Gość: Muti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 10:35 juz w TVP? gdzies czytałem ale nie wiem ile w tym prawdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chromajaca_boleslawa_eulalia Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu 27.07.04, 23:43 to sama prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczel se włeb Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 00:13 percenty bezrobocia w gurę pojszły znowu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 06:17 niestety chyba pracuje nadal ale mam nadzieje ze sie myle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenul Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.04, 20:15 Molek z Kamelem powinni rozjechac Fakt na strzepy po pierdolach jakie o nich smaruja, ale pewnie nic nie zrobia bo on ma najwyrazniej w dupie szmatlawce, a ona krucha kobieta, no wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafelek Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 20:17 Puściła w trąbę męża to ją pogonili. Dziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatanka_iotanka Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:12 > Puściła w trąbę męża to ją pogonili. > Dziwa. rzeczywiście - dziw nad dziwami jeśli osobiste życie prezenterki miałoby wpłynąć na decyzję o jej zwolnieniu... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia18 Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu 01.08.04, 14:59 Zostala zwolniona bo podobno byla za bardzo sztuczna i nie okazywala wogole emocji. I potwierdzam sztuczna babka jak cholera. A jak zobaczylam podczas nagrywania spelniamy marzenia jak ja traktowali a ona nic se z tego nie robila to az mnie to zdziwilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitek Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.icpnet.pl 01.08.04, 18:03 a jak traktowali Magde ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 01.08.04, 19:11 opowiedz nam o traktowaniu Magdy jesteśmy ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 20:13 a mnie się wydaje, że osiemnastoletnia Agusia nie lubi Magdy, którą oglądała j e d y n i e w TV... gratuluję wyobraźni i ubolewam nad zawiścią... Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia18 Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu 04.08.04, 20:00 po piewrsze nie mam 18 lat. Po drugie do Molkowej nic nie ma. Po 3 widzialam ja na zywo i po niekad jestem jej wdzieczna ze nagrywajac Spelniamy MArzenia pomagala mi bo mialam duza treme. Ale jej zachowanie przed nagraniem daje wiele do zastanowienia. Stojac tyem do ekranu pokazywali zeskanowane gole zdjecia, art. z gazet na jej temat osmieszajace ja a ona nic sobie z tego nie robila tylko stala sztywna jak pal azji i glupie usmiechy puszczala wolajac prosze mi pomalowac usta ( chociaz blyszczyku miala nawalonego tyle ze swiecily sie jej jak psu jajca) Ot to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 00:03 jesteś biedna. i co ci daje, że to tu napisałaś? a co ma robić prezenterka, która za chwilę będzie nagrywała? denerwować się? zesikać? krzyczeć? zemdleć? nie wiem, czy wiesz, że istnieje profesjonalna zasada na scenie, w teatrze w tv, że osobie, która za chwilę wchodzi na scenę, estradę, na antenie nie wolno wchodzić w sytuacje, które nie dotyczą pracy, nagrania, występu. To jest jedna z największych profesjonalistek, i dla mnie wcale nie sztuczna. powiedziałbym wreszcie niesztuczna w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.04, 01:49 MOłek jest jedna z najzdolnijejszych prezenterek w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewe Re: czy to prawda ze moja kochana Mołek nie pracu IP: *.autocom.pl 08.08.04, 04:21 Gość portalu: autor napisał(a): > jesteś biedna. > i co ci daje, że to tu napisałaś? > a co ma robić prezenterka, która za chwilę będzie nagrywała? denerwować się? > zesikać? krzyczeć? zemdleć? > nie wiem, czy wiesz, że istnieje profesjonalna zasada na scenie, w teatrze w > tv, że osobie, która za chwilę wchodzi na scenę, estradę, na antenie nie wolno > wchodzić w sytuacje, które nie dotyczą pracy, nagrania, występu. To jest jedna > z największych profesjonalistek, i dla mnie wcale nie sztuczna. powiedziałbym > wreszcie niesztuczna w TVP. -------------- chyba sobie jaja robisz - Molek NIE-sztuczna? Toz to jest wlasnie jedna z najmniej naturalnych prezenterek, wszystko wyrezyserowane, szywna jest jakby kij polknela.... takie jest moje osobiste odczucie po paru razach gdy mialem watpliwa przyjemnosc ja ogladac. Czy jest ladna to kwestia gustu, najbrzydsza nie jest, chociaz wydaje sie jakby nosila kilogramy tapety, zakrywajace rozne kropk, plamki, piegi - ale do naturalnosci jej brakuje sporo, oj sporo.... I jeszcze jedno - nie wiem czy ona jest taka w rzeczywistosci - ale na ekranie sprawia wrazenie takiej slodziutkiej glupiutkiej lali.. rewe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW A JA CI DZIĘKUJĘ, MASZ RACJĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:53 Tandetę należy ujawniać i tępić, bo inaczej stanie się normą, a telewizja niestety ma zbyt duży wpływ na kształtowanie gustów... Byle słodka idiotka, miła buźka, rozumek tyciuni i już gwiazda, pani redaktorka, własny program. To nic, że badziewie, że technicy za plecami się naśmiewają, ale ludziom się podoba, a później ci sami ludzie narzekają, że beznadziejny pozim, że ciągle tylko jakieś Kamele, Kraśki, Mołki... I kółko się zamyka. Może jeszcze coś napiszesz o obyczajach w TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW A MOŻE MĄŻ BYŁ JEJ SZEFEM...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:39 To co wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGENT NARESZCIE, MAM NADZIEJĘ, ŻE TO PRAWDA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:59 Zero umiejętności, a wdzięku tyle, co u szkopskiej barbi, jak już ktoś na innym forum napisał. W sam raz do Polshitu albo z powrotem do TVN. Oni coraz bardziej obniżają poziom, więc za jakiś czas będzie w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: NARESZCIE, MAM NADZIEJĘ, ŻE TO PRAWDA!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 14:50 a kto według Ciebie jest prezenterką idealną? jaka miałaby być? Obawiam się, ze gdyby Kraśki, Mołki i Kamele zastąpili Buczaki, Tarnawscy, Rosiki, to byście pisali: w tej tv same Buczaki, Tarnawscy, Rosiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGENT Re: NARESZCIE, MAM NADZIEJĘ, ŻE TO PRAWDA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:09 Sięgnąć w okresie przejściowym po emerytów i starszych dziennikarzy np. PP Edyta Wojtczak, Tadeusz Sznuk, Irena Dziedzic, Jan Suzin i jednocześnie zrobić otwarty konkurs na nowe twarze, w którym telewidzowie też mogliby wyrazić swoją opinię. Może by coś z tego wyszło. Tylko broń Boże nie robić kolejnej Szansy na sukces, bo to by położyło całą imprezę i do niczego dobrego nie doprowadziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: NARESZCIE, MAM NADZIEJĘ, ŻE TO PRAWDA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:02 Nadal pracuje Magda Mołek w TVP1-dla niektórych niestety ale pracuje nadal. Wczoraj była "zapowiadaczką" wieczorem w Jedynce Odpowiedz Link Zgłoś