Dodaj do ulubionych

Zouara-Sharm

IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 14.08.05, 12:42
Był ktoś ostanio w tym hotelu?
Proszę o wrażenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: sf Re: Zouara-Sharm IP: *.chrobry.pl 14.08.05, 14:12
      wróciłem z sharm 4 dni temu. nie mieszkałem wprawdzie w zouarze (wybraliśmy
      gardenia plaza) ale część naszej wycieczki tam mieszkała. Podstawowa wada tego
      przybytku to fakt, że jest baaaardzo daleko od centrum Naama Bay. Do plaży też
      dojazd zabiera trochę czasu. Wokół hotelu brak jakiegokolwiek sklepu. Co do
      warunków pobytu nie wypowiadam się bo przecież tam nie mieszkałaem. Na pewno
      mogę z czystym sumieniem polecić Gardenia Plaza.

sf
    • miriam_73 Re: Zouara-Sharm 14.08.05, 20:50
      Boże uchowaj. Zajrzyj na forum hotele, moge ci też ewentualnie przesłać parę
      fotek z tego "hotelu", tlko podaj maila. Omijac bardzo szerokim łukiem.
      • Gość: piotr Re: Zouara-Sharm IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 14.08.05, 22:24
        Bardzo proszę.
        sektor6@gazeta.pl
        dzięki:)
        • pipipipi Do W(w ciągu 15 min zakładasz 8 wątków o hotelach) 15.08.05, 07:12
          Facet, nudzi Ci się? Czy robisz to złośliwie?
          Założyłeś 8 wątków, a każdy na temat innego hotelu w Sharm. Nawet jeśli się
          podpisujesz za każdym razem inną literką, to jednak IP pozostaje to samo (tym
          bardziej, że i tekst pytania identyczny).

Czy tak trudno wejść sobie na forum Egipt-hotele i tam poszukać interesujących
          Cię informacji?
          • staniwaw Re: Do W(w ciągu 15 min zakładasz 8 wątków o hote 18.08.05, 16:27
            Nie rozumiem-przeszkadza to Tobie-coś taki upirdliwy???Nie czytaj,jakeś
            madry-podziel sie mądrością,daj innym być na forum,nudzisz się,czy co???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka