Dodaj do ulubionych

ogląda ktoś Copa America???

07.07.04, 14:35
kto komentuje te mecze???
Obserwuj wątek
    • moniq_c Re: ogląda ktoś Copa America??? 07.07.04, 14:36
      stary nie prowokuj !!!!!! ;)
      • sonny_z_posen Re: ogląda ktoś Copa America??? 07.07.04, 14:38
        ?????
    • Gość: dombczakowa Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 07.07.04, 14:38
      koochaaana dziewczyna;-))))przypominam o jebniętym nosku!!
      • Gość: KIRA Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.crowley.pl 07.07.04, 15:17
        czesc:):):) ja tez jestem pewnie Twoją ulubienicą
    • Gość: berry Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: 80.51.226.* 07.07.04, 15:12
      Mecz COL - VEN komentował Tomasz Jasina a mecz PER - BOL Maciej Iwański.
      • Gość: ex Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 15:45
        PER-BOL moim zdaniem niejaki Rafał Wolski, ale nie jestem pewien, bo obaj mają
        trochę podobne głosy, a dzisiejszą powtórkę oglądałem nie od początku.
        • Gość: Duncan Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:19
          Ja pamiętam tylko, że jedną z bramek dla Boliwii zdobył Botero (to tak jak ten
          słynny kolarz), bo akurat się wtedy przebudziłem. (To chyba nie na temat ...?)
          Myślę, żę dizęki temu turniejowi dostanie niezłego Kopa ...
          Ameryka

... i Europa też.
          • Gość: orkel Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 18:19
            a w której stacji to to to chodzi ? czyżby PolsatSport ?
            • Gość: Duncan Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:36
              TVP
    • Gość: berry Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: 80.51.226.* 07.07.04, 19:01
      Szkoda tylko, że najlepsze ekipy (Brazylia, Argentyna) nie przysłały swoich
      najlepszych graczy np. Ronaldo przez co ranga Copa America spada i turniej robi
      się kadłubowy. Chodź z drugiej strony jest to dobra okazja dla młodych wilków z
      Brazylii aby się pokazać i strzelić efektowną bramkę np. przewrotką.

PS. Może faktycznie mecz Peruwiańczyków komentował Wolski a nie Iwański. Ten
      drugi dopiero co wrócił z euro. PS. Ciekawe kto będzie komentował mecz USA -
      POL może Jońca ?
      • Gość: Duncan Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:09
        Gość portalu: berry napisał(a):

> Ciekawe kto będzie komentował mecz USA -
        > POL może Jońca ?

Jeśli tak, to gdzieś koło 90 minuty usłyszymy jak to własnie sędzia rozpoczyna
        mecz.
        • Gość: berry Re: ogląda ktoś Copa America??? IP: 80.51.226.* 07.07.04, 19:17
          Może być jeszcze gorzej gdy będzie komentował wieczny reporter Marcin Feddek
          (on chyba komentował jeden mecz LM wiosną). Mam nadzieję, że niezależnie kto
          będzie komentował będzie to czynił ze studia w Warszawie. Nie ma sensu wysyłać
          specjalnie do Chicago komentatora aby komentować mecz USA - rezerwy POL :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka