Dodaj do ulubionych

Szymala "myśli": kawa czy herbata ?

IP: *.poch.com.pl 07.09.04, 08:43
I. Szymala znów się prezentuje od 6 rano w dennym programiku "kawka czy
czaj", dzisiaj wygladała koszmarnie, czy ona się myje, czesze i maluje ? A te
zespoliki prezentujace się w tym programie ! Kto za tym stoi ? Komu potrzebny
ten program z zaniedbaną Szymalą ?
Obserwuj wątek
    • gianni_vonsacze Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? 07.09.04, 08:54
      kwestia zespolików zawsze mnie strasznie nurtowała... no bo ile trzeba mieć w
      sobie samozaparcia, żeby powiedzmy około 7 rano z plejbeku walnąć jeden numer i
      asta la vista bejbi... to chyba wstawać trzeba około 4 nad ranem, szykować się,
      wymyć, tapety porobić, otrzeźwieć trochę... Zspoliki to jest najlepszy max tego
      programu. Kto tam dzisiaj 'tańczył i śpiewał'?
      • Gość: Andrzej Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? IP: *.poch.com.pl 07.09.04, 09:00
        Trudno powiedzieć kto śpiewał bo chłopcy szybko uciekli mi z wizji ale jedno
        jest pewne starali się jak cholera ! No i ta klasa i styl .......... Czeka ich
        wielka kariera w remizach strażackich ! Kto nie widział niech żałuje he he !!!!
        • Gość: elka Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:09
          Schymalla jest beznadziejna, siostra blizniaczka Warakomskiej...
    • bigbrada Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? 07.09.04, 17:24
      A kto ogląda telewizję o 6 rano? Hehe.
      • lezka_z_posen Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? 08.09.04, 09:59
        czy pani Iwona urosła,czy gośiciu,z którym prowdzi program jest tak nikczemnej
        postury??bo Ona straszniwe "potężnie"przy Nim wygląda.dzis też nie zdążyła się
        uczesać,no ale jak się wstaje o czwartej rano...;)
        • agata_to_ja Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? 08.09.04, 10:13
          Nie oglądałam, ale myslę, że chodzi o Pawła Pochwałę, który zawsze prowadzi
          program z Schymalą. Owszem, jest niewielkiego wzrostu i stąd wrażenie o
          wyjątkowych "rozmiarach" Schymali.
    • Gość: iri Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 11:05
      Tam chyba nad nimi pracują jacyś wizażysci,styliści itp.Czy to maja być efekty
      ich pracy czy też Szymala ma własna wizję swego wyglądu i nie poddaje sie
      sugestiom innych?
      • Gość: Andrzej Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? IP: *.poch.com.pl 08.09.04, 11:39
        Może i ma swoją wizję ale chyba nie ma lustra, dzisiaj była
        znów "sponiewierana" ! No i ta super grupa ABRA !!!!! Rzuciło mną o dywan i
        spóźniłem się do pracy !!!! Skąd oni takich biorą (tych akurat wcześniej
        lansował POLSAT) ?
        • lezka_z_posen Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? 08.09.04, 11:41
          taka jakby trochę na kacu...:)
        • gianni_vonsacze Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? 08.09.04, 11:56
          ABRA to prawdziwy zespół fajterów! Niesamowita fajterką jest szczególnie
          wokalistka tego zepołu, który w BAR3 albo 4 dał mały show - laska wymiatała po
          scenie jakby samo trzymanie mikrofonu w dłoni wprawiało ją w superorgazm, do
          tego gestykulacja i śpiew... Żałuję, że ich nie widziałem cholera dzisiaj!
          • Gość: Andrzej Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? IP: *.poch.com.pl 08.09.04, 12:49
            No to masz czego żałować, wygladała dzisiaj jak własna matka ! W porównaniu z
            taką jaką ją widziałem w Polsacie to co najmniej 15 lat starsza !

A piwa mi się chce .............
    • charlie_x Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? 08.09.04, 11:59
      Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> I. Szymala znów się prezentuje od 6 rano w dennym programiku "kawka czy
      > czaj", dzisiaj wygladała koszmarnie, czy ona się myje, czesze i maluje ? A te
      > zespoliki prezentujace się w tym programie ! Kto za tym stoi ? Komu potrzebny
      > ten program z zaniedbaną Szymalą ?
      _________

..jeśli tych zespolików tu nie pokażą to gdzie?..przecież oprócz
      spędów dziatwy szkolnej nikt na takie coś nie pójdzie..,a tu można zawsze
      beknąć, że to na życzenie telewidzów ...słowo daję tak samo jak za komuny.
      • kaprysia Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? 08.09.04, 12:29
        Z Szymalą to zdaje się nie wiedzą co począc, na spikerkę się toto nie nadaje,
        papież rzadko przyjeżdża, więc ja upchnęli o szóstej rano, na szczęscie wtedy
        smacznie spię:)
    • Gość: iri Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:45
      Ta cała Abra jest ostro promowana po Polsatach i teraz też jak widac w
      publicznej.Ostatnio nawet w prasie ja zachwalali jaką ma odważną okładkę na
      swej płycie/siedzi goła a dookoła niej paru też gołych facetów- miejsca
      strategiczne dyskretnie przysłonięte/.Prowadza sie po imprezach i promuje w
      kolorowych gazetach z tym gwiazdorem z "Samego życia"/grał narzeczonego
      Agnieszki,od którego uciekła sprzed ołtarza,nie pamiętam nazwiska gwiazdy,w
      serialu miał na imie Piotr./Abra grozi,że będa razem śpiewać.
      • gianni_vonsacze Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? 08.09.04, 12:47
        Ta recenzja płyty była chyba w SE albo w czymś podobnym - tak mi się wydaje, bo
        czytałem to też i zachwalali ten longplay jak jasna cholera!
        • Gość: Andrzej Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? IP: *.poch.com.pl 08.09.04, 12:57
          Rano również chwalili tą płytę i nawet szarpneli sie na wysokich lotów dowcip
          że na okładce są porozbierani jej wierni fani po koncercie he he.

bez piwa nie razbieriosz.............
    • Gość: lu Re: Szymala "myśli": kawa czy herbata ? IP: *.acn.waw.pl 08.09.04, 20:02
      Pomijajac fryzure Schymali, caly program jest nieudolna kalka "Thé ou café",
      czyli "Herbata czy kawa" jednej z francuskich stacji!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka