Dodaj do ulubionych

Rodzina Rengoni

09.01.16, 17:02
Mam wielką prośbę - czy ktoś wie może, gdzie i kiedy można obejrzeć odcinek 5 i 6 Rodziny Rengoni? Kolejne odcinki były emitowane w telewizji AXN SPIN w nieludzkiej porze - pomiędzy godzina pierwsza a trzecią w nocy, jednak z przyjemnością oglądałam. Dzisiaj zobczyłam w programie, że ich juz nie ma w przyszłym tygodniu zaś dzisiaj rano wyemitowano odcinki 5 i 6, o czym nie wiedziałam. Jesli ktoś może mnie poprowadzić - błagam z gory dziękuję.
Obserwuj wątek
    • latarnik88 Re: Rodzina Rengoni 10.01.16, 12:32
      Znajdziesz na freedisc.pl.A o czym to jest?
      • renata491 Re: Rodzina Rengoni 10.01.16, 20:38
        Bardzo dziękuję za informację. Ten film to historia rodziny bogatych przedsiębiorców włoskich, w których losy wpleciona jest tragedia i dramaty, jakie bywają udziałem każdego z nas. Jest tam gra uczuć, pozytywnych i negatywnych, zmaganie się z namiętnością, kazdy z bohaterów ma własny świat "Dobra i Zła", ale wszystko ogniskuje się w tej rodzinie. Atmosfera jest raczej mroczna, wiele zagadek i tajemnic. "Wdepnęłam" w ten film przypadkowo ciemną nocą, ale wciagnął mn ie niesłychanie.
        • kredka.zielona Re: Rodzina Rengoni 11.01.16, 00:11
          Renata, wygooglaj sobie ANX player - lub polecany wyżej freedisc.pl jest tam 6 odcinków Rodziny Rengoni :) google pokazuje ten serial jako Rodzina Manzoni, jest kilka sezonów tego serialu - I sezon ma 6 odcinków, drugi chyba 8 albo 13 już nie pamiętam

przeszukałam net w poszukiwaniu kolejnych sezonów, ale na razie nic nie znalazłam, AXN skończył nadawanie Igo sezonu, mnie też zaintrygował ten serial :)
          • renata491 Re: Rodzina Rengoni 15.01.16, 22:57
            Serdecznie dziekuje za podpowiedzi (przepraszam, chwilowo nie mam polskiej czcionki) i sugestie. Bardzo mi milo, ze spotkalam sie z zyczliwoscia, pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka