Dodaj do ulubionych

Namówiłam GO!!!!!!!!!

08.08.04, 13:48
Wydepilował pachy i okolice krocza na moje błagalne prośby.
Teraz opuściłam łóżko tylko po to aby wam o tym napisać i wracam do mego
`ogolonego`hihi.Polecam wszystkim Paniom.Należy zrobić tak aby staŁO SIĘ
TRENDY.żilet Mach7 do męskich pach.Hit sezonu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ego Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.04, 13:56
      Nieżle jestes walnięta! Wyskakujesz z łóżka by poinformować pól polski-ze facet
      sie wydepilował! O zgrozo...!
      • paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 10:11
        Gość portalu: Ego napisał(a):

> Nieżle jestes walnięta! Wyskakujesz z łóżka by poinformować pól polski-ze
        facet
        >
        > sie wydepilował! O zgrozo...!

Pół polski?Myślałam że tylko kilkoro uzależnionych od forum:).Ciekawe skąd
        bierzesz takie statsy?Wyssane z palca czy z mlekiem matki maniactwo.ehhh
    • Gość: marta uparta Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: 217.153.168.* 08.08.04, 14:00
      a co z klata?
      • paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 10:12
        Gość portalu: marta uparta napisał(a):

> a co z klata?
        haha.Naturalnie łysa.Trzy włoski na krzyż.Wyrwałam;)
    • Gość: kotka Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:12
      Pachy obowiązkowo ale krocze...jakie to niemęskie
      • Gość: ma-ia Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 08.08.04, 17:37
        mój facet nie goli, za to krótko przycina wszystko, wygląda... mmm :) i bardzo
        męsko. Zwłaszcza tak ładnie przystrzyżone krocze ;)
        • paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 10:14
          Gość portalu: ma-ia napisał(a):

> mój facet nie goli, za to krótko przycina wszystko, wygląda... mmm :) i
          bardzo
          > męsko. Zwłaszcza tak ładnie przystrzyżone krocze ;)

Mój poprzedni tak robił.Takie przycięte świetnie drażnią...,wiesz co:)
          A temu jak trochę odrosną to też będzie miał...jeżyka[hihi
    • Gość: arietta Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 08.08.04, 21:59
      Zgroza, mój były się tak kiedyś przystrzygł i nie mogłam opanować ataku śmiechu
      bo kojarzyło mi się toto z oskubaną indyczą szyją fuj!
      • paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 10:15
        Gość portalu: arietta napisał(a):

> Zgroza, mój były się tak kiedyś przystrzygł i nie mogłam opanować ataku
        śmiechu
        > bo kojarzyło mi się toto z oskubaną indyczą szyją fuj!

Ty rozumiem też się nie depilujesz.A jak to raz zrobiłaś to pewnie się śmiał
        bno kojarzyło mu się z bułką?Warkoczyki pod pachami robisz mu czasem?blee
    • Gość: mila Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 08.08.04, 22:17
      ja tam wolę jak jest gładko, nie żeby pluć włosami
      • Gość: Rocco Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:23
        Autorka watku powinna sie udac do psychiatry , bo ma nasrane w glowie , i ktos
        powinien to ...............
        • paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 10:17
          Gość portalu: Rocco napisał(a):

> Autorka watku powinna sie udac do psychiatry , bo ma nasrane w glowie , i
          ktos
          > powinien to ...............

CO?
          dokończ.Psychiatra zaraz.Podejrzewam że komuś pora do poradni
          dermatologicznej.Panu?Pryszcze na twarzy męczą ciebie chłopcze?
      • paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 10:16
        Gość portalu: mila napisał(a):

> ja tam wolę jak jest gładko, nie żeby pluć włosami

o to to właśnie powód numer 1.Raz prawię nie umarłam od włoska w gardle.
    • diab.lica Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 08.08.04, 23:28
      brawo, gratulacje, niesamowite
    • ala_mcota Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 08.08.04, 23:53
      Jestem za !
    • Gość: Kasia Teraz moze isc na randke z gejem:-) IP: *.dyn.optonline.net 09.08.04, 03:24
      Brawo, zrobilas sobie z mezczyzny kobiete:-(
      • paraliz Re: Teraz moze isc na randke z gejem:-) 09.08.04, 10:20
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Brawo, zrobilas sobie z mezczyzny kobiete:-(

Przecie fiuta nie obciął.Tylko włosy.Bredzisz coś koleżanko.
        • Gość: laska Re: Teraz moze isc na randke z gejem:-) IP: *.mad.east.verizon.net 09.08.04, 20:15
          Nie chce cie zaszokowac ale gej tez ma fiuta, tylko ogolonego jak twoj pedzio.
          • biseks Re: Teraz moze isc na randke z gejem:-) 10.08.04, 16:18
            Gość portalu: laska napisał(a):

> Nie chce cie zaszokowac ale gej tez ma fiuta, tylko ogolonego jak twoj pedzio.

Gdyby głupota umiała fruwać, wzniosłabyś się ku niebu niczym gołębica.

:-) biseks
    • sweetytweety Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 08:38
      paraliz napisała:

> Wydepilował pachy i okolice krocza na moje błagalne prośby.
      > Teraz opuściłam łóżko tylko po to aby wam o tym napisać i wracam do mego
      > `ogolonego`hihi.Polecam wszystkim Paniom.Należy zrobić tak aby staŁO SIĘ
      > TRENDY.żilet Mach7 do męskich pach.Hit sezonu.

Ogolić jeszcze nogi, stringi na dupcie i facet jak ta lala..... ;)))
      • paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 10:21
        sweetytweety napisała:

> paraliz napisała:
        >
        > > Wydepilował pachy i okolice krocza na moje błagalne prośby.
        > > Teraz opuściłam łóżko tylko po to aby wam o tym napisać i wracam do mego
        > > `ogolonego`hihi.Polecam wszystkim Paniom.Należy zrobić tak aby staŁO SIĘ
        > > TRENDY.żilet Mach7 do męskich pach.Hit sezonu.
        >
        >
        > Ogolić jeszcze nogi, stringi na dupcie i facet jak ta lala..... ;)))

:)))
        • goscia2 Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 10:26
          facet lala fuuuuuuuu = pedal
          facet ma byc meski
          • paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 10:36
            goscia2 napisała:

> facet lala fuuuuuuuu = pedal
            > facet ma byc meski
            Aż boję się zapytać co według ciebie znaczy męski?
            I co wy macie z tymi pedałami?Jeden temat od drugie całkiem odstaje.
            Zadbany czysty itd to ma być od razu homo?No weźcie ....
    • Gość: tytus Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.byss.pl 09.08.04, 10:54
      do wszystkich mądralińskich:
      mam włosy nawet na plecach, więc depilowanie się w moim przypadku dotyczyłoby
      całego prawie ciała - to już wolę nie być trendy i sobie darować.
      Tym bardziej,że golenie się takie dokładne nie jest już takie super cool jak
      jeszcze kilka lat temu - popatrzcie na Clooneya :)
    • Gość: s28 Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 09.08.04, 15:17
      paraliz-jestes chyba zdrowo kopnieta
    • Gość: s28 Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 09.08.04, 15:18
      a moze ci baby trzeba?
      • Gość: kicia Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.net-serwis.pl 09.08.04, 15:40
        zdowo walnieta babka - jak ja bym, poprosiła mojego o coś takeigo to chyba by
        padł. Kobieto opamiętaj się. Ciekawe czy ten two facet jest tez tak pełny
        entuzjazmu jak Ty. I ciekawe jak będzie się cieszył jak mu pierwsze włoski
        wyrosną i zacznie go swędzić czy coś. No i już pewnie się cieszy ze rano oprócz
        brody musi sobie podgolić paszki i włoski między nogami:)))
        • paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 09.08.04, 19:16
          Gość portalu: kicia napisał(a):

> zdowo walnieta babka - jak ja bym, poprosiła mojego o coś takeigo to chyba by
          > padł. Kobieto opamiętaj się. Ciekawe czy ten two facet jest tez tak pełny
          > entuzjazmu jak Ty. I ciekawe jak będzie się cieszył jak mu pierwsze włoski
          > wyrosną i zacznie go swędzić czy coś. No i już pewnie się cieszy ze rano
          oprócz
          >
          > brody musi sobie podgolić paszki i włoski między nogami:)))

Fakt faktem ,że klnie na mnie pod nosem dzisiaj od kiedy przyszedł z pracy.
          Mówi także że nigdy więcej i tylkomodli się pół dnia aby mu szybciej odrosły.
          Jeszcze go udobrucham.
          • Gość: fineja Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:43
            Glupota nie ma granic!
            Widze ze masz problem z odroznieniem kobiety od faceta .. kupilas mu juz
            sukienke czy wyprawa na zakuoy jest ciagle przed wami?
            Zabawne ze sie tym chwalisz dlaczego ludzie na tym forum nie rozumieja slowa
            intymnosc to ze Twoj facet wygalada jakby mial 10 lat to nie nzaczy ze wszyscy
            przykllasna z entuzjazmem!
            Chciala bym to zobaczyc kochanie teraz skocze napisac wszystkim ze zgodziles
            sie dla mnie ogolic sobie wloski lonowe...:>
            Mezczyzna moze byc zadbany i wygladac jak mezczyzna! Ale widac wiekszosc
            laseczek tego nie rozumie ....
            Powodzenia w waszym przyszlym zyciu jesli facet kreci Cie dopiero jak zrobi z
            siebie niewinnego chlopczyne .. zasatnow sie nad odruchami pedofilskimi ..
            • Gość: .................. Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.08.04, 14:51
              I co, on tam teraz ogolony w tym lozku czuje sie pewnie przy tobie
              jak sparalizowany.
          • Gość: sejmore Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 09:51
            Bo ty to chyba na głowę upadłaś. Golenie? Trzeba było kremem do depilacji, to
            istniałaby szansa, że jeszcze kiedyś to powtórzy, a tak, dziewczyno
            sparaliżowana na umyśle, to już nigdy więcej nie będzie chciał!
    • Gość: erba Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: 217.97.164.* 10.08.04, 15:00
      no tak, bo włosy to ZŁO i źródło zarazy wszelakiej
      • Gość: .................. Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.08.04, 15:06
        To wlosy tez niedobra bakteria som?
        • Gość: erba Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: 217.97.164.* 10.08.04, 15:10
          nie tyle bakteria, co siedlisko bakterii i wirusów... a fee
          • Gość: .................. Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.08.04, 15:14
            Chyba masz racje. Czasem nawet wygladaja nie jak siedlisko, a jakies
            gniazdo ptaszyne.
    • Gość: kkk Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.de.ibm.com 10.08.04, 16:11
      Dopiero będą jaja jak mu to zacznie odrastać - będzie swędzieć, pieć itp. Na
      pewno Ci podziękuje...
    • paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 11.08.04, 12:15
      No tak.Mnie nadano od pedofilki.Mojego mężczyzne nazwano kobietą,gejem.
      I jedno i drugie jest nieprawdą.Nie przejmuję się za bardzo wpisami chamów ale
      i tak zrobiło mi się trochę przykro.Żałuję podzielenia się z wami tą radością
      jaka mnie spotkała.
      Gdybyś spotkał się oko w oko z moim facetem szybko odszczekałbyś jego brak
      męskości...jeden z drugim.Pa.Życzę wielu włosów łonowych zawiniętych pod
      napletkiem.
      • biseks Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 11.08.04, 12:30
        paraliz napisała:

> No tak.Mnie nadano od pedofilki.Mojego mężczyzne nazwano kobietą,gejem.
        > I jedno i drugie jest nieprawdą.Nie przejmuję się za bardzo wpisami chamów ale
        > i tak zrobiło mi się trochę przykro.Żałuję podzielenia się z wami tą radością
        > jaka mnie spotkała.
        > Gdybyś spotkał się oko w oko z moim facetem szybko odszczekałbyś jego brak
        > męskości...jeden z drugim.Pa.Życzę wielu włosów łonowych zawiniętych pod
        > napletkiem.

Nie przejmuj się tymi negatywnymi komentarzami. To po prostu brak doświadczenia, kultury, ogłady. Ja osobiście jestem zwolennikiem pełnej higieniczności tego miejsca i jego wysokiej estetyki, a ta bez odpowiedniej depilacji lub przystrzyżenia jest wg mnie niemożliwa. Gratuluję więc odwagi i skuteczności perswazji względem partnera. I niech się nie poddaje, po 3, 4 lub 5 razie tak przywyknie, że nawet nie będzie zwracał uwagi, że włoski odrastają. To, że wyzywają od pedofili i gayów to tylko świadczy o ich parafiańszczyźnie i stereotypowym myśleniu. A powód do chwalenia się to z pewnością nie jest. Niech to oni się wstydzą, a nie Ty. Głowa do góry :-)))

• paraliz Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 11.08.04, 12:35
          Ciekawe słowo.Ten `parafianizm`.Pierwszę slyszę:).
          Podniosłeś/aś mnie na duchu.Dziękuję.
        • Gość: kotka Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:54
          biseks napisał:
          > Nie przejmuj się tymi negatywnymi komentarzami. To po prostu brak
          doświadczenia
          > , kultury, ogłady. Ja osobiście jestem zwolennikiem pełnej higieniczności
          tego
          > miejsca i jego wysokiej estetyki, a ta bez odpowiedniej depilacji lub
          przystrzy
          > żenia jest wg mnie niemożliwa. Gratuluję więc odwagi i skuteczności perswazji
          w
          > zględem partnera. I niech się nie poddaje, po 3, 4 lub 5 razie tak
          przywyknie,
          > że nawet nie będzie zwracał uwagi, że włoski odrastają. To, że wyzywają od
          pedo
          > fili i gayów to tylko świadczy o ich parafiańszczyźnie i stereotypowym
          myśleniu
          > . A powód do chwalenia się to z pewnością nie jest. Niech to oni się wstydzą,
          a
          > nie Ty. Głowa do góry :-)))
          >
          > :-) biseks

amen cholibka...jakie piękne kazanie
          • biseks Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! 12.08.04, 00:25
            Gość portalu: kotka napisał(a):

> biseks napisał:
            > > Nie przejmuj się tymi negatywnymi komentarzami. To po prostu brak
            > doświadczenia
            > > , kultury, ogłady. Ja osobiście jestem zwolennikiem pełnej higieniczności
            >
            > tego
            > > miejsca i jego wysokiej estetyki, a ta bez odpowiedniej depilacji lub
            > przystrzy
            > > żenia jest wg mnie niemożliwa. Gratuluję więc odwagi i skuteczności persw
            > azji
            > w
            > > zględem partnera. I niech się nie poddaje, po 3, 4 lub 5 razie tak
            > przywyknie,
            > > że nawet nie będzie zwracał uwagi, że włoski odrastają. To, że wyzywają o
            > d
            > pedo
            > > fili i gayów to tylko świadczy o ich parafiańszczyźnie i stereotypowym
            > myśleniu
            > > . A powód do chwalenia się to z pewnością nie jest. Niech to oni się wsty
            > dzą,
            > a
            > > nie Ty. Głowa do góry :-)))
            > >
            > > :-) biseks
            >
            >
            > amen cholibka...jakie piękne kazanie

A ojciec mówił, bym szedł na księdza:-))) Dzisiaj już pewnie jeździłbym Maybachem :-)))

• Gość: sejmore Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 09:55
        no, nie! włosy łonowe pod napletkiem to jest brak higieny po prostu!
        a jeśli ty orientujesz się dopiero, jak masz włos w gardle, to ja współczuje
        serdecznie. Może ty jednak bierzesz do buzi nie to co trzeba? ;-)
    • Gość: ironman3 Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: 62.233.250.* 11.08.04, 15:40
      dla mnie to jest smieszne4 dziewczyno czy ty jestes z pedalem czy co ??????
      chyba jednak go nie kochasz bo jak bys kochala to ci by nie przeszkadzalo czy
      ogoli sie czy nie a zwlaszcza w takich miejscach powiem ci tylko tak.
      pozdrów go tylko
      • Gość: finezja Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:52
        W takim razie i ode mnie go pozdrow! Czym jest estetyka ..hmm wydaje mi sie ze
        zmysl estetyki jest u mnnie rozwiniety az nadto! estetyczny ubior wyglad!Mam
        wlosy ktore siegaja do konca lopatek ? ktos mi powie ze sa nie estetyczne gdy
        wieje wiatr? sa miejsca podlegajace depilacji i z tym nigdy nie bede sie
        sprzeczac bo raza mnie kobiety ktore o siebie nie dbaja! Ale nawet ja(
        kobieta ) nie depiluje wlosow lonowych calkowicie a uwazam ze wygladaja bardzo
        estetycznie niewielka ilosc ladnie przystrzyzona dodaje uroku! Tym sie rozni
        kobieta od dziewczynki a chlopiec od mezczyzny!
        Wiec dyskusja jaka wybuchla na forum polega na roznicy pojmowania estetyki .. a
        i higieny uwierz mozna utrzymac swietna higiena nawet z 12 cm2 wlosow lonowych!

• Gość: ironman3 Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: 62.233.250.* 11.08.04, 15:56
          ale tu nie chodzi o to jak dziewczyna sie goli tyylko o to co facet goli bez
          przesady po co to golic komus sie nie podoba to niech nie patrzy a zwlaszcza
          dziewczyna jak kocha faceta to co jej to przeszkadza haha jeszcze do tej pory
          smieje sie z tego typa jak mozna dac sie namówic do czegos takiego
    • Gość: lulu Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 16:05
      Noo, to musi być niezwykle pociągający, jeśli komputer wygrywa. Brawo!
      • Gość: ironman3 Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: 62.233.250.* 11.08.04, 16:09
        ty lulu widze ze wiesz o co mi chodzino skoro sie ogolill to jak myslicie
        dlaczego ona woli isc do kompa zamiast zostac z nim i do tego sie tym chwali i
        jeszcze bardziej pograza chlopaka kórwa hahahaha padam na cyc tak dziewczyna
        zlamala mi psychike i normalnie pluca kórwqa hahahahahahahahaha pozdro dla
        wszystkich ogolonych hahahahahahahahahakórwa hahahahahahahah i jeszcze raz
        kórwa hahahahahajhahahah
        • Gość: xxx Re: Namówiłam GO!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 11.08.04, 20:25
          mnie to sie wydaje ,ze dziewczyna chciała sobie i jemu udowodnic ,ze moze wiele
          zdziałac stad ten entuzjazm.
          Uległ namowom- hura! Oznajmie to wszystkim jaki mam wpływ na swojego chłopaka.
          A chłopaczyna sie teraz meczy, udaje aby nie zranic swej Pani;)
          Sorry ale mnie sie smiac chce, moja wyobraznia działa...widze biednego , łysego
          chłopczyka z mina nieboraka .Przypomina mi sie podstawówka;)

• Gość: biseks [...] IP: *.crowley.pl 12.08.04, 09:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • visiond Re: PORÓWNANIE 12.08.04, 17:32
        Hej!
        Pomijając to, że na ostatnim zdjęciu jest uwidocznione jak krótki jest narząd
        rozrodczy tego pana, dodam, że te włoski sa naprawdę nie higieniczne i ZGADZAM
        SIĘ z osobą, która rozpoczęła ten przemiły wątek, że depilacja tych stref jest
        rewelacyjna, zarówno w przypadku kobiet, jak i mężczyzn! Więc, Panowie -
        depilarory do rąk!! Hehehe, żartowałam, maszynki do golenia ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka