Dodaj do ulubionych

To tylko seks (siano)

IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 16:48
Witajcie ludziska! :)))

Podpis, taki jak w temacie wątku, widnieje na stronie Onetu pod zdjęciem -
kąpiących się pod prysznicem, przytulonych, nagich - Frytki i Kena. Jest też
komentarz:

"Ken i Frytka, mimo wyraźnego zainteresowaniu Łukasza Moniką, nie zamierzają
rezygnować z seksu...
(23:00, 10.04.2002)"

Rewelacja! Co za ludzie. Wczoraj wyraźnie słyszałem jak Frycia mówiła, że
odsuwa się na bok, żeby dać pole do popisu Łukaszowi, wręcz wyjście
zapowiadała... Widać zmieniła taktykę. :)))

Łukaszek natomiast żartuje "chyba się zakochałem"... I jeszcze twierdzi, że
Monika podobna strasznie jest do jego byłej żony - widzi tu chwyt ze strony
TVN, i myśli że oni to specjalnie dla niego tak... Swoją drogą chyba dwa
tygodnie temu Ken wyznał Pablowi, że uświadomił sobie iż kocha niejaką
Karolinę... Potem w święta, gdy mieszkańcy składali bliskim życzenia, nie
zapomniał o niej, wyrażając się per "kochana Karolinko"... Boże jakbym chciał,
żeby Monika to widziała w tv i teraz gościa zagięła. :)))

Ale wracając do tematu. To tylko seks.... hm... "żenujące zeszmacenie" Frytki
trwa. Trzeba nie mieć kompletnie wyobraźni, żeby nie przewidzieć jak odbierane
jest to co robi na zewnątrz. Dajcie spokój....

Serdecznie pozdrawiam
siano
Obserwuj wątek
    • Gość: mysz Re: To tylko seks (siano) IP: *.kopernik.gliwice.pl 11.04.02, 16:55
      hmmmm siano może oni się tak razem szmacą?
    • vwdoka Re: To tylko seks (siano) 11.04.02, 16:56
      Gość portalu: siano napisał(a):

> Witajcie ludziska! :)))
      >
      > Podpis, taki jak w temacie wątku, widnieje na stronie Onetu pod zdjęciem -
      > kąpiących się pod prysznicem, przytulonych, nagich - Frytki i Kena. Jest też
      > komentarz:
      >
      > "Ken i Frytka, mimo wyraźnego zainteresowaniu Łukasza Moniką, nie zamierzają
      > rezygnować z seksu...
      > (23:00, 10.04.2002)"
      >
      > Rewelacja! Co za ludzie. Wczoraj wyraźnie słyszałem jak Frycia mówiła, że
      > odsuwa się na bok, żeby dać pole do popisu Łukaszowi, wręcz wyjście
      > zapowiadała... Widać zmieniła taktykę. :)))
      >
      > Łukaszek natomiast żartuje "chyba się zakochałem"... I jeszcze twierdzi, że
      > Monika podobna strasznie jest do jego byłej żony - widzi tu chwyt ze strony
      > TVN, i myśli że oni to specjalnie dla niego tak... Swoją drogą chyba dwa
      > tygodnie temu Ken wyznał Pablowi, że uświadomił sobie iż kocha niejaką
      > Karolinę... Potem w święta, gdy mieszkańcy składali bliskim życzenia, nie
      > zapomniał o niej, wyrażając się per "kochana Karolinko"... Boże jakbym chciał,
      > żeby Monika to widziała w tv i teraz gościa zagięła. :)))
      >
      > Ale wracając do tematu. To tylko seks.... hm... "żenujące zeszmacenie" Frytki
      > trwa. Trzeba nie mieć kompletnie wyobraźni, żeby nie przewidzieć jak odbierane
      > jest to co robi na zewnątrz. Dajcie spokój....
      >
      > Serdecznie pozdrawiam
      > siano

Witaj sianko,
      co tam w kamerkach?

Jeżeli chodzi o fretkę, to teraz uważam, iż niesłusznie chciała kenia zatłuc
      ręcznikem za nazwanie szmatą. On a jest szmatą i tyle.

Pozdrawiam,
      vwdoka

• Gość: siano Co widać....? IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 17:02
        Witka vwdoka! :))

W kamerkach względny spokój - ważne, że włączone, bo ponoć przed południem było
        cienko...
        1. Ken i Pablo leżą w ogrodzie i drą paszcze śpiewając "Wychowanie" T.Love-u
        2. Janosik gra z Moniką w ogrodzie w nogę :)))))

siano

PS. Fajna ta Monika :))

Z ostatniej chwili: Madzior przejął piłkę i gra z Janosikiem...
    • Gość: łezka Re: To tylko seks (siano) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 11.04.02, 17:00
      ...czytam,czytam i oczom nie wierzę! zaczynam miec pewność,że niektórym
      mieszkańcom chyba coś do żarcia dosypują - i nie jest to brom :-)), bo nikt
      przy zdrowych zmysłach tak sie nie zachowuje!Ja rozumiem,że "krew nie woda",ale
      bez przesady. I chyba juz nie można usprwiedliwiać panny fryty jej "genami"
      A Kenio jako jednostka chora powinien byc izolowany i mieć prywatny pokoik w
      Tworkach...
      • Gość: siano Re: To tylko seks (siano) IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 17:04
        Gość portalu: łezka napisał(a):

> I chyba juz nie można usprwiedliwiać panny fryty jej "genami"

Witaj łezka! :))

No właśnie, ktoś tu Frytki zaciekle bronił - dobre ma serce ten ktoś, ale obiekt,
        którego chciał bronić niestety robi wszystko by wytrącać obrońcom argumenty z
        ręki... :)

siano

• Gość: łezka Re: To tylko seks (siano) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 11.04.02, 17:09
        Hej siano!

Dobrego miałeś nosa,że ta Monika to wpadnie Ci w oko - juz rozkołysane boderka
        Cię zaczaraowały :-))
      • Gość: kumek Re: To tylko seks (siano) IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 17:10
        Dosypują !....brom jak brom ,ale owies...napewno !!!
    • Gość: siano Obiecanki cacanki Kena.... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 17:13
      Właśnie Monika dłużej pogadała sobie z Kenem i z Pablem.. Hm.. właściwie z
      Pablem po Ken tylko się przysłuchiwał - opowiadała o sobie i o zyciu w Paryżu.
      Gdy odeszła Ken: "Ja nie mogę, ja się wykończę" czy coś takiego....
      A za chwilę: "Obiecuję sobie, że już nigdy nie skrzywdze nikogo... dopóki nie
      znajde odpowiedniej kobiety nie biorę się za nic.."

Pablo spojrzał na niego z politowaniem więc Ken dodał: "Zawsze sobie
      obiecuję..." i uśmiechnął się figlarnie....

siano
    • Gość: łezka Re: To tylko seks (siano) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 11.04.02, 17:14
      Cześc Kumek!

Widzę,że humorek dopisuje - bardzo sie cieszę!
      Myślisz,że ten owies to sprawka Harnasia? - "Zasiali górale owies,owies..."
      • Gość: kumek Re: To tylko seks (siano) IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 17:26
        Witaj Łezko!

...z tego co widzę ,to Harnaś jakiś chyba ....adoptowany. Bo jak na
        górala ....ehh - jedynie bryndze w głowie ma !
        A Fryta wprost się owsem zażera jak młoda koza i rży ....do KENIA .
        • Gość: łezka Re: To tylko seks (siano) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 11.04.02, 17:30
          ...chyba do KONIA...(teraz trochę prywaty - odebrałeś pocztę?)
          • Gość: Metaxa Re: To tylko seks (siano) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 18:09
            Do konia kenia? :D
      • Gość: Harpia Re: To tylko seks (siano) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 00:41
        Gość portalu: łezka napisał(a):

> Cześc Kumek!
        >
        > Widzę,że humorek dopisuje - bardzo sie cieszę!
        > Myślisz,że ten owies to sprawka Harnasia? - "Zasiali górale owies,owies..."

Osiołkowi w żłoby dano, w jednym owies, w drugim.... siano...??? SIANO!!!!!
        ;))))))))))))))
    • Gość: As Film - To tylko seks... IP: 192.168.0.* 11.04.02, 18:12
      Na onecie pojawił sie film z tej akcji
      • Gość: merlin Re: Film - To tylko seks... IP: *.acn.waw.pl 11.04.02, 18:17
        Nonszalancja Kenia zaczyna przybierac nieprawdopodobne rozmiary - tiaaaaa -
        specjalnie dla niego wprowadzili nową osobę do programu (!!!). Mam nadzieję, że
        intuicja sianka nie zawodzi i Monika da Keniowi po łapkach jeśli będzie cos
        kombinowal z tym swoim...ogonkiem :(
        • vwdoka Re keniowy ogonek 11.04.02, 18:20
          A może nie bez kozery nazwał ogonkiem? Też służy tylko do machania...
          Pozdrawiam,
          vwdoka
          • Gość: npojazd Re: Re keniowy ogonek IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.04.02, 18:52
            Jako, że jeszcze do niedawna "broniłem" Frytki, szkoda mi jej było po prostu to
            teraz, tzn. od jej rozmowy z Madziorem i późniejszej akcji z Kenem (nazywanie
            Magdy suką) straciłem resztkę sympatii i współczucia. Oboje są żenujący i g.
            warci. mOwiąc szczerze to tam nikogo się nie da lubić, może Broszka to odmieni:)
            Pozdr.
            • Gość: siano Re: Re keniowy ogonek IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 19:28
              Gość portalu: npojazd napisał(a):

> Jako, że jeszcze do niedawna "broniłem" Frytki, szkoda mi jej było (...)

Hejka npojazd! :)))

Nic się nie martw! Ja Frytki broniłem przez pierwszy tydzień, po słynej kąpieli w
              jacuzzi... ;) Myślałem, że to naiwna, która dała się omotać jakiemuś łosiowi. I
              też się okazało, że nie nie miałem racji. :)))

pozdrawiam
              siano
              • Gość: npojazd Re: Re keniowy ogonek IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.04.02, 20:05
                Siano, ależ ja się nie martwię, toż to TYLKO telewizja:)))
        • Gość: justice Re: Film - To tylko seks... IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.04.02, 21:47
          jakim ogonkiem? o ogonku to on może jedynie pomarzyć! Kenio ma zaledwie
          tasiemkę...... :-))))))))))
    • Gość: Pirx40 Re: To tylko seks (siano) IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 21:27
      Ludzie! Odpowiedzcie sobie na pytanie: co jest gorsze.
      Czy być zagubioną ( co prawda, to prawda ) kurewką, która nawet z własnej
      (za przeproszeniem ) dupy, mimo wszelkich zabiegów, nie ma spodziewanych
      korzyści ?
      Czy być zimnym skurwysynem, traktującym innych wyłącznie przedmiotowo,
      wykorzystującym czyjeś słabości jako pokarm własnego ego i permamentnym
      aktorem z absolutną świadomością pełnej widowni, który w poczuciu
      narcysycznej nadwartości, nie dopuszczając myśli o niepowodzeniu, próbuje
      manipulować nami ( tak nami z drugiej strony ekranu) poprzez kokieteryjne
      obietnice dalszych swoich zachowań ?
      Gdy odpowiemy sobie na powyższe pytania znikną problemy kogo tak naprawdę
      chcemy w programie.
      Przy okazji pozdrawiam wszystkich, a Kumka zwłaszcza ( ponieważ dawno Go nie
      czytałem. WASZ P I R X
      • Gość: Kleofas Oboje funta kłaków nie warci........ IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.04.02, 21:55
        drogi Pirxie40, a czy musimy wybierac miedzy kenem i frytka, co wyraźnie
        sugerujesz, tak jakby z tych dwojga ktores bylo lepsze?! Ja nie wole ŻADNEGO!
        Oboje są nic nie warci, oboje są tacy sami, żałośni gówniarze, bez zasad,
        egocentrycy jakich swiat nie widzial. Ani ken nie jest lepszy od frytki ani ona
        od niego! Trafiła kosa na kamien - zreszta sama fryta wyznala chemikowi,
        ze "najgorsze jest to, ze sa do siebie podobni i nie chodzi tu oczywista o
        WYGLĄD! Tak więc daj spokoj z tym licytowaniem kto lepszy: fryta czy ken, bo
        oboje są gówno warci, a ze akurat tacy napędzają TVN-owi program - TO JUZ
        ZUPELNIE INNA BAJKA!!!!!

Postrafki :-)
    • Gość: Pirx40 Re: Kleofas IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 22:31
      Nie ma sporu. Ja nie bronię Frytki - tego się nie da zrobić.
      Ale cóż. To,że Ken w/g mnie jest ostatnią podłotą uzasadniłem w formie pytania,
      ale oczywiście każdy ma prawo do "wotum separatum".
      Poza tym i tak najgorszy zawsze pozostanie Sołtysik.
    • Gość: steryd będę nie elaegancki...mogę? IP: *.pl 11.04.02, 22:43
      dawno mnie tu nie było i być może powtórzę czyjeś słowa....
      ...ale nie broniłbym większości tych paniuś w domu BB bo na pierwszy rzut oka
      to zwykłe latawice z dyskotek i jak wyczytałem z pewnego artykułu niektóre z
      nich właśnie w tym przybytku kultury(dyskotece) były werbowane....
      ...jeśli chodzi o pannę frtytkę to wystarczy spojrzeć na jej twarz by wiedzieć
      że świętoszką nie jest..niestety wulgarny wyraz twarzy mówi że to zwykła rura
      osiedlowa która z nie jednym się szlajała...a jej odgrażania że zemści się na
      Kenie można było od poczatku między bajki włożyć...

bywajcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka