Dodaj do ulubionych

STECZKOWSKA w SZANSIE NA SUKCES

IP: *.chello.pl 03.10.04, 15:26
o moj boze, jaka ta dziewucha jest IRYTUJĄCA !!!

zawsze ją lubiłem, ale po tym programie zaczalem ją nienawidzić!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: STECZKOWSKA w SZANSIE NA SUKCES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 15:34
      Dokładnie mam takie same odczucia, zawsze ją lubiłam a dzisiaj jakoś strasznie
      mnie wkurza ta cała jej ekipa...
    • unkla Re: STECZKOWSKA w SZANSIE NA SUKCES 03.10.04, 15:47
      Strach lodówkę otworzyć, żeby z niej Steczkowska nie wyskoczyła, bleeee... Kto
      ją lansuje??? Na każdym "koncercie galowym" musi sie pojawić, a tymczasem
      ostatnią ciekawą muzycznie rzecz zrobiła z 5 lat temu. I ta jej sesja na
      Powązkach - po tym straciłam do niej szacunek.
    • Gość: esss Re: STECZKOWSKA w SZANSIE NA SUKCES IP: *.idea.pl 03.10.04, 17:14
      A mnie sie podobało, że jury się powygłupiało - było to całkiem sympatyczne. Zniesmaczył mnie Wielki Portret Pani Reżyserzycy na ścianie - megalomania do potęgi! Jeśli tak bardzo chce się wryć w pamięć widowni, to niech zwolni pana Manna i sama zacznie prowadzić swój program :-D
      • kraxa Re: Steczkowska i siostrunie 04.10.04, 15:17
        ZachowywaBy sie jak banda pijanych , halasliwych dz.wek. No ale w sumie niczego
        lepszego sie nie spodziewaBam po osobie, która sie scharakteryzowaBa "wygBadam
        jak suka" w jakims dokumencie zza kulis koncertu. Wiesniary i tyle. Szczególnie
        ta wytleniona
    • Gość: abc ??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.10.04, 13:57
      ???
    • Gość: Agatta Re: STECZKOWSKA w SZANSIE NA SUKCES IP: *.espol.com.pl 07.10.04, 00:29
      jesli jakies jedno zachowanie spowodowalo diametralna zmiane stosunku to znaczy
      ze albo jestes glupiutki albo tak naprawde nigdy jej nie lubiles...
      • Gość: telewidzka ani talent ani uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 06:35
        Dla mnie Steczkowska jest typowym produktem reklamy. Spiewa jak spiewa, setki
        mlodych robia to znacznie lepiej bez szans na wylansowanie. Uroda? Nie bede
        ukrywac, ze dla mnie jest po prostu brzydka. Wylansowana na kolejnego wampa
        Rzeczpospolitej:)Jakie zapotrzebowanie taki wamp:) Moze chodzi o to, ze patrzac
        na nia wiele dziewczyn nie grzeszacych uroda i talentem mysli sobie: ona mogla
        zostac "gwiazda" to i ja moge.
        • Gość: znawca Re: ani talent ani uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:50
          Też tak uważam. Widocznie za młodu intensywnie się "lansowała". Poza tym ma w
          sobie horrendalną dawkę wulgarności i zwykłego chamstwa, co pozwala jej
          skutecznie stawiać na swoim i eliminować co bardziej subtelnych krytykantów i
          konkurentki.
          • Gość: Agatta Re: ani talent ani uroda IP: *.espol.com.pl 08.10.04, 18:34
            Justynka wulgarna?? chyba pomyliles ja z Kayah... hahaha a gddzie Ty u niej to
            chamstwo zauwazyles... oj to mnie ubawiles znajomoscia tematu :)
        • Gość: ela Re: ani talent ani uroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:22
          Steczkowska będzie miała przez parę dni duża popularność w
          prasie.Dzisiejszy "Fakt": J.Steczkowska cudem ocalała z wypadku
          samochodowego.Na trasie katowickiej - kolizja z Tirem.Nic jej sie nie stało.
        • Gość: Agatta Re: ani talent ani uroda IP: *.espol.com.pl 08.10.04, 18:32
          A kto spiewa lepiej?? wymien chociaz jedna malo znana osobe to pogadamy
    • Gość: Jola Re: STECZKOWSKA w SZANSIE NA SUKCES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:41
      ona nie jest głupia, ona nie jest brzydka ona jest megairytująca.
      • Gość: Andrzej Re: STECZKOWSKA w SZANSIE NA SUKCES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 17:55
        Tak,też wydaje mi się że Steczkowska wraz ze swą liczną grupą na pierwszej w
        nowym sezonie i w nowej scenografii "Szansie na sukces" zachowywała się jakby
        była po kilku już drinkach u cioci na imieninach./ może faktycznie była
        drinknięta/.Zaprezentowała wątpliwe poczucie humoru.
        Jeden z zapamietanych przykładów z tego programu:
        Mann mówi: "No to program zaczęty,pierwsze koty za płoty".
        A Steczkowska za chwilę: "Miauuuuuu"
        • Gość: Kosa Re: STECZKOWSKA w SZANSIE NA SUKCES IP: *.acn.waw.pl 07.10.04, 18:32
          Ach Wy dobermany, tylko pokazać Wam cel i poszli! Steczkowska jest znakomitą
          piosenkarką, w programie wraz z osobami towarzyszącymi chciała stworzyć dobrą
          atmosferę i z moich obserwacji, atmosfera była wyjątkowo dobra! Ale tym, u
          których już sam widok tej artystki powoduje furię, niestety nie podobała się.
          Rozumiem ale po co, o tym pisać. "Grzeczny" Wojewódzki oczywiście, wszystkim
          alergikom na Steczkowską, pewnie się podoba?! A mnie nie i wcale się tym nie
          chwalę.
          Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka