haroldek007 22.02.13, 13:35 Po co opłacać abonament za te kanały , tam nic nie ma ciekawego , szkoda pieniędzy , czy zgadzasz się ze mną ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytanowy.janusz Re: HBO i C+ 22.02.13, 15:43 Nie chcesz to nie płać, nikt Cie nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
haroldek007 Re: HBO i C+ 22.02.13, 15:59 a ty płacisz za taki szajs ? za takie marne filmy , raz na miesiąc jest coś fajnego a tak to nic ciekawego tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
august.b-w Re: HBO i C+ 22.02.13, 17:20 HBO to moim zdaniem rzeczywiście szajs, C+ mam tylko dla transmisji sportowych, bo jeśli chodzi o filmy, to również jest kiepsko, z reguły powtórki powtórek. Jedyny plus obu stacji to nieprzerywanie programów reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: HBO i C+ 22.02.13, 20:09 Miałam HBO i C+ chyba przez miesiąc za free jak zamówiłam kablówkę.Nie oglądałam tych kanałów ani razu.Po prostu nic tam nie było. Teraz jak mam je zablokowane to jak skaczę po kanałach to czasami się natykam na jakiś w miarę ciekawy film ale bez szału ogólnie.Ja na pewno nie będę płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: HBO i C+ 23.02.13, 10:02 Nie bardzo rozumiem,na calym swiecie normalka jest ze do takich stacji trafiaja kinowe premiery po 2 latach no i mamy tu filmy z 2011 roku: www.hbo.pl/schedule/vertical_view Jak sie wszystko widzialo w kinie czy nielegalnie w sieci to wtedy taki abonament jest faktycznie niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
haroldek007 Re: HBO i C+ 23.02.13, 10:35 no i co tam masz w tym HBO ? nic ciekawego , a z tego co wiem to pobieranie z sieci jest legalne , ja pobieram od dawna i nic mi się nie stało , każdy powinien tak robić jak ja , same hity , nowości są w sieci a ludzie płacą za taki szajs Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: HBO i C+ 23.02.13, 10:48 Masz jakiś problem? Nikt ci nie każe mieć tych kanałów i za nie płacić. A ściąganie filmów z sieci legalne z zasady nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
haroldek007 Re: HBO i C+ 23.02.13, 10:53 ale to szkoda kasy , już lepiej biednym dać Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: HBO i C+ 23.02.13, 11:05 jak" kradniesz" twoja sprawa ale na dzieci tak czy tak nie dajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
haroldek007 Re: HBO i C+ 23.02.13, 12:05 nie kradnę , jest wszystko legalnie , i daje na dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
haroldek007 Re: HBO i C+ 23.02.13, 13:43 dlaczego nie ściągacie filmy ? wolicie im płacić ? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: HBO i C+ 23.02.13, 15:11 Ja tam mam HBO i cenię sobie. Czasami można zobaczyć ciekawe produkcje. Dziś na przykład mam w planie oglądać "Moneyball" (2011). Od czasu do czasu zerknę na jakieś głupawe komedie z Jennifer Ainston czy Adamem Sandlerem. Na HBO te filmy jakieś 3-4 lata wcześniej niż na TVN-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
haroldek007 Re: HBO i C+ 23.02.13, 15:27 widziałeś już fajną komedie Ted na HBO ? albo Lot , Odwróceni zakochani , Skyfall , Wyścig śmierci 3 , Prometeusz , Uprowadzona 2 , widziałeś choć jeden z tych filmów na HBO lub C+ ? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: HBO i C+ 23.02.13, 15:47 Nie widziałem i nie zobaczę bo poza Skyfall i Odwróconymi zakochanymi ani jednego tytułu nie kojarzę. Te filmy są jeszcze w kinach lub wyszły dopiero na DVD więc szans na zobaczenie w tv jeszcze nie ma. Bond mnie nigdy nie kręcił więc nawet jakby leciał to bym nie oglądał. Widziałem za to "W kosmosie nie ma uczuć". Bardzo ciekawy film. Polecam. C+ nie posiadam tak w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
haroldek007 Re: HBO i C+ 23.02.13, 16:05 wiem że nie zobaczysz na HBO bo te filmy są dopiero na dvd i do pobrania z internetu za darmo i legalnie , jest ogromny wybór filmów , każdy gatunek , jak ktoś jest zainteresowany pobieraniem filmów za darmo i legalnie to pisać na moje gg 24898320 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: HBO i C+ 23.02.13, 16:11 Domyslalem sie:Nie tylko zwyczajny zlodziej ale do tego paser.Abonamentu tez pewnie nie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
haroldek007 Re: HBO i C+ 23.02.13, 16:16 nie jestem żadnym złodziejem , HBO lub C+ nie mam bo po mi to Odpowiedz Link Zgłoś
haroldek007 Re: HBO i C+ 23.02.13, 16:33 byłbym złodziej jak bym ściągał p2p lub z torrentów a ja nie ściągam tak tylko inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
sas1234 Re: HBO i C+ 22.04.13, 19:32 MECZYKI-ON.pl meczyki on to codzienne transmisje sportowe online TV online tu znajdziesz: TVP1, TVP2, Polsat, TVN, TVN24,National Geographic, HBO sprawdź i poleć nas znajomym !!! TV Sportowe tu znajdziesz: Canal +, Canal + Sport, Orange sport i wiele innych - transmisja 7/24 na: meczyki-on.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś