Dodaj do ulubionych

QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!!

IP: 62.233.151.* 08.04.02, 16:53
WSZYSCY KTORZY LUBIA ZOLZE, KENA CZY BARBI!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: POYEB Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: 62.233.151.* 08.04.02, 17:05
      JESTESCIE TAK POJEBANI JAK MOJA CIPA!!!!!!!!!!!!
      • Gość: hihi:-)) Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: *.telia.com 08.04.02, 17:10
        A kto Ty? Chodowca drobiu?
        • Gość: POYEB Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: 62.233.151.* 08.04.02, 17:13
          NIE "CHODOWCA" TYLKO "HODOWCA", CHUJCU!!!!!!!!!!!!
          JESTEM BICZEM BOZYM, BYLEM U PAPIEZA I KAZAL MI WAM PRZEKAZAC JAK BARDZO
          JESTESCIE POPIERDOLENI!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: POYEB Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: 62.233.151.* 08.04.02, 17:25
            I JESLI JESTES SMUTNY I SWEDZI CIE DUPA
            JEDZ DO POZNANIA, DO ARCYBISKUPA!!!!!!!!
            • Gość: pp Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.04.02, 17:29
              ty kurwo pojebana papiez by cie nie chcial osrac i nie mieszaj go w swoje chore
              posty onanisto,jebnij sie gola dupa w pysk a jak ci sie nie podoba to
              wypierdalaj z tego forum buraku
              • Gość: POYEB Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: 62.233.151.* 08.04.02, 17:35
                PP, SLYSZALEM ZE OSTATNIO OSRAL CIE SAM PAPIEZ!!!!!!!!! NO JAK, LUBISZ
                SMIERDZACY KAL STARUSZKOW?!?!???????!!!!!!!!!!!!! WYPIERDALAJ Z TEGO KRAJU
                CHUJCU!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: pp Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.04.02, 17:40
                  kiedys w przyszlosci swiety piotr u bram nieba przypomni ci twoje
                  wypowiedzi,potem cie osra i zobaczysz co to kal prawdziwego staruszka,czy ty
                  przypadkiem nie jestes absolwentem collegu dla pierdolnietych?
                  • Gość: POYEB Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: 62.233.151.* 08.04.02, 17:43
                    HE HE, NIE, TAK SOBIE ZARTUJE.
                    PODOBAL MI SIE TWOJ OSTATNI POST DLATEGO CI ODPUSZCZAM.
                    ========================================

ALE WSZYSCY POZOSTALI TO RYZE HOOOOOYE CIPSKA NIEDOMYTE,
                    POJJJJJJJEBBBBBBBBYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: gogo Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.04.02, 17:47
                      Gość portalu: POYEB napisał(a):

> HE HE, NIE, TAK SOBIE ZARTUJE.
                      > PODOBAL MI SIE TWOJ OSTATNI POST DLATEGO CI ODPUSZCZAM.
                      > ========================================
                      >
                      > ALE WSZYSCY POZOSTALI TO RYZE HOOOOOYE CIPSKA NIEDOMYTE,
                      > POJJJJJJJEBBBBBBBBYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!

Odpuszczasz sobie pp, bo jest dla ciebie za inteligentny, kmiocie!
                      • Gość: POYEB Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: 62.233.151.* 08.04.02, 17:49
                        > Odpuszczasz sobie pp, bo jest dla ciebie za inteligentny, kmiocie!

NAPISAL NAJWIEKSZY POJEB TEGO FORUM GOGO, KTORY JAK NIKT NIE WIDZI MASUJE
                        PRYMASOWI GLEMPOWI PYTONGA!!!!!!!!!!!
                        POJEBIE, CHUJCU, DALEKO ZAJDZIESZ!!!!!!!!!
                    • Gość: POYEB Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: 62.233.151.* 08.04.02, 17:48
                      NIE JESTESCIE GODNI CALOWAC RODZYN Z MOJEJ DUPY, KURWISZONSKIE
                      NASIONA!!!!!!!!!!!!!!
                      TAKIEJ PIERDOLNIETEJ ZALOGI NIE WIEDZIAL NAWET MOJ STRYJEK W
                      PIERDZISZEWIE!!!!!!!!!
    • Gość: POYEB Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: 62.233.151.* 09.04.02, 17:17
      QUERWA, MNIEJ NIZ 50% NARODU POJEBANE...
      • n0name Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! 09.04.02, 17:27
        a jak tam Miss kwietnia? :D
        • n0name Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! 09.04.02, 17:31
          przypomnialo mi sie, ze mam jeszcze pare pytan... jak tam nowe dresy? nie pija
          w pasie? a potrafisz juz wyjac radio z samochodu bez wybijania szyby? czy
          potrafisz ogolic sobie kark nie korzystajac z lustra?
          • Gość: POYEB Re: QERVA, POYYEBANI JESTESCIE!!!!!! IP: 62.233.151.* 09.04.02, 17:35
            QUERVA, STARY, NIC Z TYCH RZECZY NIE POTRAFIE, PO PROSTU SMUCI MNIE ZE POJEBOW
            W POLSCE JEST MNIEJSZOSC. A JUZ SIE KURWA CIESZYLEM ZE POJEBY ZAWSZE WYGRYWAJA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka