Dodaj do ulubionych

Anatomia upadku 2

10.04.14, 20:25
Właśnie trwa na Pulsie.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Anatomia upadku 2 11.04.14, 09:25
      Oglądałem trochę ale wyłączyłem gdy Anton Matierewicz zaczął wciskać kity, że generałowie lecący na cmentarz do Katynia mieli laptopy z supertajnymi informacjami. Takiego bezczelnego kitu to nie zniosę.
      • szwampuch58 Re: Anatomia upadku 2 11.04.14, 09:53
        widac Anitke,Antosia i innych podczas pracy nad tym dzielem:
        www.youtube.com/watch?v=h4j_PhyKH9g
      • pepsic Re: Anatomia upadku 2 11.04.14, 19:16
        Oglądałem trochę ale wyłączyłem gdy Anton Matierewicz zaczął wciskać kity, że generałowie lecący na cmentarz do Katynia mieli laptopy z supertajnymi informacjami.
        Żałuj. Miałeś niepowetowaną okazję zobaczyć roześmianego od ucha do ucha prezydenta III RP zapalającego znicze w Smoleńsku 6 tygodni po katastrofie, a chwile potem składającego wiązanki wespół zespół z .... tow. Jaruzelskim (!).
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Anatomia upadku 2 11.04.14, 23:45
          To z Jaruzelskim zdążyłem zobaczyć a co do mnie to na cmentarzu też sie czesto uśmiecham. Poza tym porzuc ten przemysł pogardy względem prezydenta.
          A Anton nieźle nazmyslal z tym laptopami, no nie?
          • pepsic Re: Anatomia upadku 2 12.04.14, 11:00
            Od prezydenta RP wymagałabym jednak czegoś więcej poza pogawędką prowadzoną z rozbawieniem "z okazji katastrofy", w której zginął jego poprzednik.

Jeśli już to poczucie żenady. Uczucie pogardy to atrybut obozu, któremy Ty kibicujesz (jak sie domyślam).

Zamiast się wyśmiewać, rzuć okiem do wiki i zapoznaj się, co Anton zrobił dla naszego kraju.

Gwoli ścisłości, Macierewicz zwracał uwagę na swobodną penetrację urządzeń i nośników elektronicznych pasażerów, w tym najwyższych urzędników państwowych i wojskowych dokonaną przez stronę rosyjską. Na filmie widać, jak wkładane sa do torebek foliowych telefony etc. Głos zza kadru dopowiadał, że mowa o tajnych notatkach jednego z polskich generałów z NATO.
            • gemowa Re: Anatomia upadku 2 12.04.14, 21:44
              Ten program (bo dokumentem to nazwać to naduzycie) jest stronniczy. Nie mozna traktowac serio wszystkiego co w nim mówią.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Anatomia upadku 2 14.04.14, 09:30
              Głos zza kadru po to w tym filmie jest, żeby coś takiego powiedzieć i zasiać w umysłowości (sic!) pelikanów wrażenie, że notatki były tajne a więc doszło do straszliwej zbrodni. A oprócz telefonów to co wkładano do tych torebek? telefony miały sobie leżeć? Tam mogły być dowody na wybuch więc śledczy rosyjscy je zbierali.
              Uczucie pogardy to uczucie któremu nie kibicuję, dlatego nigdy nie kibicowałem braciom Kaczyńskim, którzy żyją/żyli pogardą do innych ludzi.
    • grazynkakozuch Re: Anatomia upadku 2 01.12.15, 19:52
      Szkoda że nie wiedziałam wcześniej..czy wie ktoś gdzie mogę obejrzeć jakąś powtórkę?? Czy film taki będzie działał jeśli w moim przypadku jest tylko telewizja w telefonie? Chwilowo nie mam laptopa, a telewizora tym bardziej.. Możecie polecić jakieś zaufane strony z tv online?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka