Gość: Ewe IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.07.02, 19:35 Czy ktoś idzie do tej klasy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: BATORY: MAT - INF IP: 194.204.129.* 04.07.02, 17:38 Już tam jestem .Co chcesz wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewe Re: BATORY: MAT - INF IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.07.02, 08:35 No to się spotkamy, bo też tam idę. Jakie języki wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: BATORY: MAT - INF IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 10:21 Ja też tam idę. Spotkamy się :) Dobrze byłoby poznać przyszłych kolegów i koleżanki... Piszcie : przeszym@box43.pl Przyszli Batoracy! Integrujmy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jao Re: BATORY: MAT - INF IP: 194.204.129.* 06.07.02, 19:34 mamy mało czasu tylko 2,5 roku , żeby zinegrować się z dziewczynami.Przed refomą to było dużo czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: BATORY: MAT - INF IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 20:45 Gość portalu: Jao napisał(a): > mamy mało czasu tylko 2,5 roku , żeby zinegrować się z dziewczynami.Przed refo > mą > to było dużo czasu! ;))) no commentz Michał, przecież nasza klasa bedzie miała tylko niem-ang... Pozdro dla @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewe Re: BATORY: MAT - INF IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.07.02, 21:08 Języki można sobie samemu wybrać spośród angielskiego, francuskiego, rosyjskiego i niemieckiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: BATORY: MAT - INF IP: 194.204.129.* 07.07.02, 09:53 Gość portalu: Ewe napisał(a): > Języki można sobie samemu wybrać spośród angielskiego, francuskiego, > rosyjskiego i niemieckiego. Pozdrawiam. w/g mnie godzin ang-niem jest za mało 4 godz to śmieszne .Takie samo zdanie mają maturzyści 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: BATORY: MAT - INF IP: 194.204.129.* 07.07.02, 09:55 Gość portalu: Michał napisał(a): > Gość portalu: Ewe napisał(a): > > > Języki można sobie samemu wybrać spośród angielskiego, francuskiego, > > rosyjskiego i niemieckiego. Pozdrawiam. > w/g mnie godzin ang-niem jest za mało 4 godz to śmieszne .Takie samo zdanie > mają maturzyści 2001 W Batorym jest teżhiszpański i włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOIK Re: BATORY: MAT - INF IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.07.02, 10:17 To nie jest śmieszne tylko żałosne !!!!! (Jeżeli mówimy o 4 godzinach w tyg. języków obcych razem!!!!!) Ja w szkole mam obowiązkowo 5 godzin anglika i 4 niemca (a są jeszcze fakultety 2gdz. tygodniowo z każdego)!!! a i tak chodze na 3 poza szkołą i nie mam dość !!!! 4 godziny języków to jakas kpina.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: BATORY: MAT - INF IP: 194.204.129.* 07.07.02, 13:11 Gość portalu: DOIK napisał(a): > To nie jest śmieszne tylko żałosne !!!!! (Jeżeli mówimy o 4 godzinach w tyg. > języków obcych razem!!!!!) Ja w szkole mam obowiązkowo 5 godzin anglika i 4 > niemca (a są jeszcze fakultety 2gdz. tygodniowo z każdego)!!! a i tak chodze na > > 3 poza szkołą i nie mam dość !!!! 4 godziny języków to jakas kpina.... No nie 4 angielskiego i3 niemieckiego tak wisiało na planie,ale w stosunku do innych szkół to coś mało.Batory coś podupada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batorszczan Re: BATORY: MAT - INF IP: *.chello.pl 14.07.02, 23:34 No to zyczę miłego zakuwania przez te lata :) Ja byłam swego czasu w klasie językowej. $ lata z życiosyru, ale nie żałauję. Zawsze jak mówię,że jestem po Batorym, to ludzie na mnie jakoś z pewnym podziwem patrzą. Już Absolwentka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: BATORY: MAT - INF IP: 213.241.34.* 17.07.02, 18:27 Mam takie wrażenie,że nie wszyscy tu chcą udzielać informacji. Niektórzy stosują niezbyt uczciwe chwyty konkurencyjne.Przed szkołą i w niej wisiały i wiszą informacje o ilościach godzin z poszczególnych przedmiotów w każdej z pierwszych klas. Wystarczy umieć czytać. To się czasem przydaje! Odpowiedz Link Zgłoś