Dodaj do ulubionych

Pierwszy Obśmiewany III RP

05.10.04, 13:42
Słyszeliście najnowszy sponton Szymona Majewskiego? Natrząsa się z Lisa, ale
tak perfidnie i tak wprost, ze aż to dziwne jest. Zwazywszy na fakt, że pan
Lis będzie naszym przyszłym prezydentem. Co z tą Polską, kolejny program Lisa
będzie miała tytuł „Co z tą Bułgarią” zas następny „Co z tą Białorusią”. I
jeszcze coś było o śmiesznych nazwach z lisem w tytule i przekręcie, ale nie
zapamiętałam. Jak sobie przypomnę to się odezwę.
Swoją drogą to dziwne i zastanawiające, że z takiej gwiazdy i faceta z klasą
Lis stał się ogólnokrajowym pośmiewiskiem.
Obserwuj wątek
    • joanna_naturalny Re: Pierwszy Obśmiewany III RP 05.10.04, 14:07
      Boicie sie tu wpisać???
      • Gość: ale Re: Pierwszy Obśmiewany III RP IP: 193.111.166.* 05.10.04, 14:20
        Nie, nie boimy się. Raczej cieszymy, że masa wreszcie otworzyła oczy.
        • Gość: ABW Re: Pierwszy Obśmiewany III RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:25
          Masa zaczął sypać, a oczy otworzyły się ludziom. Zresztą już dawno ktoś
          na "chytruskowym" forum pochwalnym napisał, że "Lis to badziewie i tandeta"
          (cytuję dokładnie). Od tej pory po stu kilkudziesieciu wpisach-peanach
          forum "zamilkło".
          Czyli wpis był trafny.
          Rodzina nie pomogła.
          Tandeta i prawda zawsze wyjdzie na jaw.
          • joanna_naturalny Re: Pierwszy Obśmiewany III RP 05.10.04, 14:29
            Gość portalu: ABW napisał(a):

> Masa zaczął sypać, a oczy otworzyły się ludziom. Zresztą już dawno ktoś
            > na "chytruskowym" forum pochwalnym napisał, że "Lis to badziewie i tandeta"
            > (cytuję dokładnie). Od tej pory po stu kilkudziesieciu wpisach-peanach
            > forum "zamilkło".
            > Czyli wpis był trafny.
            > Rodzina nie pomogła.
            > Tandeta i prawda zawsze wyjdzie na jaw.

Giwmi linka do tego forum chytruskowego pliz!
            • Gość: ABW Re: Pierwszy Obśmiewany III RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:44
              Prosze uprzejmie. Strona 28 tego forum (Bronimy Tomasz Lisa). Drobna poprawka -
              wpisów 81. Ale razem z innymi wątkami o chytrusku-prymusku to będzie koło
              dwustu lub więcej. Pozdrówko!
              • joanna_naturalny Re: Pierwszy Obśmiewany III RP 06.10.04, 17:28
                Gość portalu: ABW napisał(a):

> Prosze uprzejmie. Strona 28 tego forum (Bronimy Tomasz Lisa). Drobna
                poprawka -
                > wpisów 81. Ale razem z innymi wątkami o chytrusku-prymusku to będzie koło
                > dwustu lub więcej. Pozdrówko!

dzięki!
        • joanna_naturalny Re: Pierwszy Obśmiewany III RP 05.10.04, 14:26
          Gość portalu: ale napisał(a):

> Nie, nie boimy się. Raczej cieszymy, że masa wreszcie otworzyła oczy.

Rozwiń swoją wypowiedź aby obrońcy pana foxa zaniemówili z wrazenia
          • Gość: wowo Re: Pierwszy Obśmiewany III RP IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.204.* 05.10.04, 14:32
            Pamietam ksywkę:

A jak się będzie nazywał gdy zetnie włosy?

Łylis (Willys) :)
            • joanna_naturalny Re: Pierwszy Obśmiewany III RP 05.10.04, 14:39
              Gość portalu: wowo napisał(a):

> Pamietam ksywkę:
              >
              > A jak się będzie nazywał gdy zetnie włosy?
              >
              > Łylis (Willys) :)

Tak! Własnie tak! Dobre to było. Wiekszosc ludzi mediow powinna pojsc za
              Szymonem i utrzec noska liskowi.
            • Gość: Jo-jo Re: Pierwszy Obśmiewany III RP IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 18:57
              Za Lisem nie przepadam, co nie znaczy, że go jakoś strasznie nie lubię - po
              prostu nie uważam, ze jest aż taką gwiazdą, na jaka go wykreowano. Pragnę
              jednak zauważyć, że poziom dowcipów pana Majewskiego jest tragiczny jak on sam.
              Facet próbuje bawić się językiem polskim, ale wychodzi mu to beznadziejnie. W
              jego tekstach nie ma niczego zabawnego, a już ten zacytowany to poziom dna i
              trzy metry mułu. "Jak zgoli włosy - Łylis". Jak się tworzy dowcipy, to powinny
              one mieć jakąś podstawę. O ile się nie mylę, Lis nie planuje zgolenia włosów, a
              raczej wprost przeciwnie. Co więc wart taki dowcip? Nic. Jak zresztą
              większosć "dowcipów" pana Majewskiego.
    • charlie_x ..miła Joanno..8) 05.10.04, 14:45
      joanna_naturalny napisała:

> Słyszeliście najnowszy sponton Szymona Majewskiego? Natrząsa się z Lisa, ale
      > tak perfidnie i tak wprost, ze aż to dziwne jest. Zwazywszy na fakt, że pan
      > Lis będzie naszym przyszłym prezydentem. Co z tą Polską, kolejny program Lisa
      > będzie miała tytuł „Co z tą Bułgarią” zas następny „Co z tą B
      > iałorusią”. I
      > jeszcze coś było o śmiesznych nazwach z lisem w tytule i przekręcie, ale nie
      > zapamiętałam. Jak sobie przypomnę to się odezwę.
      > Swoją drogą to dziwne i zastanawiające, że z takiej gwiazdy i faceta z klasą
      > Lis stał się ogólnokrajowym pośmiewiskiem.
      >
      drodze,a może autostradzie..nie pamiętam.
      • joanna_naturalny Re: ..miła Joanno..8) 05.10.04, 14:50
        charlie_x napisał:

> joanna_naturalny napisała:
        >
        > > Słyszeliście najnowszy sponton Szymona Majewskiego? Natrząsa się z Lisa,
        > ale
        > > tak perfidnie i tak wprost, ze aż to dziwne jest. Zwazywszy na fakt, że p
        > an
        > > Lis będzie naszym przyszłym prezydentem. Co z tą Polską, kolejny program
        > Lisa
        > > będzie miała tytuł „Co z tą Bułgarią” zas następny „Co
        > z tą B
        > > iałorusią”. I
        > > jeszcze coś było o śmiesznych nazwach z lisem w tytule i przekręcie, ale
        > nie
        > > zapamiętałam. Jak sobie przypomnę to się odezwę.
        > > Swoją drogą to dziwne i zastanawiające, że z takiej gwiazdy i faceta z kl
        > asą
        > > Lis stał się ogólnokrajowym pośmiewiskiem.
        > >
        > ___________
        > ..bladego pojęcia nie mam o co w tym chodzi.Sypnij może swoimi
        > przemyśleniami w kwestii tego brawurowego ataku.Jedyne co mi w tej chwili do
        > łba przychodzi to bajka z dzieciństwa o lisku,który kręcił się przy jakiejś
        > drodze,a może autostradzie..nie pamiętam.

Zawadiacki czarli chodzi o to, ze juz wprost, nie chyłkiem, cala Polska wyje ze
        smiechu i turla sie po ziemi! A foxik tego nie widzi czy udaje ze nie widzi i
        dawaj robic pseudowieszczowskie programiki typu rialiti. nawet zoneczka od
        piaru nie pomogla a nawet przeszkodzila, jak widac na zalaczonym obrazku. co za
        duzo to niezdrowo. mowi przyslowie.
        • charlie_x Re: ..miła Joanno..8) 05.10.04, 15:01
          ..widzisz wszyscy nieżle się bawią,a ja dopiero teraz pokumałem w
          czym rzecz się ma..Dzięki za mini wykład.pozdrawia ..8)
          • surtout Re: ..miła Joanno..8) 05.10.04, 15:07
            Miła Joanna i wszyscy mili zusamenn!
            Nie nabijajcie się tak z tego Lisa. Tu dodam, że nie jestem jakimś fanatycznym
            obrońcą jego i jego rodziny takoż.
            Po prostu facet pierwszy raz spróbował nowej formuły. Całe lata siedział za
            biurkiem, dziubiąc długopisem w kartkę, więc nie wie teraz, co zrobić z rękami.
            Całe lata rozmawiał z politykami, a nie tzw. publicznością, więc musi się
            nauczyć. Nie da się ukryć, że wpuścił Jankowskiego w maliny, wyciągając z niego
            zwierzenia o Jaguarze.
            Ja jestem za tym, aby się Lisowi jeszcze poprzyglądać, bo formułę wymyślił
            ciekawą i taki program jest potrzebny. Pierwszy odcinek oceniam jako "dobry" i
            czekam na więcej.
            Lis jest bardzo pojętnym zawodowcem, elokwentnym i... zestresowanym. Bo -
            przyznajcie - te "oczekiwania narodu" są dużym obciążeniem.
            Przeczytajcie "Co z tą Polską?". Polecam.
            • Gość: Karola Re: ..miły surtout IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 05.10.04, 15:18
              "bo formułę wymyślił
              > ciekawą i taki program jest potrzebny."

a co ciekawego jest w tej formule? jeden gośc publiczność drugi gość trzeci
              gość publiczność reklamy, koniec.
              a "oczekiwania narodu" muszą być ogromne jeżeli stawia się pytanie "Co z tą
              Polską" a obciążenie to już jego sprawa nie nasza w kasie 15 mu się wyrówna.
              A mnie osobiście program ani ziębi ani grzeje.
              • surtout Re: ..miły surtout 05.10.04, 15:41
                Miła sourtout ;-) Jestem dziewczynką.

A to ciekawego jest w formule, że jest:
                a. na żywo (mało jest programów tego typu, z udziałem publiczności, na żywo)
                b. program nie kończy się wraz z tyłówką, tylko ma ciąg dalszy na czacie
                c. ciekawe połączenie rzetelnej publicystyki z talk-show

Kurczę, nie oceniaj książki po okładce, poczekaj parę tygodni. Każdy serial ma
                co najmniej trzy piloty, żeby okrzepł i ustalił tempo, charakter.
                To też jest serial.
                A program tego typu naprawdę jest potrzebny. Poza tym, prawda jest taka, że do
                Lisa przyjdzie każdy zaproszony. Na razie...
                Pozdrawiam.
                • olleek Re: ..miły surtout 05.10.04, 15:52
                  Ejjj przecież to żadna nowa formuła.A "Czarny pies czy biały kot" Skowrońskiego
                  to co??Jak dla mnie jedyne róznice są takie, że kto inny prowadzi no i
                  Skowroński robił to z jajem.

pozdrawiam
                • Gość: Karola Re: ..miły surtout IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 05.10.04, 16:05
                  no miło mi dziewczynko :-) ale i tak dalej się nie zgadzam:
                  1. Takich programów na żywo jest kilka i nie ma się czym ekscytować dla mnie
                  przynajmniej to żadna atrakcja. Ani dla Lisa podejrzewam.
                  2. Czat - znak czasów - nawet jak z "robinsonów" ktoś wylatuje to jest na
                  czacie po programie.
                  3. Dla mnie rozmowa z goścmi w studio to żadna publicystyka tym bardziej
                  rzetelna - publicystyczny to może być reportaż lub film dokumentalny. To tylko
                  moje zdanie ale to nadal "gadające głowy".

Ja nie oceniam ja się poprostu nie podniecam. (telewizją)
            • Gość: myśliwy Re: ..miła Joanno..8) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 16:17
              > Po prostu facet pierwszy raz spróbował nowej formuły.

Skoro z niego taga gwiazda to niech nie rpóbuje tylko robi, a jeśli nie wie
              jak to niech się nie bierze do tego.

> Całe lata siedział za biurkiem, dziubiąc długopisem w kartkę, .......

To niech dalej siedzi

> Całe lata rozmawiał z politykami, a nie tzw. publicznością, więc musi się
              > nauczyć.

a kiedy to niby???????????????? hahaha

• joanna_naturalny Re: ..miła Joanno..8) 06.10.04, 17:31
              przemiła surtout, tak wiec uwazam, że jeśli sie za bardzo podskakuje, nie bedac
              pewnym, czy efektem podskakiwania nie bedzie czasem zamiast awansu wygonienie z
              pracy, to nie należy podskakiwac. Efekty widac - agonia.
              • surtout Re: do Joanny i... wszystkich też 07.10.04, 00:29
                Droga Joanno,
                Co prawda mamy już czwartek - ale tuż po północy, więc do następnego odcinka
                (drugiego) jeszcze ho! ho!
                Poczekamy, zobaczymy. Myślę, że jeszcze dwa-trzy odcinki należy spokojnie
                obejrzeć. Wtedy dopiero będzie można wystawiać uczciwą cenzurkę. I jeśli się
                okaże, że Lis Tomasz daje ciała - to tu, na tym forum, będę się bić w piersi.
                A tymczasem, apeluję o niewysuwanie przedwczesnych wniosków. Pomysł na program
                jest dobry, dajmy się rozgrzać prowadzącemu. Bardzo go cenię i szanuję i mam
                nadzieję, że poradzi sobie z wyzwaniem, które sam sobie postawił.
                Pozdrawiam.
          • joanna_naturalny Re: ..miła Joanno..8) 06.10.04, 17:29
            lepiej dopiero teraz niż wcale a wcale. pozdrowionka
    • Gość: KIRA Re: smieszna.... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 05.10.04, 16:10
      joanno, nie wiem czy to zasługa tego imienia ale obwieszczasz swą sensacyjną
      wiadomość o Lisie niczym Szczepkowska w Dzienniku obalała komunizm.....
      Co do Lisa, to jeszcze poczekałabym na pogrązające komentarze....co do Szymona
      to nie brałabym tego jako wymiernika poglądu ogółu...toć to zwykły skecz
      radiowy....poza tym zdanie ze z gwiazdy i faceta z klasą stał się
      ogólnokrajowym pośmiewiskiem jest na wyrost stanowczo.....
      Zatakowałaś tak jakbys miała kontrakt w TVN- może nawet gwiazdorski....
      .......................................................................
      Ja bym jednak trochę poczekała i tak szybko nie otwierała butelek z szampanem
      za porazke Lisa
      • surtout Re: smieszna.... 05.10.04, 17:55
        Zgadzam się, zgadzam, zgadzam!
        Niestety, ludożerka lubi się pławić w czyimś sukcesie i lubi też rozszarpać,
        jeśli stwierdzi, że nóżka się nieco powinęła.
        Poczekajcie z kategorycznymi ocenami.
        Pzdr
        Surtout
        • Gość: P-77 Re: smieszna.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:06
          Dlaczego tak się nasmiewają z Lisa?
          A dlaczego w szkole najbardziej cieszy jak prymus zawali klasówkę?
          Lis a własnie opinię prymusa a takich się zwykle nie lubi.
          Chociaż Najsztubowi hasło bodajże o "inteligentnej dekoracji" nawet wyszło.
          • charlie_x ..nie nic podobnego. 05.10.04, 21:18
            Gość portalu: P-77 napisał(a):

> Dlaczego tak się nasmiewają z Lisa?
            > A dlaczego w szkole najbardziej cieszy jak prymus zawali klasówkę?
            > Lis a własnie opinię prymusa a takich się zwykle nie lubi.
            > Chociaż Najsztubowi hasło bodajże o "inteligentnej dekoracji" nawet wyszło.
            _____
            ..żeby nie urazić ortodoksyjnych zwolenników
            poprawnej 'polszczyzny' - od razu przepraszam za ew.błedy.Jeśli chodzi zaś o
            samego p.Lisa to do cz\asu kiedy jest pracownikiem etatowym bądź kontraktowym
            takiej czy innej redakcji to jest wszystko jasne, bo w tym czasie wyraża
            poglądy i opinie swego pracodawcy.To jest jasne i zrozumiałe.Natomiast jeśli
            próbuje 'tylnymi' drzwiami rozpoczynać swoją kampanię prezydencką to ja
            chciałbym wiedzieć..po pierwsze z czyjego to namaszczenia, za czyje pieniądze i
            co powoduje p. Lisem, że postanawia startować w przyszłych wyborach
            prezydenckich.To może na tyle pytań z mojej strony..Acha jeszcze jedno te
            bilbordy, które miałem przyjemność dzisiaj obejrzeć w drodze do pracy
            reklamujące ten program - jakoś nie przemawiają do mojego poczucia wspólnej
            troski o nasz kraj.pozdrawiam.
            • surtout Re: ..nie nic podobnego. 05.10.04, 22:07
              Ujmijmy sprawę tak: Lis nigdy wprost nie powiedział, że będzie kandydował.
              Jeśli nawet ma takie plany, to ich nie ujawnia. Prezes Solorz, zatrudniając
              Lisa skwitował, że ewentualne plany prezydenckie mu nie przeszkadzają, pod
              warunkiem, że nie wystartuje w najbliższych wyborach (czyli w roku 2005),
              dopiero w następnych. Moim zdaniem, jest to na rękę stacji i dziwię się p.
              Walterowi, że tego słynnego rankingu Newsweeka nie umiał wykorzystać dla TVN.
              No cóż, jego błąd.
              Do rzeczy - nie wiemy naprawdę, jakie plany ma T. Lis, ale cała Polska zbiorowo
              już zobaczyła go w Pałacu Namiestnikowskim. Ja też, nie ukrywam, dałam się
              ponieść tej zbiorowej fantazji.
              Stąd oczekiwania wobec Lisa, nad-Lisa, jako nad-dziennikarza są takie, a nie
              inne.
              Skadinąd poejrzewam, że jeśli myśl taka zaświtała Lisowi w głowie, to dopiero
              dzięki wspomnianemu rankingowi. Przypominam ranking "Rzeczpospoliej" z roku
              chyba wiosna 2000 (badanie wykonane przez Sopocką PBS), w którym ni z gruszki
              ni z pietruszki pojawiła się J. Kwaśniewska i zdystansowała wszystkich
              kandydatów. Od tego momentu zaczęły się gromadne spekulacje mediów i Narodu, aż
              po ponad dwóch latach (mogę się mylić, co do dat) pani Jola wreszcie je ucięła.
              Skutecznie. Ale wcześniej kokietowała i zwodziła wszystkich jak diabli.
              Lis jest jednym z najlepszych dziennikarzy w Polsce i niech takim pozostanie w
              naszym odbiorze, dopóki nie zdeklaruje się on sam - w tę czy w tamtą stronę.
              • Gość: telewidzka wiecej skromnosci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 06:29
                surtout napisała:
                Lis jest jednym z najlepszych dziennikarzy w Polsce i niech takim pozostanie w
                > naszym odbiorze...

Bylabym Ci niezwykle zobowiazana gdybys w tej kwesti uzywala liczby pojedynczej
                albowiem dla mnie Lis jest sredniej klasy prowadzacym program informacyjny a
                dziennikarzem jest nijakim.
                • surtout Re: wiecej skromnosci. 07.10.04, 12:47
                  Ponieważ większość moich znajomych, rodziny, współpracowników etc. podziela
                  moje zdanie (bo dyskusje o Lisie i programie są ostatnio stałym punktem
                  porządku dnia), śmiem twierdzić, że jest nas więcej. Wobec tego używanie liczby
                  pojedynczej uważam za bezpodstawne
                  • surtout PS 07.10.04, 12:48
                    Co się wokół i wobec Lisa dzieje nazwałabym jednym, prostym zdaniem:
                    HUZIA NA JÓZIA!
                  • Gość: ale Re: wiecej skromnosci. IP: 193.111.166.* 07.10.04, 13:44
                    Tak naprawde to ja nie znam warsztatu dziennikarskiego Lisa, no może poza
                    programem (a tu chyba się zgodzimy, że wiruozeria to nie była). Znam go jedynie
                    jako prezentaera wiadomości (nawiasem mówiąć czytającego "przez nos" i
                    niewyraźnie), oceniam go w tej roli - uzywająć szkolnej skali ocen - na cos
                    pomiędzy 3+ a 4-. Znam go w roli kompletnie bezbarwnego i nudnego korespondenta
                    telewizyjnego (to ocena to mierny). Znam go wreszcie jako twórce faktów i ich
                    redaktora - od samego początku program był telewizyjnym odpowiednikiem Faktu,
                    czy SuperExpressu - schlebiał mniej wyrafinowanym gustom, narzucał
                    interpretacje informacji itp.
                    Stąd nie moge powiedzieć, że Lis jest najlepszym w Polsce dziennikarzem, a
                    formułowanie takiego poglądu i wkładanie go w usta "wszytkich" uważam na grube
                    nadużycie.
                    Z pewnościa są takie środowiska, w któeych "wszyscy" uważaja Michała
                    Wiśniewskiego za najwybitniejszego artyste polskiej estrady - nie oznacza to,
                    że jest on nim w istocie. I nie koniec to analogii między oboma panami - obaj
                    to absolutni mistrzowie autokreacji - przeciez miliony uwierzyły, że Wiśniewski
                    jest muzykiem, tak jak miliony zdaja sie wierzyc, że Lis jest "dziennikarzem".
                    • surtout Lis na 4+ 07.10.04, 14:59
                      Fakty w TVN od początku jasno określiły się, jako jedyny serwis informacyjny,
                      obiektywny, a raczej nie promujący lewicy w taki sposób, w jaki promują ją za
                      pieniądze podatników Wiadomości w państwowej TV. Ten obiektywizm zawdzięczamy
                      kierownictwu stacji TVN i właśnie Lisowi, który nadał Faktom ich charakter i
                      tempo. Widać to zwłaszcza teraz, kiedy program się rozłazi, odkąd Lisa w nim
                      nie ma.
                      Lis jako korespondent w USA pokazał dobre dziennikarstwo, nieporównanie lepsze,
                      niż warsztat Doroty Warakomskiej. Natomiast myślę, że oceniając Lisa,
                      porównujesz go do Maxa Kolonko, który jest nie tyle amerykański w stylu, ile
                      teatralno-żartobliwy, co bardziej zbliża go do dziennikarstwa Faktu czy SE. Od
                      razu zastrzegam, że Kolonkę bardzo lubię jako niezrównanego showmana, ale czy
                      to jest dziennikarstwo przez duże "D"? Zastanowiłabym się...
                      Natomiast twoje porównanie Lisa do Wiśniewskiego uważam za skandaliczne.
                      • Gość: ale Re: Lis na 4+ IP: 193.111.166.* 07.10.04, 15:42
                        Droga "przede wszytkim".
                        Fakty jasno okresliły, że są serwisem informacyjnym dla ćwierć inteligentów,
                        któryz musza mieć wszytko podane na tacy. Koncentrowały się na afrerach,
                        brudahc itp. W tym przypominaja właśnie nomen-omen "Fakt" lub SE. Były w bardzo
                        amerykańskim stylu, krzykliwe, obrazkowe. Mówie były, bo teraz bardziej tonują
                        sposób podawania i interpretację informacji.
                        Oczywiście o gustach się nie dskutuje, ale ja zdecydowanie wolę jak mam dużo
                        informacji bez natrętnie narzucanego komentarza. Marzy mi się cos w stylu BBC.
                        Lis jako korespondent w USA pokazał się jako kompletnie bezbarwny korespondent,
                        nie pamiętam właściwie nic poza filmem o tym co jego zona robi w USA i zdjęć,
                        jak z dzieckiem chodzą z dzieckiem po parku wśród kolorowych liści (jesień) a w
                        tle Kapitol.
                        Moim ideałem korespondenta TV jest Grzegorz Dobiecki, który niestety juz nie
                        pracuję dla żadnej z telewizji, a szkoda. Przy nim Lis to chłopiec, który
                        oglądał dość regularnie tv i kupował sobie prasę, ale bez polotu, dogłębnej
                        znajomości kraju i mentalności ludzi. To tyle. O Kolankach i warakomskich nie
                        chce mówić, bo szkoda czasu.
                        Co do mojego porówniania Lisa i Wiśniewskiego to nadal upieram sie, ze analogia
                        jest jak najbardziej trafna.
                • Gość: KIRA Re: wiecej skromnosci. IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 07.10.04, 13:10
                  skromności??????????????????
                  A kto tu ma byc sktomnym, może Lis??????

Ogólnie to jest tak, facet odniósł sukces i to bez dwóch zdań.
                  Oczywiście zaraz podniosa się głosy jaki sukces itp!!!
                  Sukces odniosł chociuażby dlatego że jest o nim głosno A NASZĄ NARODOWĄ CECHĄ
                  JEST OBSMAROWANIE I NIECHEĆ DO OSÓB ODNOSZĄCYCH SUKCES!!!!
                  Z radością rzucamy się aby znaleźć kolejne wady no bo np ma fatalna fryzurę i
                  debata nad tym że robi siebie playboya itd itp.....
                  Potem może stwierdzimy że ma źle skrojony garnitur a ta jego wredna zona ( bo
                  przecież wszsycy wiemy że tak jest) spacjalistka pozal się Boże od PR ( to
                  wiemy na pewno) źle go przygotowała i OGÓLNIE PO PIERWSZYM PROGRAMIE JUŻ
                  WSZYSCY WIEMY ZE LIS STRACIŁ KLASE, JESTB DO NICZEGO I CO STAŁ SIĘ RZECZYWIŚCIE
                  OGÓLNONARODOWYM POŚMIEWISKIEM.....
                  Wolałabym aby dyskusja która się tutaj toczy bardziej dotyczyła Lisa jako
                  dziennikarza i zawartości merytorycznej programu.
                  No ale chyba nie ma na to szans, ot to takie polskie bagienko.

Z pozdrowieniami for all:):):)
    • Gość: ktoś Re: Pierwszy Obśmiewany III RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 14:23
      Telewidzka,Joanna Naturalny,Lisova.Ile jeszcze nicków przybierzesz?Wywalił cię
      z roboty i jesteś na bezrobociu,że masz czas na tę pisaninę?Osobo,opanuj się bo
      dostaniesz jeszcze zawału.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka