Dodaj do ulubionych

czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracuje

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 10:35
juz w TVP?

gdzies czytałem ale nie wiem ile w tym prawdy
Obserwuj wątek
    • chromajaca_boleslawa_eulalia Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu 27.07.04, 23:43
      to sama prawda.
      • Gość: szczel se włeb Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 00:13
        percenty bezrobocia w gurę pojszły znowu
        • Gość: telewidzka Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 06:17
          niestety chyba pracuje nadal ale mam nadzieje ze sie myle;)
    • Gość: zenul Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.04, 20:15
      Molek z Kamelem powinni rozjechac Fakt na strzepy po pierdolach jakie o nich
      smaruja, ale pewnie nic nie zrobia bo on ma najwyrazniej w dupie szmatlawce, a
      ona krucha kobieta, no wlasnie.
    • Gość: wafelek Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 20:17
      Puściła w trąbę męża to ją pogonili.
      Dziwa.
      • Gość: tatanka_iotanka Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:12
        > Puściła w trąbę męża to ją pogonili.
        > Dziwa.
        rzeczywiście - dziw nad dziwami jeśli osobiste życie prezenterki miałoby
        wpłynąć na decyzję o jej zwolnieniu...

:/
        • agniesia18 Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu 01.08.04, 14:59
          Zostala zwolniona bo podobno byla za bardzo sztuczna i nie okazywala wogole
          emocji. I potwierdzam sztuczna babka jak cholera. A jak zobaczylam podczas
          nagrywania spelniamy marzenia jak ja traktowali a ona nic se z tego nie robila
          to az mnie to zdziwilo.
          • Gość: Nitek Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.icpnet.pl 01.08.04, 18:03
            a jak traktowali Magde ??
            • Gość: ku Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 01.08.04, 19:11
              opowiedz nam o traktowaniu Magdy jesteśmy ciekawi.
              • Gość: pepe Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 20:13
                a mnie się wydaje, że osiemnastoletnia Agusia nie lubi Magdy, którą oglądała
                j e d y n i e w TV... gratuluję wyobraźni i ubolewam nad zawiścią...
                • agniesia18 Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu 04.08.04, 20:00
                  po piewrsze nie mam 18 lat. Po drugie do Molkowej nic nie ma. Po 3 widzialam ja
                  na zywo i po niekad jestem jej wdzieczna ze nagrywajac Spelniamy MArzenia
                  pomagala mi bo mialam duza treme. Ale jej zachowanie przed nagraniem daje wiele
                  do zastanowienia. Stojac tyem do ekranu pokazywali zeskanowane gole zdjecia,
                  art. z gazet na jej temat osmieszajace ja a ona nic sobie z tego nie robila
                  tylko stala sztywna jak pal azji i glupie usmiechy puszczala wolajac prosze mi
                  pomalowac usta ( chociaz blyszczyku miala nawalonego tyle ze swiecily sie jej
                  jak psu jajca) Ot to
                  • Gość: autor Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 00:03
                    jesteś biedna.
                    i co ci daje, że to tu napisałaś?
                    a co ma robić prezenterka, która za chwilę będzie nagrywała? denerwować się?
                    zesikać? krzyczeć? zemdleć?
                    nie wiem, czy wiesz, że istnieje profesjonalna zasada na scenie, w teatrze w
                    tv, że osobie, która za chwilę wchodzi na scenę, estradę, na antenie nie wolno
                    wchodzić w sytuacje, które nie dotyczą pracy, nagrania, występu. To jest jedna
                    z największych profesjonalistek, i dla mnie wcale nie sztuczna. powiedziałbym
                    wreszcie niesztuczna w TVP.
                    • Gość: elka Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.04, 01:49
                      MOłek jest jedna z najzdolnijejszych prezenterek w Polsce.
                    • Gość: rewe Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.autocom.pl 08.08.04, 04:21
                      Gość portalu: autor napisał(a):

> jesteś biedna.
                      > i co ci daje, że to tu napisałaś?
                      > a co ma robić prezenterka, która za chwilę będzie nagrywała? denerwować się?
                      > zesikać? krzyczeć? zemdleć?
                      > nie wiem, czy wiesz, że istnieje profesjonalna zasada na scenie, w teatrze w
                      > tv, że osobie, która za chwilę wchodzi na scenę, estradę, na antenie nie
                      wolno
                      > wchodzić w sytuacje, które nie dotyczą pracy, nagrania, występu. To jest
                      jedna
                      > z największych profesjonalistek, i dla mnie wcale nie sztuczna. powiedziałbym
                      > wreszcie niesztuczna w TVP.

--------------

chyba sobie jaja robisz - Molek NIE-sztuczna?
                      Toz to jest wlasnie jedna z najmniej naturalnych prezenterek, wszystko
                      wyrezyserowane, szywna jest jakby kij polknela....
                      takie jest moje osobiste odczucie po paru razach gdy mialem watpliwa
                      przyjemnosc ja ogladac.

Czy jest ladna to kwestia gustu, najbrzydsza nie jest, chociaz wydaje sie jakby
                      nosila kilogramy tapety, zakrywajace rozne kropk, plamki, piegi - ale do
                      naturalnosci jej brakuje sporo, oj sporo....

I jeszcze jedno - nie wiem czy ona jest taka w rzeczywistosci - ale na ekranie
                      sprawia wrazenie takiej slodziutkiej glupiutkiej lali..

rewe
                      • Gość: ABW Szkopska Barbi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 10:04
                        I tyle...
                  • Gość: ABW A JA CI DZIĘKUJĘ, MASZ RACJĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:53
                    Tandetę należy ujawniać i tępić, bo inaczej stanie się normą, a telewizja
                    niestety ma zbyt duży wpływ na kształtowanie gustów... Byle słodka idiotka,
                    miła buźka, rozumek tyciuni i już gwiazda, pani redaktorka, własny program. To
                    nic, że badziewie, że technicy za plecami się naśmiewają, ale ludziom się
                    podoba, a później ci sami ludzie narzekają, że beznadziejny pozim, że ciągle
                    tylko jakieś Kamele, Kraśki, Mołki... I kółko się zamyka. Może jeszcze coś
                    napiszesz o obyczajach w TVP?
        • Gość: ABW A MOŻE MĄŻ BYŁ JEJ SZEFEM...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:39
          To co wtedy...
    • Gość: AGENT NARESZCIE, MAM NADZIEJĘ, ŻE TO PRAWDA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:59
      Zero umiejętności, a wdzięku tyle, co u szkopskiej barbi, jak już ktoś na innym
      forum napisał. W sam raz do Polshitu albo z powrotem do TVN. Oni coraz bardziej
      obniżają poziom, więc za jakiś czas będzie w sam raz.
      • Gość: autor Re: NARESZCIE, MAM NADZIEJĘ, ŻE TO PRAWDA!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 14:50
        a kto według Ciebie jest prezenterką idealną?
        jaka miałaby być?

Obawiam się, ze gdyby Kraśki, Mołki i Kamele zastąpili Buczaki, Tarnawscy,
        Rosiki, to byście pisali: w tej tv same Buczaki, Tarnawscy, Rosiki...
        • Gość: AGENT Re: NARESZCIE, MAM NADZIEJĘ, ŻE TO PRAWDA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:09
          Sięgnąć w okresie przejściowym po emerytów i starszych dziennikarzy np. PP
          Edyta Wojtczak, Tadeusz Sznuk, Irena Dziedzic, Jan Suzin i jednocześnie zrobić
          otwarty konkurs na nowe twarze, w którym telewidzowie też mogliby wyrazić swoją
          opinię. Może by coś z tego wyszło. Tylko broń Boże nie robić kolejnej Szansy na
          sukces, bo to by położyło całą imprezę i do niczego dobrego nie doprowadziło.
          • Gość: Andrzej Re: NARESZCIE, MAM NADZIEJĘ, ŻE TO PRAWDA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:02
            Nadal pracuje Magda Mołek w TVP1-dla niektórych niestety ale pracuje nadal.
            Wczoraj była "zapowiadaczką" wieczorem w Jedynce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka