Gość: SANTI IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 01:03 Kompletne rozczarowanie. Siuśmajtka bez klasy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: La_ki Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 13:12 Zgadzam się.W dodatku jest nudna i nic ciekawego do programu nie wnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santi Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 12:49 Gość portalu: La_ki napisał(a): > Zgadzam się.W dodatku jest nudna i nic ciekawego do programu nie wnosi. Niestety!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.gazetaolsztynska.pl 19.04.02, 13:18 Gość portalu: SANTI napisał(a): > Kompletne rozczarowanie. Siuśmajtka bez klasy!!!!!!!! A może podasz jakieś uzasadnienie swojej negatywnej oceny Moniki? Dlaczego siuśmajtka? Dlaczego bez klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszzz Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.zachem.com.pl 19.04.02, 14:09 ale oko jest na czym zawiesić choc jak na moje to nieco cherlawa, ale przynajmniej z charaktteru wpożo nie to co ci pokreńceńcy Ken fryta czy kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.bphpbk.pl 19.04.02, 16:27 Ale jest na co popatrzeć.Z resztą nie jest gorsza od Jeb....j Frytki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 02:21 Przyznaję, że po dzisiejszym obejrzeniu wojny na wodę kontynuowanej w jakuzie (ale nie po obejrzeniu ochlastanych przez TVN resztek o 20.00, tylko pełniejszej wersji z "siódemki")moja rezerwa w stosunku do Moniki zamieniła się w jakiś cień niechęci... Nie jestem wielbicielką Madziora, ale uważam, że dziś została napadnięta niesłusznie. Absurdalne były zarzuty Nowej w stosunku do Magdy o to, że dopingowała Pabla, który wrzucał "modelkę" do jakuzy. Brakuje jej wyczucia... jak większości zodiakalnych baranów... >:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_ Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY 20.04.02, 10:59 Monika jest po prostu zwyczajna dziewczyną, mimo swietnego wyglądu który sugeruje że jest połbóstwem, ma swoje wady. Za szybko mówi, jest młoda i mimo bycia mamą to często wychodzi z niej brak doświadczenia. Widać obycie w wielkim świecie nie oznacza że tak młoda osoba będzie od razu naj we wszystkim. Wydaje mi sie że jednak zaskarbiła sobie troche sympatii kilku uczestników i nie dostanie nominacji od wszystkich uczestników gry, czyli jak na nową całkiem nieźle. Rzuciała się na Madziora bo tam wyraźnie robią się już obozy sympatii. Dobrze żeby wypadł Pablo bo może się zrobic ciekawie. Chemik, Frycia i Monia kontra Madzior, Rudi i JAnosik. Neutralny pozostaje tylko Ojciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.02, 11:31 Monika miala prawo sie zdenerwowac. Musialo ja cos bolec. Pokazywala Piotrowi swoj czerwony tors. Tylko, ze to Pawel byl tym sprawca. To on wciepal ja na sile do jakuzy. Dlaczego oberwalo sie Magdzie? Bo Monika jej po prostu nie lubi. Ja zreszta tez. Za chiny nie chcialabym miec takiej kolezanki jak Magda. Drazliwa na swiom punkcie, nie wiadomo kiedy ja mozna czyms urazic. Znam takie typy. Ciezko sie z takimi obcuje. Wystarczyloby, zeby Magda powiedziala po prostu sorry i byloby po sprawie, ale widocznie i Magda nie pala do niej szczegolna sympatia. Zazdrosc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
harpia1 Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY 20.04.02, 12:25 Diabli nadali, znowu nie ogladałam i nie widziałam tej akcji :( Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY 20.04.02, 12:35 mysz_ napisał(a): > Monika jest po prostu zwyczajna dziewczyną, mimo swietnego wyglądu który > sugeruje że jest połbóstwem, ma swoje wady. Za szybko mówi, jest młoda i mimo > bycia mamą to często wychodzi z niej brak doświadczenia. Widać obycie w wielkim > > świecie nie oznacza że tak młoda osoba będzie od razu naj we wszystkim. Masz rację, ale ona na szczęście na półbóstwo się nie kryguje. I to jest duży plus. Widać, że jest pewną siebie osóbką, a porównując ją z Kenem, który również pewnym siebie był... Dwa sposoby uzewnętrzniania tego stanu ducha: Łukasz bardzo lubił się tym chwalić i o tym mówić, a Monika nie musi tego podkreślać na każdym kroku ;) Pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś