sonny_z_posen 07.07.04, 14:35 kto komentuje te mecze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniq_c Re: ogląda ktoś Copa America??? 07.07.04, 14:36 stary nie prowokuj !!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dombczakowa Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 07.07.04, 14:38 koochaaana dziewczyna;-))))przypominam o jebniętym nosku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.crowley.pl 07.07.04, 15:17 czesc:):):) ja tez jestem pewnie Twoją ulubienicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berry Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: 80.51.226.* 07.07.04, 15:12 Mecz COL - VEN komentował Tomasz Jasina a mecz PER - BOL Maciej Iwański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 15:45 PER-BOL moim zdaniem niejaki Rafał Wolski, ale nie jestem pewien, bo obaj mają trochę podobne głosy, a dzisiejszą powtórkę oglądałem nie od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:19 Ja pamiętam tylko, że jedną z bramek dla Boliwii zdobył Botero (to tak jak ten słynny kolarz), bo akurat się wtedy przebudziłem. (To chyba nie na temat ...?) Myślę, żę dizęki temu turniejowi dostanie niezłego Kopa ... Ameryka ... i Europa też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkel Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 18:19 a w której stacji to to to chodzi ? czyżby PolsatSport ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:36 TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berry Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: 80.51.226.* 07.07.04, 19:01 Szkoda tylko, że najlepsze ekipy (Brazylia, Argentyna) nie przysłały swoich najlepszych graczy np. Ronaldo przez co ranga Copa America spada i turniej robi się kadłubowy. Chodź z drugiej strony jest to dobra okazja dla młodych wilków z Brazylii aby się pokazać i strzelić efektowną bramkę np. przewrotką. PS. Może faktycznie mecz Peruwiańczyków komentował Wolski a nie Iwański. Ten drugi dopiero co wrócił z euro. PS. Ciekawe kto będzie komentował mecz USA - POL może Jońca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:09 Gość portalu: berry napisał(a): > Ciekawe kto będzie komentował mecz USA - > POL może Jońca ? Jeśli tak, to gdzieś koło 90 minuty usłyszymy jak to własnie sędzia rozpoczyna mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berry Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: 80.51.226.* 07.07.04, 19:17 Może być jeszcze gorzej gdy będzie komentował wieczny reporter Marcin Feddek (on chyba komentował jeden mecz LM wiosną). Mam nadzieję, że niezależnie kto będzie komentował będzie to czynił ze studia w Warszawie. Nie ma sensu wysyłać specjalnie do Chicago komentatora aby komentować mecz USA - rezerwy POL :) Odpowiedz Link Zgłoś