Dodaj do ulubionych

NBC w Polsce...

IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.204.* 06.08.04, 16:25
Czy ktos wie, czy istnieje możliwość oglądania NBC w Polsce? Tylko nie NBC
Europe, na której ciagle leci ta durna GIGA, ale oryginalny, amerykański NBC.

Bedę bardzo, bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: NBC w Polsce... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:19
      No własnie,kiedyś u nas w kablówce UPC był kanał NBC/ z m.in.pamiętnymi talk
      showami które prowadzili Jay Leno lub Connan O'Brian.Ale teraz nie ma jest
      tylko CNBC.
    • Gość: michal Re: NBC w Polsce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 22:22
      Kiedyś to na cyfrze był np. Foxnews-amerykański kanał informacyjny a teraz go
      nie ma.
    • Gość: berry Re: NBC w Polsce... IP: 80.51.226.* 06.08.04, 23:53
      A czy jest możliwy odbiór jeszcze innych sieci amerykańskich CBS, ABC, Fox ?
    • Gość: Ramelov Re: NBC w Polsce... IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 07.08.04, 02:22
      Kiedyś badałem tę kwestię. Z tego co pamiętam niektóre kanały amerykańskie są
      nadawane przez satelitę, który jest ustawiony dośc mocno na zachód. W Polsce do
      odbioru sygnału z tego satelity trzeba by zamontować jakąś wielką antenę. Poza
      tym nie wiem czy te kanały nie są przypadkiem kodowane. Musisz poszukać w sieci
      na stronach poświęconych telewizji satelitarnej.
      Jakiś czas temu na Cyfrze+ przez jakieś dwa tygodnie był kanał ABC w wersji z
      Nowego Jorku (ABC 7). Szybko został jednak zakodowany i Cyfra+ go usunęła.
      Oznacza to jednak, że chyba nadal jest on nadawny poprzez Hot Birda.
      Amerykańskie kanały powinny też chyba być na brytyjskiej platformie cyfrowej
      Sky Digital (nadawana jest zdaje się przez Astrę) - nie wiem czy w Polsce można
      zamówić kartę dekodującą - to jednak wszystko kosztuje :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka