Gość: AlieN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 15:35 Serdecznie zapraszam wszystkich na forum pod adresem: bbrotherbitwa.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peggy B. Re: COŚ DLA WSZYSTKICH IP: *.Zabrze.Net.pl 07.04.02, 15:38 Gość portalu: AlieN napisał(a): > Serdecznie zapraszam wszystkich na forum pod adresem: > <a href="http://bbrotherbitwa.prv.pl"target="_blank">bbrotherbitwa.prv.pl</a> A coz za forum?Poza tym ten adres jest nieprawidlowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: COŚ DLA WSZYSTKICH IP: *.acn.waw.pl 07.04.02, 15:55 no nie wiem.....ja weszłam :)))) więc chyba prawidłowy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maua Re: COŚ DLA WSZYSTKICH IP: *.chello.pl 07.04.02, 15:55 Hahaha.... daj juz sobie spokoj z tym... przeciez tam nie ma zadnego forum, zadnych kodow a jedynie banerek na , ktory wszyscy pewnie naiwnie klikaja wierzac ze potem otworzy sie jakas stronka.... zalosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: COŚ DLA WSZYSTKICH IP: *.acn.waw.pl 07.04.02, 17:01 ...ale ze mnie głuptas :((((((( sorki hihih - nadaje się chyba na czwartą edycję BB :( Odpowiedz Link Zgłoś