Hankę.......... IP: *.crowley.pl 07.07.04, 10:58
          .... i tak już nic nie zmienisz... co myślisz że Lis ciągle siedzi na tym forum
          i wczytuje się w takie głupawe opinie anonimowych forumowiczów? Przecież jak
          chce cie wywalić, to nic nie pomoże oczernianie koleżanki po fachu, wyluzuj
          kobieto, bo twoja krucjata staje się już nudna, ile razy można wałkować ten sam
          temat nawet pod wieloma nickami, przecież to od razu widać....
          • Gość: eeeeeeeeeeeeeeeee Re: Dorota, odpuść sobie tą Hankę.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:12
            a ja myślę że Lis w Twoje komentarze nieanonimowe się wczytuje z zapartym nie
            tylko tchem
            • Gość: Jachas Re: Dorota, odpuść sobie tą Hankę.......... IP: *.crowley.pl 07.07.04, 11:44
              Prawdę mówiąc ja ma to głęboko w du.pie czy czyta czy nie, bo ja w
              przeciwieństwie do ciebie nie prowadzę tu żadnej agitki he, he...
              Pozdro dla Pani Doroty ;-)
              • Gość: eeeeeeeeeeeeeeeee Re: Dorota, odpuść sobie tą Hankę.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:49
                Ty bez agitki? "łyżka na to niemożliwe"
    • ada1 Re: tylko nie Smouktunowicz 07.07.04, 11:57
      Od pewnego czasu obserwuje na tym forum dziwną zmasowaną nagonkę na
      Smoktunowicz, a za razem wychwalenie pod niebiosa Doroty Gawryluk. Zastanawiam
      się ku czemu ma służyć ta akcja i kto jest jej inicjatorem? Wątpię żeby pani
      Gawryluk jak tonący brzytwy chwytała się takich zagrywek poniżej pasa, lecz z
      pewnością robią to osoby bardzo dobrze poinformowane o planowanych zmianach w
      Informacjach czyli mamy tylko dwie możliwości albo są to:
      a) współpracownicy pani Doroty z Polsatu,
      b) rodzina i znajomi pani Gawryluk
      Oczywiście w internecie wolno wszystko, ale może szanowi obrońcy Pani Gawryluk
      przestaniwcie udawać telewidzów i szczerze i otwarcie ujawnicie motywy waszej
      forumowej działalności?? wystarczy trochę cywilnej odwagi... to tak niewiele...

P.s. Żeby nie było wątpliwości ani jedna pani, ani druga nie jest bohaterką
      mojej bajki.
      • Gość: eeeeeeeeeeeeeeeee Re: tylko nie Smouktunowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:54
        jedni plują inni liżą takie życie a prawda jest taka że piszą co chcą bo od
        tego jest ten grajdół Mnie zastanawia czy te żygawiczne oceny mają jakikolwiek
        sens i znajdują posłuch u zainteresowanych może niezainteresowanych

ps. ja najbardziej lubię tropicieli IP hehe
      • Gość: wszystko jasne Re: tylko nie Smouktunowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 15:35
        Krysia Czubówna to matka D. Gawryluk ( a może jednak córka?????)
    • weyland Re: tylko nie Smouktunowicz 07.07.04, 12:55
      Ty tez nie masz wdzieku, a publicznie prezentujesz swoje wypowiedzi.
      Weyland.
      • Gość: wiemm-co-pisze Śmieszni jesteście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 13:38
        Śmieszni jesteście Polshitowcy. O PR-ze pojęcia nie macie. Trzeba było taką
        nagonke zrobić ze trzy miesiące temu, a nie teraz jak już jest za późno i
        Solorz wszystko postanowił. Teraz jesteście tylko śmieszni, wszystkie redakcje
        pękają ze śmiechu i opowiadają sobie o was dowcipy.
        • Gość: Anna Re: Śmieszni jesteście IP: *.crowley.pl 07.07.04, 14:42
          Też zastanwaiam się po co ta cała akcja z Gawryluk i Smoktunowicz? co chcecie
          osiągnąć? że Lis przeczyta i doceni jak telewidzowie kochają Dorotę Gawryluk, a
          Smoktunowicz nie lubią? I co, pod wpływem waszych wpisów nie zwolni Gawryluk z
          Informacji? przecież to śmieszne! dajcie już z tym spokój, bo naprawdę
          ośmieszacie się.
          • Gość: kuba Re: Śmieszni jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:22
            poniewaz zacząłem wątek pt. D.Gawryluk-świetna, proszę uprzejmie sprawdzić moje IP a potem pisać pierdoły, że jestem krewnym, albo kolegą z Polsatu, albo jeszcze inne trele-morele.
            kto chce, niech wierzy, kto chce - niechaj nie wierzy, ale:
            1. nie jestem krewnym, przyjacielem, kochankiem, itp. pani D.G. Co nie zmienia faktu, że ją ogromnie lubię i cenię, a pogłoski (także na tym forum), że ma Ją zastąpić Smoktunowicz skłoniły mnie do napisania, że cenię, lubię itp. panią D.G.
            2. nie znam tej pani (tej drugiej tez nie), mieszkam dokładnie 372 km od W-wy w lini prostej i nie mam żadnych tzw. kontaktów
            3. cały incydent pokazuje świetnie, jak głęboko wbite mamy w głowy myślenie w kategoriach sitwy - po prostu niektórzy nie mogą uwierzyć, że można kogoś bezinteresownie chwalic i cenić!
            4. tak samo jak lubię panią D.G. tak samo nie trawię pani Smoktunowicz - i takie moje prawo.

koniec. kropka. kto chce - niech wierzy...
            kto nie wierzy, niech sprawdza!
            • zbychooo Re: Śmieszni jesteście 08.07.04, 10:30
              Gość portalu: kuba napisał(a):

> poniewaz zacząłem wątek pt. D.Gawryluk-świetna, proszę uprzejmie sprawdzić
              moje
              > IP a potem pisać pierdoły, że jestem krewnym, albo kolegą z Polsatu, albo
              jesz
              > cze inne trele-morele.

Ostatnio wątków o Gawryluk i Smoktunowicz pojawiło się kilka na tym forum nie
              tylko ten założony przez ciebie.

> kto chce, niech wierzy, kto chce - niechaj nie wierzy, ale:
              > 1. nie jestem krewnym, przyjacielem, kochankiem, itp. pani D.G. Co nie
              zmienia
              > faktu, że ją ogromnie lubię i cenię, a pogłoski (także na tym forum), że ma

> zastąpić Smoktunowicz skłoniły mnie do napisania, że cenię, lubię itp. panią
              D.
              > G.
              > 2. nie znam tej pani (tej drugiej tez nie), mieszkam dokładnie 372 km od W-wy
              w
              > lini prostej i nie mam żadnych tzw. kontaktów
              > 3. cały incydent pokazuje świetnie, jak głęboko wbite mamy w głowy myślenie w
              kategoriach sitwy -

Doskonałym przykładem takiego myślenia w katgoriach sitwy jesteś ty sam!
              dlaczego? dlatego że to właśnie ty lansujesz tezę, że sitwa koleżanek żony Lisa
              chce pozbyć się Doroty Gawryluk z Polsatu. Kto wbił ci do głowy myślenie w
              takich kategoriach? wierzysz w to, iż jedynym wyznacznikiem decyzji Lisa jako
              nowego dyrektora programowego jest bliska znajomość z jego żoną?? bo ja nie,
              przypomnij sobie magiczne słowo - oglądalność i spójrz na program Informacje z
              tej perspektywy...

• Gość: kapucyn Re: Śmieszni jesteście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:08
                Dorota musi zostać
                • Gość: Ain Re: Śmieszni jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 09:48
                  Smoktunowicz ma bardzo wyrazistą i specyficzną mimikę twarzy, co skupia moją
                  uwagę tak, że kompletnie nie slysze co i o czym mówi, mam wrazenie, że mówienie
                  i arttykulacja sprawiaja jej fizyczna trudność i ja widzę tylko jej usta,
                  cierpie prawie fizycznie razem z nią nie mogąc się skupić na faktach, bojąc się
                  cały czas czy dotrwa do końca czy nie zmoże jej jakis paraliz mięśni twarzy.Ta
                  wada moim zdaniem dyskwalifikuje ją jako prezenterkę, nie oceniam tego co mówi,
                  bo nie słyszę.
          • Gość: eeeeeeeeeeeeeeeee Re: Śmieszni jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:34
            ja chcę żebyś Ty docenił/a he, he.....
    • Gość: :) Re: tylko nie Smouktunowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:27
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka