Dodaj do ulubionych

sopot'04-Krawczyk

20.08.04, 22:39
Dlaczego Krawczyk to taki burek? Czy tak zachowuje się gentelmen?, Kobiety
stoją a on siedzi (Edyta Bartosiewicz, Ania Dąbrowska)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anty elsik Re: sopot'04-Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:55
      Durna babo! Siedzi, bo ledwie łazi! Ma rozwalone biodro od lat (wypadek
      samochodowy), a obecnie porusza sie z trudem
      • elsik Re: sopot'04-Krawczyk 20.08.04, 23:59
        Gość portalu: Anty elsik napisał(a):

> Durna babo!
        dzięki :-)
        > Siedzi, bo ledwie łazi! Ma rozwalone biodro od lat (wypadek
        > samochodowy), a obecnie porusza sie z trudem
        Ale mimo wszystko to mi się nie podobało, mogły byc dwa stołki i było by OK, a
        tak wyglądało prawie jak w teledysku "Mój przyjacielu" Don Kristoff Kravczyk
        Korleone;-)

PS. Całe szczęście, że "przy rurze" nie musiały przed nim tańczyć "małolaty"
        Pozdr. Anty elsik-a :-)))
      • elsik Re: sopot'04-Krawczyk 23.08.04, 01:47
        a gdzie jest Anty elsik? bo tęsknie za nim :-)
    • Gość: Flavio Re: sopot'04-Krawczyk IP: *.zory.msk.pl 21.08.04, 09:02
      Krzycho jest od wielu lat żałosny, podobnie jak Maryla.
      Komercha i kasa. Zero ambicji. Byle się nachapać na nowy dom, samochód. Z dużej
      zapaści wyciągnął go Bregović (ps. dam d.... za kasę byle komu). Zrobił to nie
      z miłości do Krzyska.
      I jeszcze z kościołem mu odbiło.
      Rozmodlony Krzycho skończy na ośmieszeniu siebie, jak w przypadku Violetty.
      • Gość: Majka Re: sopot'04-Krawczyk IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 21.08.04, 09:47
        Bzdury opowiadasz!To może lepsze od Krawczyka będą dzisiejsze francuskie
        gwiazdki jednego sezonu( oprócz Patrici Kass ).Wlaśnie teraz Krawczy jest w
        najlepszej formie i ma najlepszy repertuar od lat i nie śpiewa już disco polo.
        • irenka82 Re: sopot'04-Krawczyk 21.08.04, 11:16
          iihihih i tak francuski koncert bedzie najlepszy:) zwlaszcza ze tylko Patricia
          Kaas jest Francuzka (w polowie). Kate Ryan zas jest Belgijka,Ingrid Wloszka
          (tylko nikt jej nie zna we Wloszech) a Michal Kwiatkowski jest z
          zaprzyjaznionego miasta Gorzow Wlkp. to juz innych gwiazdek nie ma?
      • mon.dan Re: sopot'04-Krawczyk 21.08.04, 18:13
        a dla mnie Krzychu jest ok. ma bardzo fajny glos, a to u piosenkarza wazne, a
        teraz spiewa bardzo, bardzo, zeby nie powiedzie bardzo, fajne kawalki.
        • Gość: qqq Re: sopot'04-Krawczyk IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 21.08.04, 18:28
          Chris to chałturnik. Dorabia śpiewaniem w marketach. Widziałem ogłoszenie w
          prasie zapraszające na otwarcie jednego z marketów, Chris miał być atrakcją tego
          otwarcia.

Marek Sierocki nie lepszy. Chałturzy w wiejskich dyskotekach. Potem kasuje 2 - 4
          tys. za wieczór.
          • Gość: gość Re: sopot'04-Krawczyk IP: *.class146.petrotel.pl 22.08.04, 22:16
            A wg mnie ten cały Krawiec to żenada. Jak był młody i śpiewał „wróóć do mnie”
            to jeszcze, ale teraz? Co to za szołmen, co siedzi na stołku, podpiera się
            laską od Bregovicia i ledwo mówi? Ja rozumiem, wypadek itp. ale są pewne
            granice!!! I w dodatku te jego nowe „przeboje”: Gdyy naam śpieewa Elwis
            Preslej, no normalnie ŻENADA! Albo „Lekarze dusz” zrobione wraz z Muńkiem
            Staszczykiem (podobno, nie wiem do końca), który też cierpi na twórczą
            impotencję i chce kończyć T.Love. Stary zgred który nie chce ustąpić miejsca
            nowym, ale niedługo będzie musiał.
            • Gość: el Re: sopot'04-Krawczyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 22:47
              Nigdy nie byłam fanką Krawczyka, ale teksty, że "powinien odejść i ustapić
              miejsca młodszym" to już przesada. Ma wyjatkowy głos i podziwiam go, że potrafi
              znaleźć miejsce dla siebie na estradzie. Koncert w piątek obejrzałam z
              przyjemnością (fakt, tez mnie zaskoczył tym siedzeniem przy kobietach, ale może
              rzeczywiście nie jest w dobrej formie fizycznej), a co do "nawrócenia" to nie
              jest zadna nowość - Psalmy w jego wykonaniu słyszałam juz dobrych kilka lat
              temu. Nigdy nie krył się ze swoim wyznaniem, ale do Villas to chyba mu daleko:)
            • Gość: Zwierzu Re: sopot'04-Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:32
              Sorry gościu, ale Gdy nam śpiewał Elvis Presley to akurat nie jest nowy
              przebój, ma z 10 lat przynajmniej...
              • Gość: gość Re: sopot'04-Krawczyk IP: *.class146.petrotel.pl 23.08.04, 02:03
                Nie mówiąc o tym, że próbuje robić aferę z tego, że chyba 5 raz żeni się z tą
                samą kobiętą.
                Głos to może miał fajny jak śpiewał żeby wróciła do niego, teraz to głos stryja
                Mietka na weselu kuzynki Mani.
          • uasiczka Re: sopot'04-Krawczyk 23.08.04, 09:34
            po prostu zarabia pieniądze - nie pracuje przecierz dla wyższych idei tylko dla
            aksy i robi to za co mu płacą - tak jak większość
    • roxi_hart Re: sopot'04-Krawczyk 23.08.04, 10:36
      Ja lubie piosenki Krawczyka - faktem jest ze troche razilo mnie ze siedzial a kobiety staly ale coz.....nie te lata. Paza tym uwazam ze to byl dobry koncert. Wole 1000 X bardziej sluchac jego niz artystek z dnia francuskiego. A swoja droga nie wiem dlaczego to sie nazywa Sopot Festiwal-co ma wspolnego taki recital z festiwalem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka