Dodaj do ulubionych

Podstępny plan Czerwonych...

IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:37
Ależ ci Czerwoni podstępni są.... Jak już wiemy Ken ze swoim wiernym
sługą/potakiwaczem Pablem wymyślili, że w tym tygodniu do zadań wyznaczać będą
dziewczyny... Ale to nie wszystko! Bo cała drużyna Czerwonych uradziła coś
jeszcze: "dziewczyny będą kokietować chłopaków z przeciwnej drużyny, aby w ten
sposób zdobyć nad nimi przewagę podczas kolejnych bitew..." (cytat z onetu).

Wow! Ale ambitny plan! I co, myślicie, że to wypali?! Swojąd rogą ciekawe kto
był jego autorem? Czy to Ken wymyślił by posłać wdzięki pań do boju? A może to
pomysł Magdy? :)

pozdrawiam
siano
Obserwuj wątek
    • camerton Re: Podstępny plan Czerwonych... 19.03.02, 12:41
      napewno fryta
      ona swoje wdzięki lubi wystawiać
    • Gość: pawkop Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.waw.cdp.pl 19.03.02, 12:43
      Co Ty Siano? Kogo maja niby skokietowac - Sambo sie nie da bo twardy jest, tak? Chyba ze mloda Piotrusia
      zbajeruje ale po wczorajszym on chyba wie co myslec. Ostatecznie Ken moze zgwalcic Hydromana :-)
      To tylko Ken mogl wymyslec tak zajebiscie przenikliwy i odwazny plan, jest przebiegly jak Herr Flick z Gestapo i
      rozgarniety jak kupa lisci w lesie. Nic nie bedzie z tego planu - dostana po dupie, chyba ze WB sie wmiesza.....
      • Gość: siano Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:45
        Dokładnie myślę tak samo! Ten plan z założenia jest idiotyczny :))
      • camerton Re: Podstępny plan Czerwonych... 19.03.02, 12:46
        zapewne brat ma wszystkie dane o umiejętnościach wszystkich
        i tak dobierze dyscypliny, że nigdy żadna z drużyn nie będzie dwa
        razy pod rząd przegrana/wygrana
        zakład ?
        • vwdoka Re: Podstępny plan Czerwonych... 19.03.02, 12:49
          A dokładnie, aby zawsze Niebiescy się nominowali?
          • camerton Re: Podstępny plan Czerwonych... 19.03.02, 12:52
            bedzie tak jak planuje WB
            czyli normalnie - jak to w reality show :)
            • vwdoka Re: Podstępny plan Czerwonych... 19.03.02, 13:10
              camerton napisał(a):

> bedzie tak jak planuje WB
              > czyli normalnie - jak to w reality show :)

A co się wyłamie ze scenariusza, to się pomontuje transmisję na żywo. Ja to w
              UnReality Show... :-))))))))))
          • Gość: pawkop Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.waw.cdp.pl 19.03.02, 12:53
            Jutro bedzie turniej w malowaniu paznokci parami:
            Fryta+Ken vs Barbi+Sambo

I KTO WYGRA?????? :-))))
            • halkatla Re: Podstępny plan Czerwonych... 19.03.02, 17:40
              Gość portalu: pawkop napisał(a):

> Jutro bedzie turniej w malowaniu paznokci parami:
              > Fryta+Ken vs Barbi+Sambo
              >
              > I KTO WYGRA?????? :-))))

To chyba pytanie retoryczne. Nikt tak nie umie malowac sobie paznokci jak
              spedalony Ken.
      • Gość: Asia Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: 213.225.62.* 19.03.02, 12:57
        Jak sie nie potrafi uczciwie walczyc to trzeba podstepem....(okropne)"typowi
        przedstawiciele" naszego polskiego spoleczenstwa (czerwone szmaty):))))))))))))
        • camerton Re: Podstępny plan Czerwonych... 19.03.02, 12:59
          hu hu hu ! z grubej rury !
          • Gość: Asia Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: 213.225.62.* 19.03.02, 13:08
            ....a jak skonczylo sie "babci sramnie"....nie ma zmiluj sie....:)))))))))))))
    • Gość: milusia Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.gazetaolsztynska.pl 19.03.02, 12:59
      Gość portalu: siano napisał(a):

> Ależ ci Czerwoni podstępni są.... Jak już wiemy Ken ze swoim wiernym
      > sługą/potakiwaczem Pablem wymyślili, że w tym tygodniu do zadań wyznaczać będą
      > dziewczyny... Ale to nie wszystko! Bo cała drużyna Czerwonych uradziła coś
      > jeszcze: "dziewczyny będą kokietować chłopaków z przeciwnej drużyny, aby w ten
      > sposób zdobyć nad nimi przewagę podczas kolejnych bitew..." (cytat z onetu).
      >
      > Wow! Ale ambitny plan! I co, myślicie, że to wypali?! Swojąd rogą ciekawe kto
      > był jego autorem? Czy to Ken wymyślił by posłać wdzięki pań do boju? A może to
      > pomysł Magdy? :)
      >
      > pozdrawiam
      > siano

Kur...., Kenio i sługus - dwa Alfonsy....
      • valeria Re: Podstępny plan Czerwonych... 19.03.02, 13:13
        Bajerować chłopaków będzie oczywiście Magda. Pamiętacie?
        Chciała już bajerować Janosika.
        Będzie to wyglądało tak, iż będzie się przechadzać dostojnie w samej bieliźnie
        (włoskiej), kolor beż, półprzeźroczystej, stanik usztywniany, stringi. Będą
        także sterczeć metki - bo bielizna nowa, typu "sexi"zakupiona specjalnie do
        programu. Wariantowo razem z Frytką zademonstrują zasady masażu piersi (prawo,
        lewo, góra, dół).
        Ot, bajera.

• Gość: Metaxa Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 14:39
          Na miejscu Magdy nie osmielilabym sie bajerowac nikogo, nawet slepca, a samej
          bieliznie... Z takim cellulitisem na udach??? >:))) zdecydowanie lepiej
          wychodza jej bajery, kiedy jest ubrana w obcisle, ale dlugie spodenki >:)))
          • Gość: pawkop Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.waw.cdp.pl 19.03.02, 14:45
            BRAWO!
            Poslady jej z gaci sie wczoraj wylewaly - moglaby troche odsaczyc przed programem ;-)
            • valeria Re: Podstępny plan Czerwonych... 19.03.02, 16:49
              Fakt, że jak na osobę szczupłą, Magdzie zwisa skóra tu i ówdzie.
              Niemniej, zwróćcie uwagę jaką nasza gwiazda wzięła ze sobą bieliznę. Nie do
              ukrywania, nie typu uniseks, ale taką do randkowania.
              • Gość: Milka Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.02, 17:44
                Skora zwisac jej juz moze. Dziewcze ma 35 lat. Prawo grawitacji.
                Pozdrawiam.
                • mala11 Re: Podstępny plan Czerwonych... 19.03.02, 18:45
                  jesteście bardzo okrutni wobec Magdy
                  • Gość: Metaxa Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: 212.244.106.* 19.03.02, 18:53
                    To nie kwestia 35 lat ani prawa grawitacji, tylko lenistwa.. w dzisiejszych
                    czasach jest tyle preparatow, ktore skutecznie zwalczaja pomaranczowa skorke,
                    ze jesli chce sie kokietowac publike posladkami, to wypadaloby najpierw
                    obejrzec je w lusterku >:))) aha, jeszcze odrobina gimnastyki dobrze robi na
                    wyglad tych partii ciala.. i masaze.. >:))))
                    • Gość: pp Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.03.02, 18:57
                      ja jak na nia patrze to mam wrazenie ze jest wiecznie lepka i ma zimne zarazem
                      spocone dlonie,i twarz swieci sie jej jak zarowka. ogolnie w mojej ocenie jakas
                      taka nieswieza
                    • Gość: milusia Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.gazetaolsztynska.pl 19.03.02, 19:09
                      Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> To nie kwestia 35 lat ani prawa grawitacji, tylko lenistwa.. w dzisiejszych
                      > czasach jest tyle preparatow, ktore skutecznie zwalczaja pomaranczowa skorke,
                      > ze jesli chce sie kokietowac publike posladkami, to wypadaloby najpierw
                      > obejrzec je w lusterku >:))) aha, jeszcze odrobina gimnastyki dobrze robi na
                      >
                      > wyglad tych partii ciala.. i masaze.. >:))))

Eee, tam. Za czasów mojej Mamy nikt nic nie słyszał o
                      celulitisie. I ludzie żyli, i się kochali, i podobali się
                      sobie.
                      Dzisiejsza "walka" z pomarańczową skórką to nic innego jak
                      łechtanie wielkich koncernów kosmetycznych. W każdym
                      piśmie babskim reklama i obszerny artykuł na temat
                      "cudownych preparatów", które mają nas upięknić i zmienić
                      nasze życie na "lepsze". Wszystko po to by nabić kabze
                      wytwórniom mazideł. Wiem, że to temat na inne forum, ale
                      ja tak przy okazji :-)

My, kobiety - doszłyśmy do miejsca gdzie brak
                      pomarańczowej skórki jest wyznacznikiem szczęścia. Same
                      się szczujemy...
                      • Gość: Metaxa Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: 212.244.106.* 19.03.02, 20:03
                        Troche sie zagalopowalas Milusia z tym wyciaganiem wnioskow.. ;) pomaranczowa
                        skorka to nie kwestia szczescia, tylko estetyki ;) nasze babki nie eksponowaly
                        swoich trzesacych sie ud milionom telewidzow >:)))))
              • Gość: milusia Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.gazetaolsztynska.pl 19.03.02, 19:03
                valeria napisał(a):

> Fakt, że jak na osobę szczupłą, Magdzie zwisa skóra tu i ówdzie.
                > Niemniej, zwróćcie uwagę jaką nasza gwiazda wzięła ze sobą bieliznę. Nie do
                > ukrywania, nie typu uniseks, ale taką do randkowania.

Ojejku, ludzie drodzy! To nie reality models ;-)
                A podrywać można i z bogatą podściółką tłudzczową ;-)))
    • Gość: Pirx40 Re: Podstępny plan Czerwonych... IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 18:58
      Tak... tak... Nie pomoże puder - róż, jak dupciunia stara już.
    • Gość: siano No i jak Wam się podoba realizacja planu?! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 21:03
      Dla mnie było to żenujące... Niby wiedziałem czego się spodziewać, ale gdy to
      zobaczyłem...

Czy ktoś jeszcze nadal będzie twierdził, że Ruda to taka porządna i super
      kobieta, Matka Polka, wzór do naśladowania!?

A w ogóle to się wkurzyłen ;-)

pozdrawiam
      siano
      • palesz Re: No i jak Wam się podoba realizacja planu?! 19.03.02, 21:32
        BB to program stworzony przez idiotów dla idiotów w którym występują idioci
        oto definicja programu. ^_^ Nie interesuje mnie zbytnio czy czerwoni
        mają pomysła cczy nie ale z tego co słyszałem tylko ktoś o IQ 65 mógł wymyśleć
        takie badziewie.
        • klecina Re: No i jak Wam się podoba realizacja planu?! 19.03.02, 21:36
          Obawiam się, że mogą ich skłócić
      • Gość: Alla Re: No i jak Wam się podoba realizacja planu?! IP: *.a2000.nl 19.03.02, 21:47
        Sianko, kochanie, wez na luz :)))))))
        Bo to bylo tak: WB wezwal do siebie Kena i natchnal go pomyslem, aby male i
        bezbronne kobitki z Czerwonych zaczely kokietowac twardzieli z Niebieskich.
        Teraz wszystkie lacznie z Ruda przystapily do dziela. Magda wziela sie za
        Janosika, Frytka, jako prawdziwa profesjonalistka zajela sie super-turbo-
        twardzielem Sambo, Chuda juz od jakiegos czasu rozbraja Piotrusia, na Arka jak
        na razie amatorek brak, chyba ze mi umknelo.
        Taki scenariusz. Fajny pomysl w sumie.
      • Gość: gonitwa Re: No i jak Wam się podoba realizacja planu?! IP: *.chello.pl 19.03.02, 21:49
        Gość portalu: siano napisał(a):

> Dla mnie było to żenujące... Niby wiedziałem czego się spodziewać, ale gdy to
        > zobaczyłem...
        >
        > Czy ktoś jeszcze nadal będzie twierdził, że Ruda to taka porządna i super
        > kobieta, Matka Polka, wzór do naśladowania!?
        >
        > A w ogóle to się wkurzyłen ;-)
        >
        > pozdrawiam
        > siano

Witaj sianko :)))
        Ja też się się troszkę wkurzyłam, te kobity były po prostu beznadziejne! A co
        gorsze, Wojtek wyglądał na bardzo zadowolonego, że ma takie powodzenie. :(((
        Mam nadzieję, że niebiescy szybko się skapują w tej gierce i przejrzą na oczy. :(

A propos Rudej - ja na prawdę nie rozumiem, czy niektórzy ludzie tak się
        zachwycają... Dla mnie ona jest kompletnie nijaka!

pozdrawiam :)
        • Gość: pp Re: No i jak Wam się podoba realizacja planu?! IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.03.02, 21:54
          ja tez sie wkurzylem!!! jak by mnie magda zaczela kokietowac to bym zwymiotowal,
          i dlaczego do cholery przegrali, to nie bylo mega trudne zadanie wystarczylo
          troche sprytu, a tak jest 1:0
          • Gość: gonitwa Re: No i jak Wam się podoba realizacja planu?! IP: *.chello.pl 19.03.02, 22:02
            witaj, pp :)
            Ja dzisiejszy odcinek oglądałam jednym okiem i nie wiem wlaśnie dlaczego
            niebiescy przegrali... Przecież to zadanie wymagało jedynie odrobiny sprytu
            (którym wykazali się czerwoni) i cierpliwości, nic poza tym!

Jestem płci żeńskiej, więc może się nie znam, ale dla mnie też Madzia jest
            wyjątkowo aseksualna!

ach, i sorki za błąd (naprawdę miało być oczywiście, a nie na prawdę! :))
            • Gość: bakap Re: No i jak Wam się podoba realizacja planu?! IP: *.bsb.com.pl 20.03.02, 07:27
              Niebiescy przegrali, bo próbowali przechytrzyć czerwonych, a przechytrzyli
              samych siebie. Postawili 3 kondygnacje z kart i czekali na dyskwalifikację
              czerwonych, którzy wg nich za bardzo gięli karty. Na ten rewelacyjny pomysł
              wpadł Sambo, Zołza przyklasnęła, a reszta sie z tym zgodziła.
              Niebiescy są zbyt pewni siebie i na tym się przejadą.
        • Gość: siano Re: No i jak Wam się podoba realizacja planu?! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 22:27
          Gość portalu: gonitwa napisał(a):

> Witaj sianko :)))
          > Ja też się się troszkę wkurzyłam, te kobity były po prostu beznadziejne! A co
          > gorsze, Wojtek wyglądał na bardzo zadowolonego, że ma takie powodzenie. :(((
          > Mam nadzieję, że niebiescy szybko się skapują w tej gierce i przejrzą na oczy.
          > :(
          >
          > A propos Rudej - ja na prawdę nie rozumiem, czy niektórzy ludzie tak się
          > zachwycają... Dla mnie ona jest kompletnie nijaka!
          >
          > pozdrawiam :)

Witaj gonitwa! :))

Eh... Ja też mam nadzieję, że się szybko pokapują co i jak. Najprędzej Barbie bo
          jej to wyraźnie przeszkadza i już zwróciła uwagę, ze coś jest nie tak. Tylko czy
          reszta jej posłucha?

Zręsztą - w sumie nie martwię się o to, że czerwone omamią niebieskich, raczej o
          to, że tak jak ktoś tutaj już napisał, może to całe zamieszanie doprowadzić do
          rozkładu tak dobrze funkcjonującej drużyny Blue.

Oby nie! :)
          • Gość: gonitwa Re: No i jak Wam się podoba realizacja planu?! IP: *.chello.pl 19.03.02, 23:05
            Jeśli szybko zorientuja sie w "planie" (buahaha...:))) czerwonych i odkryja
            ich "podstęp" (buahaha...:))), to w rezultacie cała ta sytuacja może ich
            jeszcze bardziej scalić. Na to liczę. :)

• Gość: siano Przyznały się.... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:45
      Dziewczyny "Czerwone" przyznały się właśnie Piotrkowi, jaki to był sekretny
      plan kokietowania mężczyzm niebieskich.... I oczywiście każda się wykręca, że
      od razu uznała to za idiotyzm i żadna nie brała w tym udziału (co widzieliśmy
      we wczorajszym programie o 20.) :))))

siano
      • Gość: muma Re: Przyznały się.... IP: 62.89.77.* 20.03.02, 14:02
        Plan uwodzenia mężczyzn niebieskich miał takie same szanse jak plan pobicia
        przez kena i pabla mężczyzn niebieskich - poprostu brak odpowiednich ludzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka