Dodaj do ulubionych

Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 10:36
Od początku wiedziałam, że to zwyczajny Łach i Cham.
Obserwuj wątek
    • Gość: loni Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 10:51
      Gość portalu: saszi napisał(a):

> Od początku wiedziałam, że to zwyczajny Łach i Cham.

A jaki ma być zapyziały wsiowy chłoptaś. Cała jego mądrość to czarna czapeczka i
      obłocone buty.
      • tassman Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:31
        Gość portalu: loni napisał(a):

> Gość portalu: saszi napisał(a):
        >
        > > Od początku wiedziałam, że to zwyczajny Łach i Cham.
        >
        > A jaki ma być zapyziały wsiowy chłoptaś. Cała jego mądrość to czarna czapeczka
        > i
        > obłocone buty.

I łańcuszek po rosyjskiej łomedze wystajacy z brudnych dżinsów:)

• Gość: wiesia Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 11:00
      Smiec - dwor se ponoc buduje, jak na "szlachcica" przystalo - uehehehehe! :-
      )))))))
      • Gość: Kamil111 Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.04.02, 13:49
        Wyzywa Kena (który też ma ohydny charakter) od pustaka, a niby co on sobą
        reprezentuje, czy powiedział coś mądrego, wyznaje jakieś rzekome zasady,
        których jakoś jasno poza jąkaniem się, nie potrafił wyartykułować w pokoju
        zwierzeń, oprócz napomknięcia, że jest szlachcicem, został wkręcony przez Zołzę
        w idiotyczną wojnę z wielkim bratem, do czego tak bardzo nie był przekonany.
        Powiedział "Twardym trzeba być, a nie mietkim", bajerował tę blondpiękność z
        podoczepianymi włosami mówiąc wciąz "Barrbiii....."
        Wykonał kilka fikołków na Hydro.
        Po czym mając gdzieś swoją dozgonną przyjaciółkę Stasię, która oddałaby za
        niego własne życie (przynajmniej tak wmawia wszystkim wokół) wziął dupę w
        troki, przeskoczył przez płot i sobie poszedł.
        Wałęsa bis, czy jakoś tak?
        • lastka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 13:56
          Taaaa a Kenio to fajny chłop i wypada go w ramki wstawić, ołtarzyk zrobić i
          modlić się codziennie bo jak to powiedział enia tatuś? " Łukasz nie pasuje do
          tego towarzystwa jest zadbany, czysty, wykształcony i inteligentny".

Kenio górą! Brodnica górą!!!-tak mamusia krzyczała?
          • Gość: saszi Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 10:56
            lastka napisał(a):

> Taaaa a Kenio to fajny chłop i wypada go w ramki wstawić, ołtarzyk zrobić i
            > modlić się codziennie bo jak to powiedział enia tatuś? " Łukasz nie pasuje do
            > tego towarzystwa jest zadbany, czysty, wykształcony i inteligentny".
            >
            > Kenio górą! Brodnica górą!!!-tak mamusia krzyczała?

Wolę trochę zadufanego w sobie Kena niż wsiowego kożucha Brenasa.

• vwdoka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 10.04.02, 14:28
              Myślę, iż jakbyś z nim trochę pomieszkał, to zmieniłbyś zdanie...
              Pozdrawia,
              vwdoka
              • Gość: kurka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 10.04.02, 15:23
                wywłoka, wywłoka, wywłoka ...

hihihihi! :))))))))
        • Gość: wiesia Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 14:03
          Facet ma manie wielkosci. Groszek zamiast mozgu. Oglasza sie szlachcicem,
          buduje sobie jakies orle gniazdo, mowi, ze ma lepsze geny, lepsze idealy -
          dobry material na "führera".

...szkoda bylo w to Walese mieszac.
          • lastka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:28
            Gość portalu: wiesia napisał(a):

> Facet ma manie wielkosci. Groszek zamiast mozgu. Oglasza sie szlachcicem,
            > buduje sobie jakies orle gniazdo, mowi, ze ma lepsze geny, lepsze idealy -
            > dobry material na "führera".
            >
            > ...szkoda bylo w to Walese mieszac.

Brenas jest zwykłym prostym facetem jak większość ludzi a mnie się raczej wydaje
            że to pan Wiewiórski ma manię wyższości i część osób piszących na tym forum
            również.

• vwdoka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:32
              Droga lastko,

Ponieważ wątpisz w kenia a wierzysz Wojtkowi zaraz wiesia obrzuci Cię
              inwektywami. Lepiej z takim gównem się nie zadawać.

Pozdrawiam,
              vwdoka
              • lastka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:38
                Dzięki bardzo że mnie ostrzegłaś ale pisze to co myśle bo jeżeli ma mnie
                zmieszać z błotem (ładnie i kulturalnie napisane) to czy uważa się za lepszą od
                Wojtka?
                • vwdoka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:41
                  Hejka,

primo jestem facetem,
                  secundo wiesia też jest facetem - przynajmnie tak twierdził
                  tertio wiesia jest niewątpliwie produktem keniopodobnym.

Pozdrawiam,
                  vwdoka
                  • lastka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:47
                    Ups ale gafa sorki.

Czyli dość dobitnie i ostro, jednak kulturalnie od szmat ludzkich zostanę
                    zbluzgana.
                    Hm a tak na marginesie szmata to chyba ulubione słowo Kenia bo dość często go
                    używa.
                    • vwdoka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:51
                      Droga lastko,

mam nadzieję, iż ten typas sobie odpuścił wulgaryzmy. A co do nicka, mój
                      niechcący jest mylący. Nie maialem jednak zamiaru nikogo mylić, ma to związek z
                      pewnym samochodem.

Pozdrawiuam,
                      vwdoka
                      • lastka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:54
                        W każdym razie mam nadzieję że wybaczysz mnie tę gafkę i pozdrawiam bardzo
                        serdecznie!
                        Cmok ;o)
                        • Gość: wiesia Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 15:02
                          Och, och!!! - jakie towarzystwo wzajemnej adoracji. Mozna by pomyslec, ze to
                          jedna osoba.
                          Co do mnie to jestem starym Zydem zamieszkalym poza granicami Polski. Jestem
                          zatem bardzo odmienny od waszego Kenia, Wojtka i waszej Zouzy . Wszelkie
                          plugastwa pod moim adresem przyjmuje jako objawy polskiego antysemityzmu.
                        • vwdoka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 15:15
                          Zawstydziłaś mnie.... jak mógłbym się gniewać o taki drobiazg...
                          :->>>
                          • lastka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 15:25
                            vwdoka napisał(a):

> Zawstydziłaś mnie.... jak mógłbym się gniewać o taki drobiazg...
                            > :->>>

No wiesz ale ludzie tutaj obrażają się za słowo dupa a co dopiero pomylić faceta
                            z kobietą. Całkiem pokażna część forumowiczów by mnie już zjadła za coś takiego.
                            Ale bardzo się cieszę że nie gniewasz się no i nie wstydz się już.;)
                            • vwdoka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 15:27
                              Cóż pomylić się ludzka rzecz, zwłaszcze że częściowo to moja wina. Przeraża
                              mnie chwilami agresja i płytkość ludzi się wypowiadających, i to tylko dlatego,
                              że masz inne zdanie...

Pozdrawiam,
                              vwdoka
                              • lastka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 15:30
                                Eee tam twardym trzeba być a nie mientkim! no co ty zapomniałeś?
                                I zaraz znowu posypią się bluzgi.
                                No cóż tacy są ludzie.
                                • vwdoka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 15:31
                                  lastka napisał(a):

> Eee tam twardym trzeba być a nie mientkim! no co ty zapomniałeś?
                                  > I zaraz znowu posypią się bluzgi.
                                  > No cóż tacy są ludzie.
                                  Ludzie? Czy kenopodobne stwory?
                                  ;-P

Pozdrawiam,
                                  vwdoka

• nabialowiec Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:43
      Można być prostym facetem - trudno, nie każdy ma zadatki na Czesława Miłosza.
      Wojtek zaś, ma w sobie kupę życiowej mądrości ( i to nie takiej, o jakiej
      śpiewała Rodowiczka). Daje mu ona prawo do oceniania Kena z wyższej pozycji -
      człowieka o mocnym koścu moralnym - a gdzie jest powiedziane, że moralność to
      tylko piękne i gładkie frazesy??? To także mocne słowa płynące z serca.
      Może zostanę tutaj wyśmiany za to co powiem, ale z cała pewnością wolę
      wychowywać swojego syna w duchu zdrowych bernasowych zasad (nawet jeżeli są one
      niekiedy wyrażane w wulgarny sposób), niż zgodnie z zasadą "Uber Mensch", która
      została wpojona Kenowi. Nie chcę by moje dziecko stało się egoistycznym,
      bezwzględnym bydlakiem, nawet jeżeli będzie jednocześnie wymuskanym,
      krasomówczym bawidamkiem.
      • vwdoka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:53
        Drogi nabiałowcze,
        jestem zaskoczony i to bardzo... popieram Cię w całej rozciągłosci

Pozdrawiam,
        vwdoka
        • lastka Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 14:55
          vwdoka napisał(a):

> Drogi nabiałowcze,
          > jestem zaskoczony i to bardzo... popieram Cię w całej rozciągłosci
          >
          > Pozdrawiam,
          > vwdoka

I ja i ja też popieram bardzo!!!!

• Gość: milusia Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.gazetaolsztynska.pl 08.04.02, 15:16
        nabialowiec napisał(a):

> Można być prostym facetem - trudno, nie każdy ma zadatki na Czesława Miłosza.
        > Wojtek zaś, ma w sobie kupę życiowej mądrości ( i to nie takiej, o jakiej
        > śpiewała Rodowiczka). Daje mu ona prawo do oceniania Kena z wyższej pozycji -
        > człowieka o mocnym koścu moralnym - a gdzie jest powiedziane, że moralność to
        > tylko piękne i gładkie frazesy??? To także mocne słowa płynące z serca.
        > Może zostanę tutaj wyśmiany za to co powiem, ale z cała pewnością wolę
        > wychowywać swojego syna w duchu zdrowych bernasowych zasad (nawet jeżeli są one
        >
        > niekiedy wyrażane w wulgarny sposób), niż zgodnie z zasadą "Uber Mensch", która
        >
        > została wpojona Kenowi. Nie chcę by moje dziecko stało się egoistycznym,
        > bezwzględnym bydlakiem, nawet jeżeli będzie jednocześnie wymuskanym,
        > krasomówczym bawidamkiem.

I o to w tym wszystkim chodzi! Popieram, nabiałowiec :-)

• Gość: wiesia Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 15:23
          Przepraszam, to watek o übermenschu Wojtku - czlowieku niemientkim, z zasadami,
          szlacheckiego pochodzenia, genami wysokiej jakosci i wlochata dupa.
          • Gość: milusia Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.gazetaolsztynska.pl 08.04.02, 15:36

> Przepraszam, to watek o übermenschu Wojtku - czlowieku niemientkim, z zasadami,
            >
            > szlacheckiego pochodzenia, genami wysokiej jakosci i wlochata dupa.

Mam wrażenie, że też golisz dupę. Dlatego tak boli.

• Gość: wiesia Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 15:53
              O tym ostatnim juz tylko Ty mozesz wiedziec...
              • Gość: milusia Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.gazetaolsztynska.pl 08.04.02, 16:11

> O tym ostatnim juz tylko Ty mozesz wiedziec...

Czekaj, postawię tarota, to może dowiem się o twoich
                głebszych kompleksach, które leczysz na tym forum.
                • Gość: wiesia Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 16:13
                  Czekam...
      • alfalfa Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL 08.04.02, 16:11
        TAK JEST I BRAWOOOO!!!!
    • Gość: polka099 Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 14:44
      HeHe Mało powiedziane. To ludzka szmata tak jak gruba Świnia.
      Choć ten kto to powiedział "ludzkie szmaty" też nieźle przegina.
      Nie rozumiem jego Żony która wydaje się być całkiem, całkiem.
    • Gość: Wtold Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 15:08
      Czy to prawda, ze ma kontakty z rosyjskimi "narodowcami"?
      • Gość: aga Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 15:44
        To jest nieprawda.

• Gość: AGA Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 15:47
          Wiesia,witold mieszkacie w SZWECJI.
          • Gość: wiesia Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 15:51
            Tak jak i Ty?
          • Gość: Wtold Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 16:02
            Tak, ja w Uddevalli. A gdzie Ty mieszkasz, Ago.
            • Gość: AGAJA Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 18:09
              HEJ WITOLD OCH WIESIA JAG BOR I ÖREBRO.JA LUBIE
              BRENASA.
        • Gość: Wtold Re: Brenas - zwyczajny podwórkowy KUNDEL IP: *.telia.com 08.04.02, 15:51
          Gość portalu: aga napisał(a):

> To jest nieprawda.
          >

Cale szczescie.
      • Gość: wiesia Ladny wzorek wyszedl w spisie? IP: *.telia.com 08.04.02, 16:22
        Ladny wzorek wyszedl w spisie?
        • Gość: aga Re: Ladny wzorek wyszedl w spisie? IP: *.telia.com 08.04.02, 19:47
          O jakim wzorku mowisz.

• Gość: wiesia Re: Ladny wzorek wyszedl w spisie? IP: *.telia.com 09.04.02, 12:16
            O tym falistym, ktory ukladal sie na liscie postow. Wlasnie go popsulismy :)
    • Gość: wiesia prawie jak wykres sinusowy... IP: *.telia.com 08.04.02, 16:23
    • Gość: Stary Nie można o nikim napisać, z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 17:04
    • Gość: Stary Nie można nic napisać, żeby nie zeszło na Kena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 17:11
      Większość wypowiedzi jest w stylu: Mussolini (Bernacki) był cacy, bo Hitler
      (Ken) był jeszcze gorszy. To, że się negatywnie ocenia Bernackiego, nie
      oznacza, że się akceptuje Kena. Dla mnie wypowiedź Bernackiego i całe jego
      zachowanie to przykład chamstwa i prostactwa, niezależnie od tego czy miał
      rację na temat Kena.
      • Gość: wiesia Re: Nie można nic napisać, żeby nie zeszło na Kena IP: *.telia.com 08.04.02, 17:19
        To jest klasyczny chwyt techniki argumentacyjnej. Jesli krytykujesz jakiegos
        osobnika, jego zwolennicy beda Ci automatycznie przypisywac sympatyzowanie z
        nieczysta sila.

• Gość: Stary Re: Nie można nic napisać, żeby nie zeszło na Kena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 17:40
          To, że wypowiedź Bernackiego była chamska i prostacka, to jest fakt obiektywny,
          a nie temat do dyskusji. To, że niektórzy próbują z tym polemizować
          nienajlepiej o nich świadczy.
          • Gość: tryb Re: Nie można nic napisać, żeby nie zeszło na Kena IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.04.02, 18:48
            Ludzie, a co mial powiedziec jak zobaczyl, ze gostek nazywa go po cichu ludzka
            szmata. Postawcie sie na miejscu Brenasa, co mial powiedziec dziekuje?
            Wiesia, co sie czepiasz szlachectwa? Jakies kompleksy?
            • Gość: wiesia Re: Nie można nic napisać, żeby nie zeszło na Kena IP: *.telia.com 08.04.02, 19:27
              :-) Ja sie nie czepiam szlachectwa - czego tu sie zreszta czepiac - szlachectwo
              dzidziczne to zwykle urojenie. Ja sie czepiam "szlachectwa" Bernasia tak jak
              samo jak inni sie czepiaja wyksztalcenia Kena. Robie to w celu czysto
              rozrywkowym. Ani mnie oni ziebia ani grzeja. Po prostu sami wystawili sie w tej
              pozycji. Chcieli byc slawni, tez sa. Jak i politycy, nie posiadaja zadnych
              zaslug realnych. Mozna sie jedynie przyczepic do ich charakterow lub sposobu
              bycia. Tak dla draki... Ten kto bez grzechu niech rzuci pierwszy kamien. ...i
              jak widac na naszym forum kamieni i rzucajacych nie brak.
              • Gość: aga Re: Nie można nic napisać, żeby nie zeszło na Kena IP: *.telia.com 08.04.02, 19:45
                CZESC WIESIA,napisz lepiej w jakim miescie mieszkasz,a propo
                WOJTEK JEST OK.

• Gość: a Re: Nie można nic napisać, żeby nie zeszło na Kena IP: *.chello.pl 09.04.02, 02:04
                  Wojtek jest prostakiem podobnie jak wszyscy jego zwolennicy
                  • Gość: Stary Re: Nie można nic napisać, żeby nie zeszło na Kena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 16:41
                    Bernacki to męski odpowiednik Koziołka. Pasują do siebie idealnie. To samo
                    słownictwo i poziom kultury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka