Dodaj do ulubionych

BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 01:03
Kompletne rozczarowanie. Siuśmajtka bez klasy!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: La_ki Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 13:12
      Zgadzam się.W dodatku jest nudna i nic ciekawego do programu nie wnosi.
      • Gość: santi Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 12:49
        Gość portalu: La_ki napisał(a):

> Zgadzam się.W dodatku jest nudna i nic ciekawego do programu nie wnosi.

Niestety!!!!
    • Gość: milusia Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.gazetaolsztynska.pl 19.04.02, 13:18
      Gość portalu: SANTI napisał(a):

> Kompletne rozczarowanie. Siuśmajtka bez klasy!!!!!!!!

A może podasz jakieś uzasadnienie swojej negatywnej oceny
      Moniki?
      Dlaczego siuśmajtka?
      Dlaczego bez klasy?
      • Gość: pluszzz Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.zachem.com.pl 19.04.02, 14:09
        ale oko jest na czym zawiesić choc jak na moje to nieco cherlawa, ale
        przynajmniej z charaktteru wpożo nie to co ci pokreńceńcy Ken fryta czy kasia
    • Gość: PIT Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.bphpbk.pl 19.04.02, 16:27
      Ale jest na co popatrzeć.Z resztą nie jest gorsza od Jeb....j Frytki
    • Gość: Metaxa Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 02:21
      Przyznaję, że po dzisiejszym obejrzeniu wojny na wodę kontynuowanej w jakuzie
      (ale nie po obejrzeniu ochlastanych przez TVN resztek o 20.00, tylko
      pełniejszej wersji z "siódemki")moja rezerwa w stosunku do Moniki zamieniła
      się w jakiś cień niechęci... Nie jestem wielbicielką Madziora, ale uważam, że
      dziś została napadnięta niesłusznie. Absurdalne były zarzuty Nowej w stosunku
      do Magdy o to, że dopingowała Pabla, który wrzucał "modelkę" do jakuzy.

Brakuje jej wyczucia... jak większości zodiakalnych baranów... >:)))
    • Gość: p Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: 195.205.141.* 20.04.02, 10:19
      • mysz_ Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY 20.04.02, 10:59
        Monika jest po prostu zwyczajna dziewczyną, mimo swietnego wyglądu który
        sugeruje że jest połbóstwem, ma swoje wady. Za szybko mówi, jest młoda i mimo
        bycia mamą to często wychodzi z niej brak doświadczenia. Widać obycie w wielkim
        świecie nie oznacza że tak młoda osoba będzie od razu naj we wszystkim.
        Wydaje mi sie że jednak zaskarbiła sobie troche sympatii kilku uczestników i
        nie dostanie nominacji od wszystkich uczestników gry, czyli jak na nową całkiem
        nieźle.
        Rzuciała się na Madziora bo tam wyraźnie robią się już obozy sympatii.
        Dobrze żeby wypadł Pablo bo może się zrobic ciekawie.
        Chemik, Frycia i Monia kontra Madzior, Rudi i JAnosik. Neutralny pozostaje
        tylko Ojciec
        • Gość: Milka Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.02, 11:31
          Monika miala prawo sie zdenerwowac. Musialo ja cos bolec. Pokazywala Piotrowi
          swoj czerwony tors. Tylko, ze to Pawel byl tym sprawca. To on wciepal ja na
          sile do jakuzy. Dlaczego oberwalo sie Magdzie? Bo Monika jej po prostu nie
          lubi. Ja zreszta tez. Za chiny nie chcialabym miec takiej kolezanki jak Magda.
          Drazliwa na swiom punkcie, nie wiadomo kiedy ja mozna czyms urazic. Znam takie
          typy. Ciezko sie z takimi obcuje. Wystarczyloby, zeby Magda powiedziala po
          prostu sorry i byloby po sprawie, ale widocznie i Magda nie pala do niej
          szczegolna sympatia. Zazdrosc?
          Pozdrawiam
          • harpia1 Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY 20.04.02, 12:25
            Diabli nadali, znowu nie ogladałam i nie widziałam tej akcji :(
        • siano01 Re: BROCHACKA - SIUŚMAJTKA BEZ KLASY 20.04.02, 12:35
          mysz_ napisał(a):

> Monika jest po prostu zwyczajna dziewczyną, mimo swietnego wyglądu który
          > sugeruje że jest połbóstwem, ma swoje wady. Za szybko mówi, jest młoda i mimo
          > bycia mamą to często wychodzi z niej brak doświadczenia. Widać obycie w wielkim
          >
          > świecie nie oznacza że tak młoda osoba będzie od razu naj we wszystkim.

Masz rację, ale ona na szczęście na półbóstwo się nie kryguje. I to jest duży
          plus. Widać, że jest pewną siebie osóbką, a porównując ją z Kenem, który również
          pewnym siebie był... Dwa sposoby uzewnętrzniania tego stanu ducha: Łukasz bardzo
          lubił się tym chwalić i o tym mówić, a Monika nie musi tego podkreślać na każdym
          kroku ;)

Pozdrawiam
          siano

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka