Dodaj do ulubionych

******* Figlarny ogonek ???????????????? *********

08.04.02, 07:40
Czy tego pustaka już kompletnie "pogięło"???
Takiego kretyństwa, z ust (bądź co bądź) dorosłego faceta w życiu nie
słyszłam???!!!
To przemówienie do "milionów" (JEGO DROGICH "milionów!!!) też było nie z tej
ziemi!!!
Debil - to za mało!!!
A te jego miny??? Uśmieszki??? CO TO MIAŁO BYĆ???????????????????

Świetnie to podsumował Wojtek! Walnął co myśli o Keniu, prosto z mostu.
A widzieliście minę mamuśki Kenia??? A czego ona się spodziewała???
Powszechnego uwielbienia dla jej "przystojnego i wykształconego" synka, który
jest niezrozumiany przez "szmaty" z którymi biedaczek "musi się męczyć"???
To jakiś koszmar!!!
Kto tu jest nienormalny???
Pzdr. S2.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: ******* Figlarny ogonek ???????????????? ********* IP: 213.225.62.* 08.04.02, 08:20
      Ja tez jeszcze takiego palanta nie widzialam jak sie reklamowal.....jakie
      teksty puszczal cos o guzach i ogonku......ale plamaaaaaaaaa:)))))))))
      Brawo Wojtek.... nalezalo mu sie za te "szmate":))))))))))))))))))
      pzd.
    • Gość: ryba Re: ******* Figlarny ogonek ???????????????? ********* IP: *.server.ntl.com 08.04.02, 08:24
      Pustakiem, kretynem, idiota to Ken nie jest, a przemowienie "do milionow"
      odnioslo efekt - miliony glosuja czy ci sie podoba czy nie i co lepsze walka
      jest wyrownana wiec wyglada na to, ze naprawde ma miliony za soba.
      • sandra2 Re: ******* Figlarny ogonek ???????????????? ********* 08.04.02, 08:41
        Z tymi milionami to gruba przesada, ale jeżeli ty tego nie dostrzegasz to z
        tobą jest coś nie w porządku! Poza tym jeśli wg. ciebie Ken NIE jest pustakiem,
        palantem, kretynem idt. to KIM JEST??? Naprawdę tak bardzo go podziwiasz???
        Za co??? Możesz mi wyjaśnić??? Podejrzewam, że będzie więcej osób
        zaciekawionych twoim tokiem rozumowania!
        Pzdr. S.
        • Gość: ryba Re: ******* Figlarny ogonek ???????????????? ********* IP: *.webport.bt.net 08.04.02, 08:59
          Kim jest Ken? Mysle ze wielkim egoista, kocha siebie, ale czy to takie zle?
          Wole jego niz wulgarna Zolze ktorej chyba nawet Wojtek mial dosyc. Nie popieram
          wulgaryzmu, grozb i chamstwa na antenie TV. Mysle ze grozby typy - moi juz
          czekaja na ciebie nie tylko sa ponizej pasa i wbreb wszelkim zasadom gry ale
          rowniez niebezpieczne dla uczestnikow tej gry. Nie zapomnij ze Zolza jest ponoc
          ochraniarzem. Czy tak ochroniarz powinien sie zachowywac? Wedlug mnie Zolza
          propaguje przemoc a Ken wielkie opanowanie i za to go cenie.
          • sandra2 Re: ******* Figlarny ogonek ???????????????? ********* 08.04.02, 09:08
            Momencik!!! A czy ja coś mówiłam że popieram Zołzę???
            Jakoś tego nie widzę!!!!!!!!
            To czego się czepiasz???
            Mnie tak samo drażni zachowanie Agi. Owszem, jest momentami zbyt wulgarna jak
            na kobietę i czasami trochę przesadza, ale w gruncie rzeczy wolałabym ją poznać
            bliżej i ewentualnie z nią się zaprzyjaźnić, niż mieć coś wspólnego z takim
            palantem jak Łukasz!!! Z typem, który poza sobą nie widzi nikogo innego i który
            siebie uważa za chodzącą doskonałośc, a najbliższe otoczenie (w tym wypadku -
            mieszkańców) poza plecami wyzywa od "szmat" i skarży się że "męczy" go
            towarzystwo w domu BB!? Naprawdę chciałbyś takiego kumpla?
    • Gość: jacek Re: ******* Figlarny ogonek ???????????????? ********* IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 08:39
      nienormalna to ty jesteś idiotko!!!
      a wypowiedzi zouzy nie przypomnisz ??
      powiedziała ze najwazniejsze to zmiana regulaminu !
      a tak w zasadzie nie istnieje , przypierdoliła się do czegoś i sama juz nie wie
      do czego !!! a uważa się za wybawcę choć nikt ją nie prosił o wybawienie !
      wyjscie kena to porazka tego narodu pełnego dewot !!!
    • Gość: kajot Re: ******* Figlarny ogonek ???????????????? ********* IP: *.polkos.com.pl 08.04.02, 09:58
      A wiesz jak mamusia na niego mówi? ŁUKALEK. Nic dodać nic ująć.
      Pozdrowienia od nieoglądającej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka