Dodaj do ulubionych

Sabat Czarownic w Kielcach

22.06.13, 21:48
Ogladam z zagranicy , super koncert... piekne Kielce ach teskni sie za ojczyzna...
Obserwuj wątek
    • shatmach Re: Sabat Czarownic w Kielcach 22.06.13, 22:18
      Tylko ta Zielińska...
      • dami251 Re: Sabat Czarownic w Kielcach 23.06.13, 09:16
        Zielińska to raz, za dużo jak dla mnie muzyki, granej wszędzie do znudzenia typu Grzeszczak, Brzozowski, czy Enej. Enej parę lat temu super, teraz mam wrażenie, że wyskoczą mi z lodówki, obskakują każdą imprezę. Za mało kabaretów.
        • shatmach Re: Sabat Czarownic w Kielcach 23.06.13, 10:22
          Może dlatego, że kabaret miał być tylko przerywnikiem? To koncert muzyczny. Nie ma co narzekać na sezonowe gwiazdki bo przecież poza nimi mieliśmy Lombard, Dżem i Perfect.
        • rene8 Re: Sabat Czarownic w Kielcach 25.06.13, 17:06
          Byłam tam osobiście i nagrywałam w domu. To nie to samo. Panowie z kabaretu już przed rozpoczęciem imprezy rozbawili widownię. Połowy ich skeczów nie pokazali-reklamy?;) Cały czas byli. Nawet podczas przerwy szkoda było iść po kiełbaskę czy gofra bo Panowie tak bawili.
          Z ławek gadaliśmy,że to Oni powinni prowadzić koncert zamiast zdrewniałych maestrach Kasiek.
          To dzięki Im się ludzie bawili!
    • adi0075 Enej 24.06.13, 10:46
      Mam wrazenie ze oni graja wszystko na jedno kopyto.Zna ktos jakas powolna piosenke Eneja?
      Bo co piosenka to szybkie łubudubu.Caly czas to samo tempo.Zespol musi byc roznorodny a nie grac wszystko na jedna nute, Enej to szybkie łubudubu w kazdej piosence.Nie ma ballad, nie ma powolnych utworow i tym odwalaja dziadostwo.Nawet metalowe zespoly maja w swoim dorobku spokojne piosenki.Poza tym co za duzo to nie zdrowo.Wszedzie ten Enej teraz jest, jak byl swego czasu Zakopower, to teraz sa wszedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka