Dodaj do ulubionych

Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 05:59
Co sądzicie o zastąpieniu Doroty Gawryluk Hanną Smoktunowicz w Informacjach
(Wydarzeniach) Polsatu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jojo Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: 62.111.133.* 02.10.04, 09:28
      Pomyłka. Gawryluk była zawsze znakomicie przygotowana, z odpowiednią dla siebie
      gracją dodawała swoje komentarze i nie była sztywna. Za to Smoktunowicz to
      kolejny robocop jak np. Wernerówna. Mam nadzieję że juz niedługo zobaczymy
      Panią Dorotę jako prowadzącą Wiadomości TVP. Bo jest świetna.
      • Gość: ciekawycowPolsacie Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 09:43
        Pani Gawryluk. Owszem rzetelna. Dobrze przygotowana. Postawiła informacje na
        pewnym poziomie. Ale.. to nie dało oglądalności. Lis wie co robi.. potrzebuje
        gwiazdy a Pani Smoktunowicz sie swietnie do tego nadaje. To bedzie doskonały
        strzał.
        A propos Werner. Jak Smoktunowicz będzie taka jak Anita Werner to dobrze wróżę
        Polsatowi.
        A tak a propos może by tak Lis zproponował Anicie Werner pracę w Polsacie.
        Byłby hit -prawda?
        • Gość: a Lis wzmacnia TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:13
          Mysle ze pozbywanie sie dobrych dziennikarzy zawsze jest bledem, nawet jak sie
          ich wymienia na innych niezlych. Jak gdzies przeczytalam Gawryluk dostal
          propzycje z TVP, a przy zamieszaniu jakie zapanowalo pod rzadami Lisa to pewnie
          nie jedyny dobry dziennikarz jaki z Informacji zastanie 'podkupiony' przez inne
          stacje, a jest tam kilku niezlych reporterow. Jezeli tak sie stanie to Lis
          wiecej Polsatowi zaszkodzi niz pomoze.
        • Gość: gutek_Kk Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:55
          W programach informacyjnych gwiazdorstwo powinno opierać się na wiedzy,
          profesjonalnym przygotowaniu do tematu, błyskotliwym podejściu do rozmówcy,
          itd. A tego akurat Hannie S. brakuje. Widz nie będzie oglądał programu tylko,
          żeby spojrzeć na twarzyczke prowadzącej ale żeby uzyskac informacje.Polsat
          potrzebuje nowej twarzy. O.K. Jeśli już zrezygnowali z dobrej rzetelnej
          Gawryluk, to powinni ją zastąpic kimś jeszcze lepszym, a nie obniżac poziom.
          Władowali pewnie masę kasy na nową scenografię, promocję Lisa itd. ale to tylko
          luksusowe opakowanie niekoniecznie luksusowego produktu.
    • Gość: maxWroc Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.neting.com.pl 03.10.04, 11:34
      tez uwazam ze polsat moglby podkupic werner i dac ja na zmiane ze smoktunowicz-
      murowany hit! szczerze mowiac to nie wiem czemu ja zdjeli z glownych faktow-
      przeciez ona byla swietna a przede wszystim byla JAKAS i przez to wzbudzala
      kontrowersje ale to chyba lepiej niz nijacy prezenterzy jak np kajdanowicz
      ktory wyglada jakby polknal kij-(straszny z niego sztywniak-przynajmniej tak
      wyglada)
      • Gość: elka Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 15:28
        smouktunowicz jest nie doz niesienie ,ładna ale zro osobowości ,kręci cos
        twarza,straszy z telwizora.ona sie nie nadaje do informacji jest do
        niczego.ładna i nic poza tym .No moze zgrabna.pzrypomnijcie ja sobei z
        teleekspresu ,załosna pannica
        • Gość: kapucyn Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:02
          czy ona nie sepleni?
    • Gość: fan_dorotki Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:41
      mam nadzieję, że w Polsacie szybko sie opamietają i zdejmą H.S. z wizji, bo to
      wstyd, żeby profesjonalizm Doroty Gawryluk zamienić na amatorszczyznę Hanki S.
      A Lis twierdził w Newsweeku, że ona jest profesjonalna i zna 5 języków. Szkoda,
      że ani w Telekspresie ani w TV4 nie pokazała tego profesjonalizmu ani nie
      pochwaliła się tymi językami obcymi.
    • Gość: terry Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.aster.pl 04.10.04, 22:21
      No cóż.. Hania Smoktunowicz i Kinga Rusin to dwie wielkie psiapsióły.. Czego
      się więc spodziewacie? Jak się ma znajomości to można wygryźć każdego. Nawet
      najlepsza polsatowską dziennikarkę, jaką bez wątpienia jest (była?) Dorota
      Gawryluk.
      • Gość: boss Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:22
        zawsze miałem wrażenia (bo na wrażeniach te nasze sądy się przecie opierają!) że
        Dorota Gawryluk jest świetną, rzetelną dziennikarką: nie "gwiazdorzy", ale z
        kompetencją wykonuje swoją rolę. dlatego jako prezenterka Informacji budziła
        zaufanie. Ona po prostu jest poważna - rzadka zaleta u ludzi telewizji. od
        początku, jak rozniosły się ploty, że Lis ją wywala na rzecz Smoktunowicz,
        uważałem, że ta marna dość stacja pozbywa się jedynej fachowej osobowości.
        Smoktunowicz to "gwiazda" dla wiochy - Lis dostosował się do dotychczasowego
        poziomu polsatu...
        • satansatansatan Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat 04.10.04, 23:46
          Skoro Gawryluk była taka dobra, to dlaczego dezInformacje były takie chujowe?
          czy ktoś z was barany zadał sobie to pytanie?
          • Gość: boss-"baran" Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:54
            od czasu jak Gawryluk zaczęła robić Informacje "na całego" program był coraz
            lepszy: rzetelny, pozbawiony fajerwerków - dla mnie to był ostatnio najbardziej
            poważny program typu "dziennik" - może "chu...we" były one dla ciebie, bo wolisz
            takie pierdu-pierdu w wykonaniu pierwszej lepszej wiercącej się telewizyjnej
            pacynki?
            • Gość: figofago Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 09:59
              A co to znaczy, "od kiedy Gawryluk zaczęła robić informacje na całego"? A jak
              wcześniej je robiła, na ćwiartkę?
          • Gość: zorientowany Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: 217.153.116.* 05.10.04, 16:34
            bo miały najniższy budżet z możliwych!!!!!!!
      • Gość: ala_ala Re: Gawryluk a Smoktunowicz-Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:33
        Więc jeśli Lisem kieruje Kinga to GRATULACJE. Lis strzelił sobie samobója
        wyrzucając Gawryluk. Dorota sobie poradzi, jest na tyle dobra, że z pewnością
        ktoś jej zaproponuje pracę, natomiast jeśli Lis sie nie sprawdzi w Polsacie, to
        nie pozostaje mu już nic innego jak zostać prezydentem, bo w TVN spalony w
        publicznej tez go nie chcą. A swoją drogą, to jego narcyzm jest już nie do
        zniesienia. No cóz, niedługo zobaczymy ile razy w ciagu jednego wydania
        Wydarzeń H. Smoktunowicz sie pomyli. W ostatnim dzienniku czwórki, który
        prowadziła, "rąbnęła się" tylko 8 razy.
        • Gość: Myśliwy Re: ******** a Smoktunowicz-Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:45
          Czy ********owa też ma swój PR na forum?
          • Gość: Figofago Re: ******** a Smoktunowicz-Polsat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 09:55
            Qrcze, jak poczytać inne wątki na tym forum to nigdzie nie ma takiego
            zageszczenia postow z wyslanych z jednego adresu. Tu trzy czwarte sa
            neoplus.adsl i cos tam dalej. Czlowieku wyluzuj troche.Jesli Gawryluk jest taka
            swietna to da sobie rade i bez teego pr-u na forum.
            • Gość: boss Re: ******** a Smoktunowicz-Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:40
              neoplus - to po prostu symbol neostrady (ja np. tak jestem podłączony i nie znam koleżanki (?) "ala-ala", która ma ten sam "neoplus" - a łączę się z odległości 372 km od W-wy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka