Dodaj do ulubionych

psychoanalityk Rafalski (Klan)

IP: *.wroclaw.mm.pl 23.09.04, 12:03
O?wieçcie bo czego? tu nie rozumiem. Jak to mo˝liwe, ˝e Rafalski jako niby specjalista od tych
spraw nie zauwa˝y? jeszcze, ˝e ta jego nowa ˝onka to kawa? j´dzy jest? Ja wiem, ˝e ona tak to
wszystko sprytnie mota a on zakochany i nie zwraca uwagi na szczegó?y, ale bez przesady. Przecie˝
by?a wcze?niej jego pacjentk?, wtedy nie by? jeszcze zakochany i patrzy? bardziej trze?wo - chyba
powinno mu si´ co? rzuciç w oczy, nawet jak dobrze udawa?a?
A mo˝e po prostu kiepski lekarz z niego?
Obserwuj wątek
    • dafni Re: psychoanalityk Rafalski (Klan) 23.09.04, 20:41
      Do tego dochodzą nieudolne rozmowy z dzieckiem. Coś scenerzyści nie dopracowali
      tej postaci.
    • Gość: magda Re: psychoanalityk Rafalski (Klan) IP: *.nrockv01.md.comcast.net 23.09.04, 20:47
      A ja czytalam, ze czesto sie wlasnie zdarza, ze psycholodzy potrafia pomagac
      innym, a niestety nie bardzo sobie i swoim najblizszym.
    • reniatoja Re: psychoanalityk Rafalski (Klan) 23.09.04, 21:44
      Gość portalu: lena_r napisał(a):

> O?wieçcie bo czego? tu nie rozumiem. Jak to mo˝liwe, ˝e Rafalski jako niby
      spec
      > jalista od tych
      > spraw nie zauwa˝y? jeszcze, ˝e ta jego nowa ˝onka to kawa? j´dzy jest? Ja
      wiem,
      > ˝e ona tak to
      > wszystko sprytnie mota a on zakochany i nie zwraca uwagi na szczegó?y, ale
      bez
      > przesady. Przecie˝
      > by?a wcze?niej jego pacjentk?, wtedy nie by? jeszcze zakochany i patrzy?
      bardzi
      > ej trze?wo - chyba
      > powinno mu si´ co? rzuciç w oczy, nawet jak dobrze udawa?a?
      > A mo˝e po prostu kiepski lekarz z niego?

Mam wrazenie, że się dławisz, koniecznie wyluzuj ;P
    • reniatoja Re: psychoanalityk Rafalski (Klan) 23.09.04, 22:43
      Nie lubię Rafalskiego. Antypatyczny jest, straszny wymoczek obślizgły i Jasiek
      chyba po nim odziedziczył głupotę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka