Dodaj do ulubionych

Kiepscy to serial dla inteligentów

19.07.04, 20:18
oraz ludzi z podstawowym wykształceniem. Ci pierwsi znajdą w nim satyrę na
polskie społeczeństwo a Ci drudzy fajną rozrywkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: pytający Re: Kiepscy to serial dla inteligentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:29
      A jeśli znajduję w nim jedno i drugie, to jakie mam wykształcenie? Średnie?
      • superspec Masz amnezję. 19.07.04, 20:44
        • Gość: pytający Re: Masz amnezję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:53
          Wiesz, mimo iż piję różne substancje, jem takie produkty, które powodują wzrost
          szkodliwego cholesterolu, to jeszcze pamiętam, jakie mam wykształcenie i, mało
          tego, gdzie je zdobyłem. Chodziło mi po prostu o to, że nie warto w taki sposób
          szufladkować ludzi, bo się można pomylić. Zresztą, co ja Ci będę tłumaczył, o
          co mi chodziło. Chyba sam rozumiesz, bo jesteś inteligentny Superspec.
          • superspec Ja inteligentny. Pierwsze słysze. 19.07.04, 20:58
            • Gość: magda Re: Ja inteligentny. Pierwsze słysze. IP: *.acn.waw.pl 19.07.04, 22:07
              Bareja jak robił filmy był krytykowany za niski poziom i schlebianie najniższym
              gustom. Dziś jest klasykiem polskiej komedii. Potrafił bowiem uchwycić czas, w
              którym żyje. Do Kiepskich nikt nie podjął sie przedstawienia Polski
              pobarejowskiej. Za kilka, kilkanaście lat Kiepscy będą takim naszy bareizmem.
              • superspec Też tak mi się wydaje magda. 19.07.04, 22:13
    • Gość: Balbin Re: Kiepscy to serial dla inteligentów IP: *.zory.msk.pl 20.07.04, 00:05
      Do której grupy się zaliczasz?
      Albo nie pisz......
      • Gość: 100 Re: Kiepscy to serial dla inteligentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:37
        Super to Ty może i jesteś , ale na pewno nie spec .
      • superspec Re: Kiepscy to serial dla inteligentów 20.07.04, 11:34
        Gość portalu: Balbin napisał(a):

> Do której grupy się zaliczasz?
        > Albo nie pisz......
        Kiepscy serialem międzyklasowym. To płaszczyzna porozumienia miedzy
        inteligentami a ludźmi prostymi. Największe kłopoty są jednak z tymi ze
        średnim. Zawsze się do czegoś prz....ą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka