stary.prochazka 01.12.03, 12:54 "Pani Wiśniewska, wszyscy w bloku powiesili zielone zasłonki a pani powiesiła brązowe.I jak to wygląda?.Jak .." albo: -Stasiu,a jak nie bedzie tych spinaczy? -Kup kłębek druta.Sam se zrobie. Znacie inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzywuj Re: Złote myśli Stanisława Anioła 22.12.03, 13:30 "schodzimy w dół, żeby się odbić, Miećka" Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Złote myśli Stanisława Anioła 22.12.03, 17:46 Pani Kolińska, pani mie nie robi histerii!Delegacja wyjedzie to się ziemniaki kolektywnie posprząta!!!" może nie wszyscy wiedzą że pisarz Sofronow wcale nie był postacią fikcyjną.Był "intelektualistą" a'la Putrament w epoce Chruszczowa i nawet przez czas jakiś był redaktorem pisma "Ogoniok":-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomito29 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 21.01.04, 08:31 Zgadza się Sofronow to autentyczna postać. Urodził się w 1911 bodajże. W każdym razie z ciekawości wypożyczyłem z biblioteki jedną z jego dzieł. Niezła zwała Odpowiedz Link Zgłoś
pyge Re: Złote myśli Stanisława Anioła 12.10.04, 11:13 Ja dopiero po pewnym czasie zauważyłam, że prezes spółdzielni w ramach prezentu dostaje oprócz laurki i listu "Myśli" Sofronowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kay2 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 23.12.03, 21:14 "Jest taki piękny , rosyjski zwyczaj - żeby wyjść , trzeba najpierw posiedzieć". Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_m1 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 17.09.05, 00:10 - Patrz Miećka, o taki jest Honduras! Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ryan Re: Złote myśli Stanisława Anioła 02.01.04, 22:19 Najsłynniejsza kwestia Anioła to oczywiście - "Miećka, cho no tu ze ścierą!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
nemeni Re: Złote myśli Stanisława Anioła 06.01.04, 10:48 "Panie Kotek, niech mnie pan nie robi koło pióra" "Balcerkową pogląda? Dochtór?" "Lokator spod czwórki, ja nie będę wymieniał nazwiska, z lokatorką spod piątki, ja nie będę wymieniał nazwiska, wdał się w stosunki towarzysko-kullinarne" Odpowiedz Link Zgłoś
biuralistka Re: Złote myśli Stanisława Anioła 06.01.04, 13:21 Znaczy co, gotują razem? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1973 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 07.01.04, 02:26 z sublokatorką!!! bo to była Zosia od Profesora, "rozumiemy się, noo" > "Panie Kotek, niech mnie pan nie robi koło pióra" > "Balcerkową pogląda? Dochtór?" > "Lokator spod czwórki, ja nie będę wymieniał nazwiska, z lokatorką spod piątki, > > ja nie będę wymieniał nazwiska, wdał się w stosunki towarzysko-kullinarne" Odpowiedz Link Zgłoś
nemeni Re: Złote myśli Stanisława Anioła 07.01.04, 10:54 No jasne - z sublokatorką!!:-) "Będziemy się rozumieć, będzie dobrze, nie będziemy się rozumieć...No!Rozumiemy się?" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: Złote myśli Stanisława Anioła 07.01.04, 21:38 "Na naszej ulicy świeciło dziś słońce! - jak pisał Sofronow" Sofronowa można czasem dostać w bibliotekach. Polecam taki np. Moskiewski charakter. Pożyczyłem, przeczytałem, ale jedyny fajny cytat, jaki wynalazłem to "weźmiemy się za bary, towarzysze kobiety!". Tekstów mówionych przez Anioła niestety nie znalazłem, trzeba szukać dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hormus Re: Złote myśli Stanisława Anioła 31.01.04, 16:57 nemeni napisała: > No jasne - z sublokatorką!!:-) "Będziemy się rozumieć, będzie dobrze, nie > będziemy się rozumieć...No!Rozumiemy się?" ;-)) To akurat nie jest złota myśl Anioła, ale dzielnicowego, którego grał sam Bareja. A kierował te słowa akurat do Anioła. Dotyczyło to wieszania flag na pierwszego maja, jakoś tak (cytuję z pamięci) ... drugiego, to mogą se jeszcze powisieć, ale następnego ..... To co, będziemy się rozumieli - będzie dobrze, nie będziemy się rozumieli - nie będzie dobrze. To co? Rozumiemy się?" Odpowiedz Link Zgłoś
adrzewoj z tego co pamiętam 02.02.04, 12:08 Drugiego po południu moga wisiec. Potem zdjąć, żeby nie płowiały. Czy jakoś tak? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pyge 3 maja 12.10.04, 11:17 Nieee! Dokładnie to szło: - Drugiego to sobie mogą jeszcze powisieć; ale żeby mi trzeciego to żadna nie wisiała. Rozumiemy się?! Odpowiedz Link Zgłoś
elcommendante Re: Złote myśli Stanisława Anioła 03.10.04, 19:09 nemeni napisała: > No jasne - z sublokatorką!!:-) "Będziemy się rozumieć, będzie dobrze, nie > będziemy się rozumieć...No!Rozumiemy się?" ;-)) To nie tak bylo... Ten tekst wyglosil dzielnicowy(sam imć Bareja)w rozmowie z "gospodarzem domu": Bedziemy sie rozumiec - bedzie dobrze.Nie bedziemy sie rozumiec - bedzie nie dobrze...Rooozumiemy sie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassius.clay Re: Złote myśli Stanisława Anioła-errata 07.05.04, 22:11 "pani Kloińska pani mnie nie robim koło pióra pojedzie delegacja to sie posprzata kolektywnie " Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Złote myśli Stanisława Anioła 09.01.04, 12:10 "oj Miećka, Miećka źle z Tobą" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Złote myśli Stanisława Anioła 09.01.04, 19:40 to nie jest myśl ale dotyczy Stanisława Anioła i nie mogę się oprzec zeby tego nie wspomnieć:docent Furman relacjonuje przebieg inwigilacji Ewy Wisniewskiej i mowi na ucho co mu proponowala pewna pani w restauracji "Kongresowa".Stanisław Anioł na to: -Eee, co pan.Trzydziesci lat jestem żonaty.Zreszta poczekaj pan... wychodzi z pokoju.Po chwili słychać płacz Mieczysławy.Anioł wraca i mówi strapiony: -A jednak.To jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: Złote myśli Stanisława Anioła 09.01.04, 21:16 Do dziś się zastanawiam, co mieli na myśli ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chuckd Re: Złote myśli Stanisława Anioła 30.12.05, 10:15 Nie "zle z Toba", tylko :" Oj Miecka, Miecka... (prukniecie ustami)- kiepsko z Toba..." chuckd Odpowiedz Link Zgłoś
kasani Re: Złote myśli Stanisława Anioła 13.01.04, 19:58 "wlazł!!!!!" "a czy wie pan, że pod Grunwaldem Polacy walczyli za wolność naszą i waszą?" "Miećka, Sofronowa w to nie mieszaj!" "nad wszystkim czuwa gospodarz domu nie da on krzywdy zrobić nikomu zawsze pomoże o każdej porze mój Boże" "nie bedzie kabaretu, bedzie chór!!" "dla kogo Jan, dla kogo Jasiek. Gdzie chcesz robić, w Poltelu? Masz w Poltelu." i tak dalej można by wymieniać bez końca, postać pierwszorzędna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrell Re: Złote myśli Stanisława Anioła 15.01.04, 12:36 "w świetle obowiązujących przepisów ogrzewajcie dalej" Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.irena Re: Złote myśli Stanisława Anioła 14.01.04, 13:06 Pan, proszę pana, puka! Pan, proszę pana, stuka! Pan, prosze pana, boruje, piłuje, Tak, prosze pana! A pani Wagner spac nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
hansfrank Re: Złote myśli Stanisława Anioła 16.01.04, 04:00 Do profesora: -Wie Pan, Pan dużo pisze, ja niestety odwykłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
pyge Re: Złote myśli Stanisława Anioła 12.10.04, 11:21 - Ale ja pracuję w dzień! - A pani Wagner właśnie sypia w dzień! I ma do tego prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 16.01.04, 18:13 ale,że profesor oddalił sie z kluczamy? Odpowiedz Link Zgłoś
tomito29 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 21.01.04, 08:34 "z parówką w .... dupie to nie mogła sobie wyjąć", Odpowiedz Link Zgłoś
blazejow Re: Złote myśli Stanisława Anioła 27.01.04, 01:44 Aniol do Deba_rozwadowskiego: "a jak pan sie sprawi to obiecuje panu ze beda pana drukowali w Szpilkach, a byc mozne nawet i Karuzeli:)" ----------------------------- "a jaka ona tam spiewaczka, jak ona wystepowala u mnie w domu kultury i jeszcze jej przelewem placilem" ---------------------------------- do Lincolna: "a czy pan wie ze Polacy walczyli pd Grunwaldem za wolnosc wasza i nasza? - no ne." ----------------------------------- "Panie Manc, warholstwo przez pana przemawia" --------------------------------- "albo rybka, albo pipka, jak powiedzial Hamlet, Balcerek graj pan 100lat!!!" -------------------------------- "no niech one mnie tylko zasrajom podworko!!" ------------------------------------ "-panie Zygmusiu, to ja panu powiem, bo ja pana lubie, on pytal o pana. -aha, a o co pytal? -nic, takie tam, jaki styl zycia prowadzi? czy nie wystawny? takie tam duperele, ja juz nawet zapomnialem. -a o cement nie pytal? -A widzi pan, on wlasnie o cement pytal":) --------------------------------------------- pozdro, M Odpowiedz Link Zgłoś
b.pippo Re: Złote myśli Stanisława Anioła 29.01.04, 14:41 - Pani Kolińska, jazda mi do drzewek !!! albo: - Słuchajcie no Tomaszczuk, macie tam coś do pisania? To piszcie: Urrrsynów, Alternatywy 4, rozumiemy się? - A to trzebaby powiadomić gospodarza domu... - Gospodarz juz wie :-) A tak wogóle to kwestie Balcerka też są powalające. Odpowiedz Link Zgłoś
blazejow Re: Złote myśli Stanisława Anioła 29.01.04, 22:08 "..siedzial ze mnia taki jeden prycza w prycza, tez jakis uczony, madrzyl sie pod cela, usilowal sila obalic i oslabial, a jak Faja polykal palak od kubla to zemdlal! Cienki byl z niego herbatnik:)" "..nie pekasz o te fabrykie..?" Pozdrawiam, M Odpowiedz Link Zgłoś
b.pippo Re: Złote myśli Balcerka 30.01.04, 11:39 "Ubezpieczony jak ubezpieczony, ale chyba nie od wypadków lotniczych" "jeden kuzyn, co w stanach teraz jest, to mi mówił, to znaczy jak jeszcze mógł mówić, bo on w tych stanach jak raz przez pomyłkę na kaca kwasu solnego się napił..." "[puk puk] psiepraszam, czy tu mieszka pan Zabło... a nie mówiłem, ludzie, no myśleć trzeba! " Odpowiedz Link Zgłoś
chuckd Re: Złote myśli Balcerka 30.12.05, 10:27 Moja ulubiona madroscia Balcerka jest: " Kryminal tez dla ludzi..." A poza tym to: " Po pierwsze nie golebie, tylko rasowe [Brainszance] (nie znam sie na tym, nie wiem jak sie pisze) a pan jak sie nazywa? "... zapomnialem" " no i dalej, z krzyza go! Ejp....!" " to ile pan chcesz za ten fotoplastikon?" mial karte czlonkowska tylko nie wyslal... "Zgubilem!" i tak dalej, i tak dalej... :D chuckd Odpowiedz Link Zgłoś
szatanciekocha Re: Złote myśli Stanisława Anioła 14.02.04, 19:23 gwoli scisłosci: - słaby był z niego herbatnik! Odpowiedz Link Zgłoś
mlac1 a w Charkowie, dwóm mężczyznom dali ślub 30.01.04, 14:52 A w Charkowie, dwóm mężczynom dali ślub. Wszyscy krzyczeli: Pomyłka, pomyłka!!! A po roku dziecko im się urodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
mayoor Re: Myśli Anioła 30.01.04, 15:49 "A na kogo pan stawia, profesorze, jak powiedział Sofronow do recenzenta?" "Degeneraci i zboczeńcy gotowi zrobić z naszego bloku dom publiczny. Niedorośli. A program jest słuszny, tylko z takimi ludźmi nie można go zrealizować!" "Powiedzmy sobie szczerze i nie bójmy się tego: Lokatorzy mają prawo do niezadowolenia." Odpowiedz Link Zgłoś
blazejow Re: Myśli Anioła 30.01.04, 23:32 "...poleci tez Bronski, po nim poleci Skapski i zgadnij kto po nich poleci, po nich polece ja!, to znaczy ja bym polecial, gdyby nie Kazik i to dozorostwo. Zreszta do czego ja bym mogl to dojsc? Awans o jeden szczebelek? A tam to jest sprezyna..." "...jak tu sie do nich dobrac? zebym chociaz mial pieczatke..." "...zreszta to nie wazne kto co mysli, ale pod kogo jest podwieszony..." pozdro, M Odpowiedz Link Zgłoś
elcommendante Re: a w Charkowie, dwóm mężczyznom dali ślub 03.10.04, 19:17 mlac1 napisała: > A w Charkowie, dwóm mężczynom dali ślub. Wszyscy krzyczeli: Pomyłka, pomyłka!!! > > A po roku dziecko im się urodziło! A po roku urodzily im sie blizniaczki... - Tak bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
amuca1 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 01.02.04, 10:21 Winnicki "skierowany" na nową placówkę mówi o tym Aniołowi - wspomina, że chodzi o jakiś kraj na H. Anioł: " Zaraz,zaraz, na H to może być ten, no ...Texas". :) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pippo Re: Złote myśli Stanisława Anioła 02.02.04, 15:50 - Meksyk, Teksas... - Nie nie, na HA na HA.. - Chwileczke, ja se przypomne, na HA to może być ..... O! Hajo! :-) [...] - Miećka!!! Chodź no tu.... - No co? - Miećka patrz, o! To jest Honduras, o! Taki malutki! Ja wiedziałem, ze tak ze wszystkim to się pod niego podwiesić nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
wwwanimaliapl Re: Złote myśli Stanisława Anioła 08.02.04, 11:02 "Życze państwu dobrego...tego....no...wszystko jedno czego!" Odpowiedz Link Zgłoś
rob1248 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 14.02.04, 23:32 "W kapitalizmie wszyscy są gotowi na najgorsze. My - na najlepsze." Odpowiedz Link Zgłoś
blazejow Re: Złote myśli Stanisława Anioła 15.02.04, 10:47 "-A czy pan wie ze Polacy walczyli pod Grunwaldem za wolnosc wasza i nasza? -No ne." M rob1248 napisał: > "W kapitalizmie wszyscy są gotowi na najgorsze. My - na najlepsze." Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka_wieczorowa_pora Re: Złote myśli Stanisława Anioła 15.02.04, 13:22 Kuj Miećka Kuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blazejow Re: Złote myśli Stanisława Anioła 15.02.04, 23:38 ...i kuj po tej linii, jak powiedzial Sofronow:) M 'blondynka_wieczorowa_pora napisała: > Kuj Miećka Kuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wwwanimaliapl Re: Złote myśli Stanisława Anioła 20.02.04, 21:27 panie Balcerek, jak pan nie chcesz tego zrobic dla mnie, to zrob pan to dla Ojczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
biuralistka Re: Złote myśli Stanisława Anioła 16.03.04, 02:14 - Miećka, w gości to my bedziemy chodzić! A wiesz dlaczego? - No dlaczego Stasiu, co? - Bo u nas byliby ostrożni, a u siebie każdy mówi, to co myśli. Zresztą nieważne kto co myśli, ważne pod kogo jest podwieszony. Przepis jest po to, żeby lokator od razu wiedział kto tu jest gospodarzem. Zreszta nie po to go sam wydawałem, zeby go teraz zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: Złote myśli Stanisława Anioła 21.03.04, 19:48 Do Rozwadowskiego Pan napisze, ja niestety - odwykłem Odpowiedz Link Zgłoś
raul73 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 05.04.04, 09:55 Albo rybka albo pipka jak powiedział hamlet Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.rothert Re: Złote myśli Stanisława Anioła 12.04.04, 22:15 "Oj Miecka, Miecka... Madremu wystarcza dwa slowa, a glupiemu to i referatu malo..." Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 18.04.04, 19:05 Ludzie, mam ogromna prosbe: mieszkam od 30 lat za granica i wszystkie te swietne filmy sa mi nieznane. Po wielokrotnym obejrzeniu MISIA, ktörego dostalam kiedys w prezencie, chetnie obejrzalabym sobie i te inne filmy. Stanislaw Aniol - to z jakiego filmu? Czy moze z wielu? Czy ktos z Was wie, gdzie mozna te filmy zamöwic w internecie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka na eBayu jest wszystko:-) 18.04.04, 21:50 to naturalnie serial Alternatywy 4, pogrzebałem trochę i znalazłem je na eBayu za niecałe 20 baksów: tinyurl.com/2hhlwalbo cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41676&item=4182726511&rd=1&ssPageName=WDVW znalazłem też na eBayu "Co mi zrobisz jak je złapiesz" za 4$: tinyurl.com/373cw cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=617&item=4183118514&rd=1&ssPageName=WDVW inne też się pewnie tam znajdą, więc życzę miłego szukania i pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: na eBayu jest wszystko:-) 19.04.04, 15:59 Nie wiem wprawdzie co to baksy, ale serdecznie dziekuje:))))))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka baksy?:-) 19.04.04, 19:47 "No te, jak im tam...zielone, papierki, sałata,wie pan,no te...,dolary!":-) [Alternatywy 4] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elcommendante Re: na eBayu jest wszystko:-) 03.10.04, 19:22 basia553 napisała: > Nie wiem wprawdzie co to baksy, ale serdecznie dziekuje:))))))) > Pozdrawiam. To takie hamerykanskie ojro...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassius.clay Re: Złote myśli Stanisława Anioła 07.05.04, 22:14 no niech no mnie one tylko podwórko zasraja na naszej ulicy swieci dzis słońce o papierek jak te dzieci smieca w tym domu jest osoba ja nie bede sobie psuł nerwów. ta osoba sprzedaje ciało wszystkim kto ma na to ochote otóz lokator spod 4 ja bedede wymiał nazwiska z sublokatorka spod 7 ja nie bede wymianiał nazwiska otóz Ci panstwo zaszli w powazne związki pozamałżeńskie co tam po zamałżenskie ale jeszcze kulinarne ... a co jedli ze soba oj jedli jedli i to jeszcze jak Odpowiedz Link Zgłoś
frank_76 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 03.10.04, 19:29 Niezłe było, jak z rozmarzeniem wspominał stare dobre czasy w Pułtusku: "Franek pewnie już puścił pawia..." Odpowiedz Link Zgłoś
maartunia Re: Złote myśli Stanisława Anioła 08.10.04, 17:31 jak gówno:) coś z gównem na pewno było ojjj, znamy,znamy wróci, wróci-ooo, mój ojciec mówi,że to taka k...,że nie wróci-o golębiu Odpowiedz Link Zgłoś
pyge Re: Złote myśli Stanisława Anioła 12.10.04, 11:24 - Ja powiesiłem zielone, pani powiesiła brązowe, i jak to teraz wygląda? Ohyda! (...) Jak gówno w lesie! - Wie pan co, to niech pan też powiesi brązowe... - To jest chamstwo! [I tutaj prośba: jeśli ktoś doczytał się po ruchu warg, co naprawdę powiedział Anioł...] Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Złote myśli Stanisława Anioła 16.09.05, 17:34 Według mnie powiedział "bezczelność" Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Złote myśli Stanisława Anioła 09.10.04, 18:35 Oj Miećka Miećka gdyby nie ja, to byś dalej te schody myła Odpowiedz Link Zgłoś
matraczak Re: Złote myśli Stanisława Anioła 09.10.04, 18:48 ty baranie jak cytujesz zlote mysli s.aniola to obejrzyj lepiej film bo to akurat nie byla pani Wisniewska tylko ewa majewska Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Złote myśli Stanisława Anioła 01.11.04, 23:33 Jak w sygnaturce A poza tym to.. kurka, całe kwestie Anioła trzeba byłoby przytoczyć, bo co odzywka to lepsza!! (ewidentnie postać Anioła stała się taka mięsista dzięki grze Wilhelmiego.. genialny aktor!!) -- Albo rybka, albo pipka.. jak powiedział Hamlet!! <Anioł, 'Alternatywy4'> Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 05.01.05, 20:35 Ostatnie słowa Anioła w filmie: "Wspólnym wysiłkiem całego kolektywu...wspólnym wysiłkiem całego kolektywu...budowali my i ...." (nie potrafię zapisać tego odgłosu jaki tu wydał;) "Degeneraci i zboczeńcy!!! Gotowi zrobić z naszego bloku dom publiczny! Albo i jeszcze co gorszego!" Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Złote myśli Stanisława Anioła 16.09.05, 16:16 Miećka: "Masz, przymierz" Anioł "A co to jest?" Miećka: "Twoje ubranie do pracy" Anioł: "Miećka, do pracy to ja muszę mieć codziennie białą koszulę". "Pani Balcerkowa! niech mi pani po ulicy z mokrą głową nie lata!" Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_m1 Re: Złote myśli Stanisława Anioła 17.09.05, 00:04 ...nie będzie kabaretu, będzie chór... to chyba byl najlepszy text w tym serialu, aniol wraz z lokatorami w zapuszczonej piwnicy organizowal chór lokatorski... kompletny odlot ! Odpowiedz Link Zgłoś
ayr Re: Złote myśli Stanisława Anioła 18.09.05, 15:04 aniol do furmana, kiedy w trakcie wesela u balcerka nikt z lokatorow nie chcial zejsc na probe choru, bo w tv mial byc mecz ... nie bedzie meczu, bedzie CHOR... tak to chyba bylo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
profesorchrzan Re: Złote myśli Stanisława Anioła 19.09.05, 08:24 " Miećka! Sofronowa w to nie mieszaj!!!" Odpowiedz Link Zgłoś