Dodaj do ulubionych

Fahrenheit 9/11

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 12:07
Czy ktos juz widzial ten film?
Jakie opinie? Dajcie znac czy warto isc i dac Moore'owi zarobic:)
Obserwuj wątek
    • stefaniakowa Re: Fahrenheit 9/11 16.07.04, 12:09
      wczoraj była prapremiera i premier Miller mówił, że film zrobiony po to by
      służył Kerry'emu.
      ja chyba się skuszę w przyszłym tygodniu.
    • Gość: Zouza Re: Fahrenheit 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:52
      tak naprawde to nie wiadomo. kazdy mowi cos innego....
      ciekawe czy buszmen wygra te wybory...
      • Gość: P-77 Re: Fahrenheit 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:55
        Miller jest kretynem (nie tylko dlatego).
        Moore nienawidzi Busha to fakt, ale za Kerry'm również nie przepada właśnie za
        jego miękkie stanowisko w sprawie wojny irackiej. Moore sympatyzuje z trzecim
        kandydatem popieranym przez skrajną lewicę, który odbierze głosy właśnie
        Kerry'emu a nie Bushowi. Zatem Domokraci wcale nie muszą być zadowoleni z tego
        filmu.
        A pójść chyba warto bo ja też uważam Busha za obrazę dla ludzkiej inteligencji.
        • Gość: mahoney Syf 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 19:05
          a ja mam ochote . ale nmie pojde i nie dam zarobic temu dupolizowi moorowi , co
          jest obraza dla ludzkiej inteligencji , z pokazanych scen ten film to debilizm
          i wykorzystywanie bardzo tanie ( oczywsuicie ze mu zazdroszcze ze to on
          nabierze i zgarnie kase z tylu oslow , niezly mial pomysl chlopina )
          fanatycznej nienawisci do busza wielu zaslepionych ludzi ...
          jes tam cos takiego jak bush mowi , coas o wojnie to jest wywiad a potem
          rzuca " a teraz pukne ta pileczke " i oczywsicie ma to byc odcvzytane jako cos
          zlego dla busza ale ja sie pytam daleczego ? hę , i poza tym jestem ciekawy
          jakiego slowa naprawde w oryginale urzyl busz czy moze jakis anty buszowski
          tlumacz przetlumaczyl to jego slowo ktore moglo byc np uderze a ow tlumacz dal
          je pelnie pejoratywnie , jak tak debilnie jest ten film skonstruowany to ja
          dziekuje ,
          poza tym inna sparwa zauwazyliscie jak ten moore lize nam dupe ,
          Polacy tacy dobrzy oni tez przeciwko wojnie ,
          jak to Poalcy ja bylem za akurat , prosze nie generalizowac ,
          idzcie barany na moj film ,
          bede mial kasy jak lodu ,
          bush moze nie jest najlepszym prezydentem ale debilem na pewno tesz nie jest ,
          az strach pomyslec tak swoja droga co ny bylo gdyby nie ameryka i jej rozne
          dzialania w iraku afganistanie , tchorzliwa europa tylko by siedziala na dupie
          i czekala az arabowie terrorysci podejda nam pod domy , boze poblogoslaw
          ameryke , lepiej dzialac czy siedziec na dupie i czekac az nas rozpiepsza
          jakeis gnoje , jak myslicie ?
          • Gość: P-77 Re: Syf 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 19:11
            > a ja mam ochote . ale nmie pojde i nie dam zarobic temu dupolizowi moorowi ,
            co
            >
            > jest obraza dla ludzkiej inteligencji , z pokazanych scen ten film to
            debilizm
            > i wykorzystywanie bardzo tanie ( oczywsuicie ze mu zazdroszcze ze to on
            > nabierze i zgarnie kase z tylu oslow , niezly mial pomysl chlopina )
            > fanatycznej nienawisci do busza wielu zaslepionych ludzi ...
            > jes tam cos takiego jak bush mowi , coas o wojnie to jest wywiad a potem
            > rzuca " a teraz pukne ta pileczke " i oczywsicie ma to byc odcvzytane jako
            cos
            > zlego dla busza ale ja sie pytam daleczego ? hę , i poza tym jestem ciekawy
            > jakiego slowa naprawde w oryginale urzyl busz czy moze jakis anty buszowski
            > tlumacz przetlumaczyl to jego slowo ktore moglo byc np uderze a ow tlumacz
            dal
            > je pelnie pejoratywnie , jak tak debilnie jest ten film skonstruowany to ja
            > dziekuje ,
            > poza tym inna sparwa zauwazyliscie jak ten moore lize nam dupe ,
            > Polacy tacy dobrzy oni tez przeciwko wojnie ,
            > jak to Poalcy ja bylem za akurat , prosze nie generalizowac ,
            > idzcie barany na moj film ,
            > bede mial kasy jak lodu ,
            > bush moze nie jest najlepszym prezydentem ale debilem na pewno tesz nie jest ,
            > az strach pomyslec tak swoja droga co ny bylo gdyby nie ameryka i jej rozne
            > dzialania w iraku afganistanie , tchorzliwa europa tylko by siedziala na
            dupie
            > i czekala az arabowie terrorysci podejda nam pod domy , boze poblogoslaw
            > ameryke , lepiej dzialac czy siedziec na dupie i czekac az nas rozpiepsza
            > jakeis gnoje , jak myslicie ?
            A broni chemicznej w Iraku jak nie było tak nie ma.
            • Gość: mahoney Re: Syf 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:12
              ale byl dyktator ktory mordowal ludzi ? to cie nie rusza ,
              i powiec gdzie teraz na swiecie jest glownie terroryzm ,
              tylko w iraku ,
              • Gość: P-77 Re: Syf 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:16
                > ale byl dyktator ktory mordowal ludzi ? to cie nie rusza ,
                > i powiec gdzie teraz na swiecie jest glownie terroryzm ,
                > tylko w iraku ,
                To trzeba było od razu tak mówić - "nieważne czy ma broń, ważne że jest
                zbrodniarzem". Teraz nie mieliby kłopotów z komisjami śledczymi (W Wielkiej
                Brytaniii i w USA) gdzie zasiadają zresztą fachowcy a nie amatorzy.
                • Gość: mahoney Re: Tendencyjny Syf 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 13:48
                  a skad wiesz P-77 czy on nie mial tej broni ,
                  no t o jak zagazowal kurdow ? troche wczesniej chyba wlasnmie jakims sarinem .
                  Poza tym jakbym juzmial wybierac swiat pod czyims dowodzctwem to to byloby na
                  pewno usa a nie napewno tchorzliwa europa z żakem dupakiem Polska powinna
                  siedziec cigho szirakiem , co potajemnie robi interesy ( prawda dlaczego
                  fgrancja nie chciala wojny ) dyktatorem .
                  Moore powiedzial cos takiego ze pokoju nie przynosi sie karabinami , naiwny
                  dupek , a jak chciales to koles zrobic w iraku ? pojsc do saddama i spytac sie
                  czy bylby tak mily i na przyklad nie mordowal tyle ludzi bo to zle wyglada w
                  tv i moze nie gazem bo to takie dziwne ,
              • Gość: Maciek Re: Syf 9/11 IP: *.10.76.83.cust.bluewin.ch 17.07.04, 19:46
                Terroryzm^jest obecnie w iraku DZIEKI amerykanskiej interwencji. Saddam swoje
                spoleczenstwo za morde dobrze trzymal
                Co do Saddama to fakt, ze byl skurwielem, ale niestety podobynch skurwieli na
                swiecie jest wielu. ALe jakos Buszewikowi nie chce sie interweniowac w
                Zimbabwe, Kambodzy, Korei Polnoocnej, Arabii Saudyjskiej, Sudanie, na
                Kubie,itd.
    • Gość: piter Re: Fahrenheit 9/11 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 21:25
      Widziałem, strasznie tendencyjny, robiony pod jedną tezę.
      • Gość: no comment Re: Fahrenheit 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 22:46
        Mahoney...ile ty masz lat???
        • Gość: 101 Re: Fahrenheit 9/11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 01:01
          Mahoney ! A o Sudanie Ty słyszał ?
          • Gość: mahoney Re: Fahrenheit 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 13:53
            nie co to sudan ( chyba nie panstwo bo bym slyszal )
            i daj jakies zrodla
        • Gość: mahoney Syf 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 13:51
          22 a co zakaldacie moj fanklub ?
          • Gość: Pytajnik Re: Syf 9/11 IP: 195.150.115.* 17.07.04, 14:04
            Ciekawe dlaczego USA nie zaatakowało Korei Północnej albo Iranu? Przez
            delikatność nie wspomnę o Pakistanie, Indiach, Izraelu.
            Może Irak miał być takim łatwym aczkolwiek spektakularnym celem,a okazał się
            drugim Wietnamem z którego nie wiadomo jak i kiedy wyjść.
            • Gość: P-77 Re: Polski "Farenheit" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 15:59
              > Ciekawe dlaczego USA nie zaatakowało Korei Północnej albo Iranu? Przez
              > delikatność nie wspomnę o Pakistanie, Indiach, Izraelu.
              > Może Irak miał być takim łatwym aczkolwiek spektakularnym celem,a okazał się
              > drugim Wietnamem z którego nie wiadomo jak i kiedy wyjść.
              No wiesz, jak się ma Prezydenta o Bardzo Małym Rozumku trudno się dziwić.
              Ale wyobrażacie sobie taki film w Polsce o Kwaśniewskim? Myślę, że nie byłoby
              trudno nakręcić (wykształcenie, Polisa, kontuzja golena, reklama mebli, taniec
              i śpiew przed komisją itp.) Tytuł mógłby być "Listopad".
              • Gość: Maciek Re: Polski "Farenheit" IP: *.10.76.83.cust.bluewin.ch 17.07.04, 19:56
                Przepraszam - co ci Indie zlego zrobily? Choc niedoskonala to jednak jest to
                najwieksza demokracja swiata... Chinom by sie o wiele bardziej nalezalo!
            • Gość: mahoeny Re: Syf 9/11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 18:17
              Usa atakujace izrael swojego wielkiego sojusznika oszalales , nma jakim
              swioecie ty zyjesz ,
              czem unei zatakowal iranu , bo wiekszy kociol byl w iraku
              czemu ma atakowac indie pakistan ?

nie chce slepo bronic polityki busza ale uwazam ze jest dobra ,
              napewno lepsza i czuje sie bezpieczniej gdy on rzadzi a nie np ten francuski
              bubek Czyrak
              • Gość: Pytajnik Re: Syf 9/11 IP: 195.150.115.* 17.07.04, 20:25
                Te państwa w moim wcześniejszym wpisie dysponują bronią masowego rażenia bądż
                przynajmniej twierdzenie to jest wysoko uprawdopodobnione, a jednak są
                nietykalne. Immunitet nietykalności od zagrożeń wojny prewencyjnej dają im
                bądź dobre kontakty z Waszyngtonem (Pakistan, Indie, Izrael) bądź sam fakt że
                są trudnym celem (Iran i Korea Północna).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka