Dodaj do ulubionych

gó...ana telewizja

18.11.12, 01:54
telewizja ogólnie zmierza do śmietnika,pomimo posiadania 300 kanałów,mozna to opisac jako zbiór gówna i szamba,przeplecione gó...anymi i dziadowskimi reklamami skierowanymi do skończonych idiotów,czyli prezesi,kierownicy i inne śmiecie rzadzace telewizja utkneły mózgami w jakims szambie,że tego nie rozumieja,za chwile bedzie telewizja intenetowa,a te przygłupy życiowe uważaja,że jak zrobia z siebie śmiec życiowy i intelektualny,to ktos im zaproponuje jakies ciekawsze zajęcie.nie moge na te ścierwo patrzyc dostalem to za darmo w promocji do internetu,ale uwazam,że powinni mi zapłacić odszkodowanie za straty moralne ogladając taki badziew intelektualny,chciałem tylko internet,ale kosztował więcej niz bez telewizji i teraz przyp[omina mi to wszystko stado głąbów doskonale wykształconych idiotów nic wiecej
Obserwuj wątek
    • kochamtelewizje Re: gó...ana telewizja 18.11.12, 09:53
      Czy TVP Kultura, Kino Polska, Canal+, National Geographic, Planete czy History to też zbiór gówna i szamba??? Wybacz, ale albo nie potrafisz znaleźć wśród wielu kanałów tych wartościowych, albo masz gó....aną ofertę i nie masz wśród 300 kanałów ani jednego wartościowego. :-) Ja mam Cyfrę+ pełny pakiet i na brak wartościowych kanałów nie narzekam, a telewizję oglądam z wielką przyjemnością od wczesnych godzin rannych do późnego wieczoru (nie mam innych zajęć - taki urok emerytury).
    • marzeka1 Re: gó...ana telewizja 18.11.12, 15:29
      W tv jest MNÓSTWO gówna; ale są programy/stację, dla których ciągle mam pakiet telewizyjny: Planette, Viat Histrory, TVP Kultura, niektóre Discavery- reszty nie oglądam, chociażby ze względu na reklamy; wolę oglądać różne rzeczy w necie.
      Może nie potrafisz wybierać? Stąd masz problem? Nie mam 300 kanałów, znacznie mniej.
      • kkokos Re: gó...ana telewizja 18.11.12, 16:51
        przecież on nie chce wybierać.
        on chce mieć powód, by plunąć jadem, i to obficie.
        plunął - i może mu biedaczkowi ulżyło?
        • abrakadabraaa o reklamach 19.11.12, 13:18
          Czy u Was też są tak głośne reklamy???

Czy przypadkiem nie było zakazu puszczania głośniej reklam???
    • orald Re: gó...ana telewizja 19.11.12, 18:12
      Oczywiście Planete powinno być wzorem dla innych.
      Do już wymienionych dodam pakiet BBC, Animal Planet, Historia TVP może Domo. Sporo dobrych rzeczy można też spotkać na innych kanałach.
      Kolega ma jednak rację, że większość programów to bezwartościowy śmietnik.
      • zwykly_kierowca Re: gó...ana telewizja 20.11.12, 11:50
        Te wymienione przez Ciebie kanały są rzeczywiście interesujące i godne polecenia. Zastanawiam się za to, o co chodzi z kanałami grupy Discovery? Jak wygląda powiedzmy godzina nadawania takiego kanału? Otóż jest to - 10 minut programu, 5 minut reklam, 5 minut zapowiedzi, 10 minut programu, 5 minut reklam, 5 minut zapowiedzi i tak wkoło Macieju. To już nie telewizja, a produkt telewizjopodobny.
    • hrusovsky Re: gó...ana telewizja 21.11.12, 08:07
      Nieźle się czyta powyższe zdanie podrzędne, wielokrotnie złożone. Trzeba mieć niespotykane umiejętności w dziedzinie tworzenia takowych. Chyba zacznę oglądać więcej telewizji...
    • puch_puch Comedy Central 21.11.12, 11:05
      na Comedy central I comedy central family od kilku tygodni zapetlilły sie dwa seriale
      jeden to fraiser a drugi to teoria wielkiego podrywu
      państwo Comedy central każe sobie placic ale od kilku tygodni powtarzaja kilka tych samych odcinków z serii i walą widzów
      mozna do nich pisac o wujasnienie w celu wskazania bledu ale oni to walą
      i dalej puszczają te same odcinki
      dlatego z koncem roku kiedy konczy mi sie umowa na ntelewizje starej generacji ( w deszcz nie dziala w snieg nie dziala bo ni ma sygnala) ja tez to walę i nie przedluzam
      • kochamtelewizje Re: Comedy Central 21.11.12, 23:34
        puch_puch napisała:

> ( w deszcz nie dziala w snieg nie dziala bo ni ma sygnala)

Ani deszcz, ani śnieg nie powinny zakłócać odbioru satelitarnego pod warunkami, że:
        - Antena nie jest za mała (90 cm to minimum)
        - Antena jest dokładnie skierowana na satelitę! Jeśli się ma problem z samodzielnym ustawieniem, można wezwać fachowca, przyjdzie z dokładnym miernikiem sygnału i w dwie minuty ustawi antenę jak trzeba!

Ja mam telewizję satelitarną (co prawda Cyfrę+, ale to bez różnicy) i nie narzekam na deszcz czy śnieg. Wszystko działa bez zakłóceń! Jedynie podczas silnych burz sygnał potrafi zniknąć do zera, ale takie burze zdarzają się rzadko i tylko latem, a trwają najwyżej kilka minut. Powodzenia!
        • puch_puch Re: Comedy Central 22.11.12, 07:43
          A widzisz jak miałem cyfrę+ tez było ok, to nka ciągle coś kombinuje z sygnałem. mam duża antene, fachurów dwóch już było czasami jakość sygnału jest 98%100% a czasami 2% i wtedy ide do sąsiada na cyfę :). Byłem nawet z dekoderem w serwisie, że może coś nie tak, wymieniono konwertery na nowe diseki na nowe i nic poprostu taki urok telewizji starej generacji n. Ale od stycznia mam wolna reke bo kończy mi sie umowa. Zastanawiam się nad zmianą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka