Dodaj do ulubionych

Zostawcie Frytkę

IP: *.vip.net.pl 13.04.02, 21:30
Jest inteligentna,co ujawnia się w czsie rozmów z WB.
Myślę, że na jej rozchwianie, szukanie akceptacji za wszelką cenę,seks jak
bułka z masłem ma wpływ to z jakiej rodziny pochodzi.Jest co dżwigać!! Gdyby
była ostatnią szmatą za jaką wielu ją tu ma, wykorzystałaby swoje rodzinne
tragedie i tym brałaby ludzi na litość. Być może tv tego nie pokazuje, ale
nikt o tym nie rozmawia.Frytka nie jest typem zimnej suki i łatwość z jaką
uprawia seks nie wynika z chęci zalicznia ale chyba w dawaniu sobie szansy na
znalezienie kogoś bliskiego. Myslę,że ona jakoś lubi Kena czemu dała wyraz
stając po jego stronie przeciw wszystkim w konflikcie z Zouzą. Myślę, że
nakablowała na niego do dziewczyn,zeby zrazić do niego nową- jest dla niej
jedynym zagrożeniem. Barbi odsunęła od niego Zouza. Chciałabym, żeby odeszła
Barbi,ona niczego nie wnosi do tego domu, wszystko jedno czy jest czy jej nie
ma.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niuniek Re: Zostawcie Frytkę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 02:03
      Nie podejmowałem tematu wcześniej ale masz racje po takich przejsciach
      niełatwo się pozbierać i dziwię się że ona tak dobrze się trzyma nie pisnęła
      ani słowa amogła to wykorzystać.Napewno nie jest tam najgorsza.Pozdrawiam.
    • Gość: Ika Re: Zostawcie Frytkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 10:05
      Z inteligencja Frytki bym nie przesadzala, ale tez jestem za jej pozostaniem.
      Jest chyba jedyna osoba w BBB, ktora mnie smieszy. Jej tance jak w transie
      narkotycznym i uwodzicielskie rozmowy z Chemikiem szczerze mnie bawia i w
      pewien sposob lubie te dziewczyne. A ocene jej morale zostawiam moralistom.
    • Gość: Ken Re: Zostawcie Frytkę IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.04.02, 10:48
      może i macie trochę racji - wolę jednak, żeby to fryta wyszła - mam dość jej
      intryg!!!!
    • Gość: kaziu Re: Zostawcie Frytkę IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 14.04.02, 13:08
      nie przesadzajmy z tym obiążeniem rodzinnym. Z rodziną Frykowskim ma niewiele
      więcej wspónego niż np. ja albo wy, bo tylko nazwisko. Jej ojciec miał 17 lat
      kiedy przespał się z jej mamą i poza daniem jej nazwiska tyle go widzieli.
      Frykowscy po raz pierwszy zobaczyli Frytkę na pogrzebie jej ojca. Myślę, że my
      lepiej znamy historię Frykowskich niż ona sama. Nie chcę moralizować i oceniać
      Frytki bo to jej sprawa komu i ile razy daje ale, że jest to jej ulubione
      zajęcie to widać. Naprawdę sądzisz, że inteligentny człowiek wystaje z uchem
      przyklejonym pod czyimiś drzwiami i potem natychmiast i to wcale
      nie "konspiracyjnym" szeptem oświadcza wszem i wobec co usłyszał i to
      obciążając ponoć jedyną osobę którą tam lubi ????
      Nie chcę potępiać "W czambuł Frytki" ale bądźmy obiektywni. To ona knuje
      intrygi i jest fałszywa a poza tym honor i duma są dla niej pustymi słowami.
      Gdyby Pablo miał ochotę Frytka zrobiłaby z nim to samo co z Kenem. Zauważyłeś,
      że ona nawet nie specjalnie się obraziła kiedy Ken stwierdził, że jest szmatą??
      Myślę, że usłyszała to nie po raz pierwszy w życiu i sądzę, że jeszcze nie raz
      usłyszy bo taka już jest i nic tu nie zmienimy.
      • Gość: ivana Re: Zostawcie Frytkę-dajcie jej szanse IP: *.ppp.get2net.dk 14.04.02, 17:21
        lubie obserwowac Frytke ,jest to typ czlowieka ktory mnie zawsze interesowal-
        zagubiona ,pokrecona ,taka jakas jakby znajoma twarz(GDZIE JA JA WIDZIALAM???)
        dlatego apeluje-ZOSTAWCIE FRYTKE!!!!!!
        • Gość: Edi Re: Zostawcie Frytkę-dajcie jej szanse IP: *.granica.bytom.pl 14.04.02, 17:25
          Niech wyjdzie Barbienstain,bo znów za tydzień wszystko popieprzy.
      • Gość: Talulah Re: Zostawcie Frytkę IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.04.02, 18:00
        kaziu, fajny komentarz, mam podobne zdanie - przybij piątkę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka