Dodaj do ulubionych

wszystkie baby w bb to zdziry

13.04.02, 17:56
hopsasa byrydasa-brudas z doczepianymi kudlami o wygladzie schizofrenicznej
ulicznicy
stara okularnica-oblesnica-niedopchana tzw. ryczaca czterdziestka ktora gotowa
jest puscic sie z kazdym byle ja zaplodnil pierdolniete pol-nagie wiecznie
wdzieczace sie scierwo
krzywonos- grubianska wsiowa puszczalska dupa krzywa-vide nos- bo nie prosta
tuta z wagrami na ryju
ruda-prosta kobiecina ktora aby sie odplebsowac walnela sobie kolczyk do nosa
lump i wsiok-won do bachorow i do zupy pomidorowej!
anorexia nervosa-przede wszystkim do koryta przytyc z 10 kg i do logopedy
leczyc wade wymowy no i najwazniejsze-do dziecka a nie puszczac sie po paryzach!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nina Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: 213.77.45.* 13.04.02, 18:48
      Ty durna kobito. Patrz na siebie!
      • Gość: Niuniek Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 19:01
        Ale jazda.
    • Gość: ryba Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.webport.bt.net 13.04.02, 19:24
      Oh, rita chyba ci bedzie trzeba dac nagrode nobla za spostrzegawczosc i
      szczerosc.
      • Gość: hiszpan Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: 12.14.200.* 13.04.02, 20:28
        tak trzymac rita ,zamkneli ich bo kto normalny by z nimi wytrzymal , a tak
        pozatym sa to kobiety(jesli w ogole je tak idzie nazwac) pozbawione instynktu
        macierzynskiego(dziecko do starych i ide w tango),ale tak to jest jak sie za
        duzo samoopalaczy uzywa i innych pierdol .
    • Gość: Ona Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 21:57
      rita_ napisał(a):

> hopsasa byrydasa-brudas z doczepianymi kudlami o wygladzie schizofrenicznej
      > ulicznicy
      > stara okularnica-oblesnica-niedopchana tzw. ryczaca czterdziestka ktora gotowa
      > jest puscic sie z kazdym byle ja zaplodnil pierdolniete pol-nagie wiecznie
      > wdzieczace sie scierwo
      > krzywonos- grubianska wsiowa puszczalska dupa krzywa-vide nos- bo nie prosta
      > tuta z wagrami na ryju
      > ruda-prosta kobiecina ktora aby sie odplebsowac walnela sobie kolczyk do nosa
      > lump i wsiok-won do bachorow i do zupy pomidorowej!
      > anorexia nervosa-przede wszystkim do koryta przytyc z 10 kg i do logopedy
      > leczyc wade wymowy no i najwazniejsze-do dziecka a nie puszczac sie po paryzach
      > !

Ja mam nadzieje ze ty kobieta nie jestes, bo to bylaby straszna hanba. A poza tym
      tak rynsztokowy tekst z ust kobiety bylby dramatem. Jestes gorsza od wszystkich
      opisanych przez ciebie dziewczyn a opis ten jest pewnie sposobem na wyladowanie
      sie i odreagowanie, bo innego ujscia dla energii nie masz. Kazda z nich jest o
      niebo lepsza od ciebie i o niebo bardziej wartosciowa.
      A teraz powiedz ladnie "do widzenia" i idz sobie.
      • Gość: rita_ DO ONEJ IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 01:16
        HANBA DLA NASZEJ PLCI SA WYSTEPY TELEWIZYJNE TYCH PAN! OWSZEM, MOJ TEKST JEST
        ODREAGOWANIEM - PRZEZ TEGO TYPU MENTALNA PROSTYTUTKE ROZPADLO SIE MOJE
        SZCZESLIWE, 5-LETNIE MALZENSTWO! NIE MOGE PATRZEC, JAK WOLNE KOBIETY MIZDRZA
        SIE BEZ ZADNYCH OPOROW DO ZONATYCH I MAJACYCH DZIECI FACETOW ( VIDE HOKSA VS.
        BERNAS - WIDZIALAS REAKCJE JEGO ZONY??? DLACZEGO NIE STANIESZ W JEJ OBRONIE?,
        CZY SZEWCZYKOWNA VS. JEDREK - ROZBIERANIE SIE PRZY TYMZE, POMIMO TEGO, ZE MA
        BYLA ZONE, Z KTORA CHCE SIE PONOWNIE ZEJSC!), NIEDOBRZE MI SIE ROBI NA WIDOK
        GLUPICH, NIEDOUCZONYCH, PRYMITYWNYCH, PERFIDNYCH I LATWYCH PAN, KTORYCH
        ZACHOWANIE, SPOSOB BYCIA I BRAK KLASY OBRAZA MNIE JAKO KOBIETE (26-LETNIA MATKA
        5-LETNIEGO CHLOPCA UBIERAJACA SIE JAK 13-LATKA, TANCZACA JAK PANIENKA PRZY
        DRAZKU, GLUPIA JAK PRZYSLOWIOWY BUT, KTOREJ JEDYNYM ZAJECIEM JEST PERMANENTNE
        PRZEGLADANIE SIE WE WSZYSTKICH MOZLIWYCH LUSTRACH I ROBIENIE UST W PODKOWKE, CO
        MA OZNACZAC, ZE PLACZE TYLE TYLKO, ZE LZY NIE LECA), MDLI MNIE, GDY WIDZE MATKI
        ZACHOWUJACE SIE JAK METRESY LUB JESZCZE NIE-MATKI, PODSTARZALE PANNY, KTORYM
        MACICA, HORMONY I WCIAZ DZWIECZACY W GLOWIE OSTATNI DZWONEK ZASTEPUJA RESZTKI
        ROZSADKU I POZBYWAJA DOBREGO SMAKU, KLASY, JAK ROWNIEZ DOBREGO WYCHOWANIA.
        TO TY POWIEDZ ZEGNAM I WIECEJ NIE WPISUJ SIE NA MOJ WATEK. ZALOZ SOBIE SWOJ.
        RITA
        • Gość: Margaret DO Rity IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.04.02, 01:36
          NIe bedę polemizowała na temat tego co napisałac..natomiast mam jedno pytanie.
          A co z facetami?Wszystkiemu zawsze winny kobiety, a faceeci głów nie mają?
          Przykro mi , że rozpadł się Twój 5letni zwiazek, ale....Twój partner postapił
          tak samo żle, amoze nawet gorzej (wiedząc jak Cie rani), niż kobieta, która go
          podpuszczała..i to tyle. Bo to forum o bb a nie o zwiazkach
          pozdrawiam
        • vwdoka Re: DO ONEJ 15.04.02, 11:38
          Coś Ci powiem, gdyby było szczęśliwe to Twoje małżeństwo, to by się nie
          rozleciało. Możę dla Ciebie ono było szczęśliwe ale dla Twojego męża?

Pozdrawiam,
          vwdoka
    • Gość: Metaxa Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 01:54
      Tiaaa... rita w swoim zranieniu najchetniej pozabijalaby wszystkie kobiety
      powyzej 13 a ponizej 65 roku zycia, w kazdej z nich upatrujac rywalke i kazda
      obarczajac odpowiedzialnoscia za rozpad jej zwiazku..
      A wszystkich facetow wykastrowac, bo kazdy jest potencjalnym gwalcicielem,
      przeciez nosi dowod przestepstwa przy sobie ;))))))
      • nene2 Re: wszystkie baby w bb to zdziry 14.04.02, 03:12
        Rita , coz moge napisac... Mysle,ze Twoja wypowiedz nie potrzebuje komentarzy.
        Pozostaje Ci tylko wspolczuc i zaproponowac jakies seanse w stylu "Zaakceptuj
        siebie i wyeliminuj nienawisc do innych,a uczynisz swe zycie latwiejszym"
        • Gość: Harpia Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 12:58
          Rita, po pierwsze wyłącz caps, bo to niekulturalnie tak wrzeszczeć. Po drugie,
          każdy chyba ma prawo się wypowiadać na każdym wątku, zamiast zakładać sobie
          swój (już i tak tych wątków jest za dużo). Chyba, że chciałaś, by tutaj
          wypowiadali się tylko tacy, co to się będą ślepo z tobą zgadzać. To może trzeba
          to było zaznaczyć....
          Współczuję rozpadu związku, ale oznacza to, ze nie potrafiłaś zatrzymać przy
          sobie faceta. Widocznie ta, do której odszedł, była dla niego lepsza. Lepiej
          się z tym pogódź, zamiast tryskać jadem na wszystkie kobiety i wyzywać od
          dziwek. Stawiasz się wówczas półkę niżej od nich.
          Ostatecznie zawsze możesz sobie wmówić, że ten facet nie był ciebie wart i
          dobrze, że sobie poszedł.
          • Gość: hiszpan Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: 12.14.200.* 14.04.02, 13:27
            normalni ludzie w bbb ????
            byli tam tacy kiedys ??? chyba tylko ten dziennikarz ,reszta same barany o
            inteligencji kartofla ,zobaczcie hydro -->hydraulik do du**** ,jak zobaczyl
            super nowoczesne urzadzenia w jakuzji to mu galy wylazly ,normalny czlowiek to
            by se do sklepu poszedl takie cos pooglandal i poczytal na ten temat i by
            wiedzial.
            Co do kobiet : nie wiem ale moim zdaniem wszystkie tam to pospolite k.....,ruda
            coc sie swieta robi(duma albo seks)pu cholere tam wlazla ,
            • Gość: Harpia Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 19:24
              Gość portalu: hiszpan napisał(a):

> Co do kobiet : nie wiem ale moim zdaniem wszystkie tam to pospolite k.....,ruda
              >
              > coc sie swieta robi(duma albo seks)pu cholere tam wlazla ,

Podaj jeden rozsądny argument na poparcie tej chorej tezy, plus choć jeden
              dowodzący rzekomego kurestwa Rudej. Potrafisz...?

• Gość: hiszpan Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: 12.14.200.* 14.04.02, 20:20
                Gość portalu: Harpia napisał(a):

> Gość portalu: hiszpan napisał(a):
                >
                > > Co do kobiet : nie wiem ale moim zdaniem wszystkie tam to pospolite k.....
                > ,ruda
                > >
                > > coc sie swieta robi(duma albo seks)pu cholere tam wlazla ,
                >
                > Podaj jeden rozsądny argument na poparcie tej chorej tezy, plus choć jeden
                > dowodzący rzekomego kurestwa Rudej. Potrafisz...?
                >
                > nie wiem co sadzic o rudej dlatego napisalem :po cholere tam poszla ,co do
                reszty ,
                frytka wiadomo
                madzia : jak by byli w tej samej druzynie to co bylo ??
                nowa : modelka ???? gdzie ??? na trasach wylotowych paryza???
                barbie: majac 19 lat juz dziecko (to popieram) ale potem rozwod no i oczywiscie
                chlopy to swinie i na pewno on winny
                do czego ten swiat prowadzi ???
                takimi babami to nasi chlopi za krola sobieskiego pole orali ,
                a po drugie uwazam ze jest tylko 1(jedna) porzadna kobieta na sto (1 prozent)i
                jak sie taka dorwie to mozna dozyc nawet 50 lat ze soba .
                Ale co sie wam bede tlomaczyl , my Polacy jestesmy w europie uwazani za
                zlodziejow a Polki za ku*** ,kto mi powie DLACZEGO????????
                • Gość: Harpia Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 00:30
                  Gość portalu: hiszpan napisał(a):

> Gość portalu: Harpia napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: hiszpan napisał(a):
                  > >
                  > > > Co do kobiet : nie wiem ale moim zdaniem wszystkie tam to pospolite k
                  > .....
                  > > ,ruda
                  > > >
                  > > > coc sie swieta robi(duma albo seks)pu cholere tam wlazla ,
                  > >
                  > > Podaj jeden rozsądny argument na poparcie tej chorej tezy, plus choć jeden
                  >
                  > > dowodzący rzekomego kurestwa Rudej. Potrafisz...?
                  > >
                  > > nie wiem co sadzic o rudej dlatego napisalem :po cholere tam poszla ,co do
                  >
                  > reszty ,
                  > frytka wiadomo
                  > madzia : jak by byli w tej samej druzynie to co bylo ??
                  > nowa : modelka ???? gdzie ??? na trasach wylotowych paryza???
                  > barbie: majac 19 lat juz dziecko (to popieram) ale potem rozwod no i oczywiscie
                  >
                  > chlopy to swinie i na pewno on winny
                  > do czego ten swiat prowadzi ???
                  > takimi babami to nasi chlopi za krola sobieskiego pole orali ,
                  > a po drugie uwazam ze jest tylko 1(jedna) porzadna kobieta na sto (1 prozent)i
                  > jak sie taka dorwie to mozna dozyc nawet 50 lat ze soba .
                  > Ale co sie wam bede tlomaczyl , my Polacy jestesmy w europie uwazani za
                  > zlodziejow a Polki za ku*** ,kto mi powie DLACZEGO????????

Hiszpan... ale ja prosiłam o ARGUMENTY... ;)))
          • Gość: Talulah Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.04.02, 00:11

> Współczuję rozpadu związku, ale oznacza to, ze nie potrafiłaś zatrzymać przy
            > sobie faceta. Widocznie ta, do której odszedł, była dla niego lepsza.

Harpia! cóż ty za bzdury wypisujesz!!!! Jak uważasz, że związek kobiety i
            mężczyzny ma polegac na "zatrzymywaniu" kogokolwiek, to chyba masz wypaczone
            pojęcie "zdrowego" związku dwojga ludzi. I w dodatku to stwierdzenie "widocznie
            ta, do ktorej odszedl, byla dla niego lepsza" - na psychoterapuete się nie
            nadajesz moja droga absolutnie więc nie bierz się za to, bo to co napisalas
            czysta amatorszczyzna i w dodatku bardzo niskich lotów!
            • Gość: Harpia Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 00:26
              Gość portalu: Talulah napisał(a):

> Gość portalu: Harpia napisał(a):
              >
              > > Współczuję rozpadu związku, ale oznacza to, ze nie potrafiłaś zatrzymać pr
              > zy
              > > sobie faceta. Widocznie ta, do której odszedł, była dla niego lepsza.
              >
              > Harpia! cóż ty za bzdury wypisujesz!!!! Jak uważasz, że związek kobiety i
              > mężczyzny ma polegac na "zatrzymywaniu" kogokolwiek, to chyba masz wypaczone
              > pojęcie "zdrowego" związku dwojga ludzi. I w dodatku to stwierdzenie "widocznie
              >
              > ta, do ktorej odszedl, byla dla niego lepsza" - na psychoterapuete się nie
              > nadajesz moja droga absolutnie więc nie bierz się za to, bo to co napisalas
              > czysta amatorszczyzna i w dodatku bardzo niskich lotów!

Bzdury to akurat ty wypisujesz :) Ale trudno, poświęcę się i wytłumaczę ci jak na
              klockach:
              Po pierwsze, bardzo przyziemnie zrozumiałeś stwierdzenie, iż rita nie potrafiła
              tego akurat faceta zatrzymać. Generalnie związek nie polega na zatrzymywaniu
              kogokolwiek na siłę (dlatego potępiam jej zachowanie wobec kobiet i to plucie
              jadem). Dobra, mogłam napisać dosadniej: widocznie nic go przy niej nie
              trzymało ;) I widocznie ta, do której odszedł, była dla niego (podkreślam: dla
              niego!) lepsza. No to niech sobie rita znajdzie lepszego od tamtego i po
              kłopocie... ale nie, ona woli zasklepić się w nienawiści i być potworą, od której
              każdy facet ucieknie z krzykiem ;)
              A po drugie, czy ja kiedykolwiek powiedziałam, że jestem/chcę być/byłam
              psychoterapeutą??? Chyba oszalałeś! ;))))) Ani mi to w głowie, bo gdyby mi taka
              jak rita wyjechała z takimi tekstami, to musiałabym jej chyba krzywdę zrobić ;)))
              I jeszcze jedno, jeśli tego też nie zrozumiałeś - ja nie miałam zamiaru jej
              pocieszać, ja ją potępiłam!!!! A raczej jej zachowanie ;)

Tak więc, na drugi raz zanim palniesz takim komentarzem, to przeczytaj post parę
              razy i zastanów się, bo w przeciwnym wypadku stawiasz się poniżej poziomu
              amatorszczyzny. A o lotach, jakichkolwiek, możesz najwyżej pomarzyć ;)

Pozdrawiam ;)))))
    • rita_ Do Harpii vel Onej 15.04.02, 01:33
      Jestes w moich oczach zwykla ignorantka, panno krakowianko! A kto powiedzial,
      ze to on odszedl?I ze tamta byla lepsza? To ja go rzucilam i nie bylo mowy o
      powrocie, choc skamlal pod drzwiami! A tamta rzucil natychmiast - nota bene
      mezatke - i teraz tamta piszczy z zalu, a on nie moze na nia patrzec, gdyz
      przez nia stracil - jak stwierdzil - prawdziwy skarb, ktorego nie docenial,
      teraz dopiero wie, co stracil, etc. Ha! Tak, moja droga :))))
      A odnosnie do kobiet - tak, nienawidze ich, poniewaz jeszcze nie spotkalam
      ani jednej, ktora nie bylaby puszczalska amatorka cudzych mezow! To dopiero
      jest kasek - posiasc czyjegos meza, a najlepiej wlasnej siostry lub
      przyjaciolki, co, nie spotkalas takich szmat? A moze ty jestes naiwna i
      latwowierna, a moze nie, wiesz, na jakim swiecie zyjesz? Zycie Cie nauczy! i
      nie o wyglad tu chodzi - ja np. jestem naprawde bardzo ladna, mloda,
      wyksztalcona etc. - no i co z tego? Moj byly maz polasil sie na wiecznie lazaca
      za nim ryczaca czterdziestke, sic!
      Ale, ale, moze powrocimy do meritum, czyli do bb i zdzir tam przebywajacych?
      A dlaczego wylecial dzis slodziutki, acz glupiutki Wiewior? Bo wszystkie
      prostytutki - semantyczne, czy mentalne - w tym kraju rzucily sie do telefonow,
      aby udowodnic, ze to Wiewiorek jest puszczalski, i ze spotka go za to kara, nie
      zas Krzywonos - o, swieta Agnieszko! modl sie za nami, chcialoby sie wrecz
      rzec, co? :)))))))))
      • Gość: Harpia Re: Do Harpii vel Onej IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 01:43
        rita_ napisał(a):

> Jestes w moich oczach zwykla ignorantka, panno krakowianko!

A toś mnie ubawiła!!!! :))))) Już samym tytułem! :))) Taka z ciebie kobieta, jak
        i detektyw :)))) No więc uświadamiam cię, że ja i Ona to dwie różne osoby, choć
        cieszy mnie, że Ona też jest z Krakowa, bo moim zdaniem dobrze mówi (odezwał się
        we mnie lokalny patriotyzm) :)))
        A wracając do twojego postu... będę łaskawa i nie zrewanżuję ci się wyznaniem,
        czym ty jesteś w moich oczach ;))))

> A kto powiedzial,
        >
        > ze to on odszedl?I ze tamta byla lepsza? To ja go rzucilam i nie bylo mowy o
        > powrocie, choc skamlal pod drzwiami! A tamta rzucil natychmiast - nota bene
        > mezatke - i teraz tamta piszczy z zalu, a on nie moze na nia patrzec, gdyz
        > przez nia stracil - jak stwierdzil - prawdziwy skarb, ktorego nie docenial,
        > teraz dopiero wie, co stracil, etc. Ha! Tak, moja droga :))))

Tiaaa.... oczywiście.... ;))))))))

> A odnosnie do kobiet - tak, nienawidze ich, poniewaz jeszcze nie spotkalam
        > ani jednej, ktora nie bylaby puszczalska amatorka cudzych mezow!

Pozdrawiam więc twoją mamę i współczuję córuni ;)

> To dopiero
        > jest kasek - posiasc czyjegos meza, a najlepiej wlasnej siostry lub
        > przyjaciolki, co, nie spotkalas takich szmat? A moze ty jestes naiwna i
        > latwowierna, a moze nie, wiesz, na jakim swiecie zyjesz? Zycie Cie nauczy!

Nie, ja się z takimi nie zadaję - może sobie lepiej wybieraj towarzystwo (i
        facetów, przede wszystkim!) zamiast potem rzucać inwektywami na cały glob :))))
        Ja nie jestem ani naiwna, ani łatwowierna, wiem natomiast, na jakim świecie
        żyję :) A życie to się zdecydowanie powinno wziąć za nauczanie twojej osóbki, bo
        widać, że masz ogromne zaległości :)))))

> i
        > nie o wyglad tu chodzi - ja np. jestem naprawde bardzo ladna, mloda,
        > wyksztalcona etc.

...oraz miła i skromna, zapomniałaś dodać! :))))))))))))))))))))))))))))

> - no i co z tego? Moj byly maz polasil sie na wiecznie lazaca
        >
        > za nim ryczaca czterdziestke, sic!

I to ci jeszcze nie dało do myślenia??????????????????????????????
        :))))))))))))))

• Gość: wiesia Re: Do Harpii vel Onej IP: *.telia.com 15.04.02, 01:45
          Ona klamie.
          • rita_ do Wieski - gratuluje imienia :)))))) 15.04.02, 01:49
            Gość portalu: wiesia napisał(a):

> Ona klamie.

a po co? to primo, secundo - ze go wyrzucilam, czy ze jestem piekna kobieta?
            sluze zdjeciem, bo ty na pewno jestes paskudna i mi zazdroscisz :)))))))))

• Gość: wiesia Re: do Wieski - gratuluje imienia :)))))) IP: *.telia.com 15.04.02, 01:52
              Nieee, nieee. Zle mnie zrozumialas. "Ona" klamie.
              • rita_ Re: do Wieski - gratuluje imienia :)))))) 15.04.02, 01:58

> Nieee, nieee. Zle mnie zrozumialas. "Ona" klamie.
                och, wybacz mi, amica mea!! jesli sprawilam ci przykrosc lub cie urazilam -
                wybacz! pozdrawiam, rita p. s. oczywiscie, ze ona klamie!

• Gość: wiesia Re: do Wieski - gratuluje imienia :)))))) IP: *.telia.com 15.04.02, 01:59
                Ojejeku w jakie bloto tu wpadlem. Co to za watek? Lepiej mi stad uciekac.
                • rita_ wieeeeska! 15.04.02, 02:03

> Ojejeku w jakie bloto tu wpadlem. Co to za watek? Lepiej mi stad uciekac.
                  no to zmykaj, co tu jeszcze robisz? :)))) papa, dobranoc

• rita_ do harpii 15.04.02, 01:55

> rita_ napisał(a):
          >
          > > Jestes w moich oczach zwykla ignorantka, panno krakowianko!
          >
          > A toś mnie ubawiła!!!! :))))) Już samym tytułem! :))) Taka z ciebie kobieta, ja
          > k
          > i detektyw :)))) No więc uświadamiam cię, że ja i Ona to dwie różne osoby, cho
          > ć
          > cieszy mnie, że Ona też jest z Krakowa, bo moim zdaniem dobrze mówi (odezwał si
          > ę
          > we mnie lokalny patriotyzm) :)))
          > A wracając do twojego postu... będę łaskawa i nie zrewanżuję ci się wyznaniem,
          > czym ty jesteś w moich oczach ;))))
          >
          > > A kto powiedzial,
          > >
          > > ze to on odszedl?I ze tamta byla lepsza? To ja go rzucilam i nie bylo mowy
          > o
          > > powrocie, choc skamlal pod drzwiami! A tamta rzucil natychmiast - nota ben
          > e
          > > mezatke - i teraz tamta piszczy z zalu, a on nie moze na nia patrzec, gdyz
          >
          > > przez nia stracil - jak stwierdzil - prawdziwy skarb, ktorego nie docenial
          > ,
          > > teraz dopiero wie, co stracil, etc. Ha! Tak, moja droga :))))
          >
          > Tiaaa.... oczywiście.... ;))))))))
          >
          > > A odnosnie do kobiet - tak, nienawidze ich, poniewaz jeszcze nie spotkal
          > am
          > > ani jednej, ktora nie bylaby puszczalska amatorka cudzych mezow!
          >
          > Pozdrawiam więc twoją mamę i współczuję córuni ;)
          >
          > > To dopiero
          > > jest kasek - posiasc czyjegos meza, a najlepiej wlasnej siostry lub
          > > przyjaciolki, co, nie spotkalas takich szmat? A moze ty jestes naiwna i
          > > latwowierna, a moze nie, wiesz, na jakim swiecie zyjesz? Zycie Cie nauczy!
          >
          >
          > Nie, ja się z takimi nie zadaję - może sobie lepiej wybieraj towarzystwo (i
          > facetów, przede wszystkim!) zamiast potem rzucać inwektywami na cały glob :))))
          > Ja nie jestem ani naiwna, ani łatwowierna, wiem natomiast, na jakim świecie
          > żyję :) A życie to się zdecydowanie powinno wziąć za nauczanie twojej osóbki, b
          > o
          > widać, że masz ogromne zaległości :)))))
          >
          > > i
          > > nie o wyglad tu chodzi - ja np. jestem naprawde bardzo ladna, mloda,
          > > wyksztalcona etc.
          >
          > ...oraz miła i skromna, zapomniałaś dodać! :))))))))))))))))))))))))))))
          >
          > > - no i co z tego? Moj byly maz polasil sie na wiecznie lazaca
          > >
          > > za nim ryczaca czterdziestke, sic!
          >
          > I to ci jeszcze nie dało do myślenia??????????????????????????????
          > :))))))))))))))
          >

daje mi do myslenia - jego zal jest szczery i naprawde mu wspolczuje, bo wiem,
          co stracil - takiej drugiej, konglomeratu wszelkich zalet, cnot i zadziwiajacej
          urody nigdzie nie znajdzie! a poza tym - jesli stara szmata upija faceta i
          rozbiera sie przed nim, nastepnie - ze tak powiem - sama przejmuje inicjatywe, a
          wszystko po to, aby udowodnic sobie, ze jeszcze facet mnie moze przeleciec,
          jeszcze nie jest tak zle, dowodzi temu, jaki to jest bezwartosciowy pustak,
          dowartosciowujacy sie w tenze sposob! aaaaa, no i gratuluje meza vel partnera,
          jak to sie teraz mowi, bo twoj oczywiscie za zadne skarby nie uleglby w ww
          sytuacji, skad, zapialby spodnie i wsadzil rozochoconego czlonka do srodka!
          hahahaha!!!!
          • Gość: Margaret Re: do Rity IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.04.02, 02:19
            Konglomeratu zalet,,,cnót..wdźwięku..
            Może jeszcze powiesz,że jesteś miła i sympatyczna...i obca Ci nienawiść ;))))?
            Och kobieto!Nienawidzisz kobiet, a sama jaka jestes?lepsza od tych do których
            pałasz nienawiscią?.
            • rita_ do Margaret 15.04.02, 02:29
              Gość portalu: Margaret napisał(a):

> Konglomeratu zalet,,,cnót..wdźwięku..
              > Może jeszcze powiesz,że jesteś miła i sympatyczna...i obca Ci nienawiść ;))))?
              > Och kobieto!Nienawidzisz kobiet, a sama jaka jestes?lepsza od tych do których
              > pałasz nienawiscią?.
              jestem bardzo mila i sympatyczna dla tych, ktorzy mnie nie zaczepiaja i sa dla
              mnie mili i sympatyczni, no, ale jesli ktos chce "miec jazde" brrrr! jak mowia te
              monosemantyczne nieuki bigbraderowskie - to bedzie ja mial, jesli ze mna zacznie!

• Gość: margaret Re: do Rity IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.04.02, 02:34
                No dobra Rito, a co jak ktoś sie nie zgadza z Twoją opinią -a przede wszystkim
                jest przeciwny tak ostrym emocjom, ktore najwyraźniej odczuwasz. Też mu
                zrobisz "ostrą jazdę?". Poniewaz krytykuje...i stara się Ci uzmysłowić, ze może
                w złym kierunku idziesz?.
                Przeciez nie można mówić (bo jest to wręcz smieszne)-wszystko to wina
                kobiet..wstrętne baby-podbierają męzów innym kobietom. Na Boga..to mi sie
                kojarzy-z .."wszystkiemu winni Żydzi, masoni i cykliści ".Ta sama retoryka.
                ps.kobiety wcale nie sa takie złe, tylko -podobni jak z facetami, trzeba na
                odpowiednie trafić(nie mówię, że to łatwe)
                pozdrawiam.
                :)
                • Gość: ryba Re: do Rity IP: *.server.ntl.com 15.04.02, 09:02
                  Niestety moje drogie panie rita ma racje, za wiekszosc zdrad malzenskich na tym
                  swiecie odpowiadaja kobiety, poniewaz zeby brac to musi byc ta ktora chce dac,
                  a wiekszosc nas - meskich osiolkow bierze poniewaz myslimy ze to jest prezent.
                  Macie drogie panie dar przekonywania i nie tylko w zdobywaniu mezczyzn. Zreszta
                  przypomnijcie sobie ta slynna bajke o adamie i ewie i tym nieszczesnym
                  jablku!!!
                  • Gość: Agata Re: do Rity IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:56
                    co ma starotestamowy Adam do rity_?

A przypomnij sobie słynną bajkę o Wandzie, która Niemca nie chciała...

Tylko co z tego przypominania?
                  • kapeco Re: do Rity 15.04.02, 12:21
                    Gość portalu: ryba napisał(a):

> Niestety moje drogie panie rita ma racje, za wiekszosc zdrad malzenskich na tym
                    >
                    > swiecie odpowiadaja kobiety, poniewaz zeby brac to musi byc ta ktora chce dac,
                    > a wiekszosc nas - meskich osiolkow bierze poniewaz myslimy ze to jest prezent.
                    > Macie drogie panie dar przekonywania i nie tylko w zdobywaniu mezczyzn. Zreszta
                    >
                    > przypomnijcie sobie ta slynna bajke o adamie i ewie i tym nieszczesnym
                    > jablku!!!

Rybo! Szkoda Twoich wysiłków. Jesteś w maglu. Tu nie ma argumentów.
          • Gość: Harpia Re: do rity IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 11:03
            rita_ napisał(a):

> daje mi do myslenia - jego zal jest szczery i naprawde mu wspolczuje, bo wiem
            > ,
            > co stracil - takiej drugiej, konglomeratu wszelkich zalet, cnot i zadziwiajacej
            >
            > urody nigdzie nie znajdzie! a poza tym - jesli stara szmata upija faceta i
            > rozbiera sie przed nim, nastepnie - ze tak powiem - sama przejmuje inicjatywe,
            > a
            > wszystko po to, aby udowodnic sobie, ze jeszcze facet mnie moze przeleciec, sie
            teraz mowi, bo twoj oczywiscie za zadne skarby nie uleglby w ww
            > sytuacji, skad, zapialby spodnie i wsadzil rozochoconego czlonka do srodka!
            > hahahaha!!!!

Ten konglomerat to mnie ubawił setnie :)))) Dziewczyno, dostarczasz nam niezłej
            rozrywki ;)))
            Wiesz, coraz bardziej podejrzewam, że wszystkie te twoje posty to głupi żart, bo
            aż trudno uwierzyć w taką bezmyślność i megalomanię (nota bene, skoro forum jest
            o BB, to dodam, że megalomania twoja przypomina kenia, zaś wulgarna jesteś
            bardziej niż Zołza...).
            Ale załóżmy, że jednak piszesz to, co rzeczywiście myślisz... W takim razie już
            rozumiem, dlaczego tak nienawidzisz wszystkich kobiet, co więcej, uważam, że masz
            do tego prawo - bowiem KAŻDA jest dla ciebie zagrożeniem. Który facet, mając do
            wyboru kobietę, albo takie wcielenie nienawiści i zadufania w sobie jak ty,
            wybierze ciebie???
            Ślepy albo szalony!
            I szczerze ci życzę opamiętania. Serio i bez złośliwości.
            Pozdrawiam.
          • Gość: milusia Re: do harpii IP: *.gazetaolsztynska.pl 15.04.02, 12:56
            rita napisala:
            > daje mi do myslenia - jego zal jest szczery i naprawde mu wspolczuje, bo wiem
            > ,
            > co stracil - takiej drugiej, konglomeratu wszelkich zalet, cnot i zadziwiajacej
            >
            > urody nigdzie nie znajdzie! a poza tym - jesli stara szmata upija faceta i
            > rozbiera sie przed nim, nastepnie - ze tak powiem - sama przejmuje inicjatywe,
            > a
            > wszystko po to, aby udowodnic sobie, ze jeszcze facet mnie moze przeleciec,
            > jeszcze nie jest tak zle, dowodzi temu, jaki to jest bezwartosciowy pustak,
            > dowartosciowujacy sie w tenze sposob! aaaaa, no i gratuluje meza vel partnera,
            > jak to sie teraz mowi, bo twoj oczywiscie za zadne skarby nie uleglby w ww
            > sytuacji, skad, zapialby spodnie i wsadzil rozochoconego czlonka do srodka!
            > hahahaha!!!!

Jeżeli było tak jak piszesz, to masz szczęście że gościu sobie poszedł!
            Co za cwaniak z niego! Tłumaczyć się alkoholem i prawie gwałtem
            czterdziestoletniej kobiety????!!!! Żenada!
            Co to za mąż, co daje się upijać, a potem daje się ujeżdżać innej
            kobiecie?! Co za szmatę wzięłaś za męża?!!!!

P.S
            Pamiętaj, że uroda to rzecz względna. Sama zachwycasz się swoim
            wyglądem, ale może inni postrzegają cię inaczej.

• Gość: milusia Do rity IP: *.gazetaolsztynska.pl 15.04.02, 12:48
        Dziewczyno!

Tobie na prawdę przydałby się psycholog! Po co sobie ciśnienie
        podnosisz oglądając BB? Chyba, że lubisz się zadręczać...

Współczuję, każdemu kogo opuścił ktoś bliski, ale to jeszcze nie powód
        by ziać nienawiścią do całego świata i w każdej kobiecie upatrywać
        kur... .

Rzucasz jadem, pewnie chcesz się wyładować i sprowokować do dyskusji.
        Jeżeli ci to ulżyło - to O.K. Tylko nie zostawaj sama z tym problemem,
        idę do psychologa - płci męskiej ;-)
        Za jakiś czas przestaniesz oceniać kobiet w kategoriach: dziwka, tylko
        realistycznie spojrzysz się na świat. Są ludzie dobrzy i źli. Grunt to
        omijać tych drugich.

Nie obrzucaj kobiet błotem, bo sama nią jesteś! Za rozpad związków nie
        pomoszą winy tylko kobiety! Twój facet też zachował się jak świnia.

• Gość: jacko Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 09:06
      RITA GRYŹ MOJĄ WEWNĘTRZNĄ STRONĘ UD
    • Gość: Metaxa Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: 212.244.106.* 15.04.02, 11:04
      Rita, skoro wszystkie baby to zdziry, to dlaczego jeszcze nie podebrałas męża
      przyjaciółce vel siostrze? bo Cie nie chciał? >:)
      aaa.... rozumiem... jesteś JEDYNYM WYJĄTKIEM... >:))))))))))))))

Pozdrawiam >:)
    • Gość: Charisma Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:25
      Jesteś zgorzkniała, ot tyle...
      • Gość: maga Re: wszystkie baby w bb to zdziry IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:29
        ta rita to raczej wygłup, nie wierzę, że prawdziwa kobieta mogłaby wypisywać takie bzdety;
        pozdrawiam Harpię :)), ale chyba szkoda Twojego wysiłku
        • Gość: hehe buahahahaha IP: *.se.com.pl / 10.0.101.* 15.04.02, 13:05
          haha, rita masz najebane we łbie. zdradzał cie, "skarb", bo taka jestes piekna
          i wspaniała? ty głupia krowo, dobrze ci tak. "szczęsliwe małżeństwo", hihi.
          dobre, dawno sie tak nie usmiałem, co za idiotka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka