Dodaj do ulubionych

Kiedy zmienią czołówkę Klanu?!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:10
Za każdym razem po wakacjach oczekuję jakichś zmian w czołówce naszego
ulubionego tasiemca, a tu nic! Czas najwyższy ją zaktualizować - w MjM i Na
dobre i na złe robią to na bieżąco, a tym z Klanu najwyraźniej się nie chce!
Babcię Lubiczową powinni zdjąć już jakieś 5 lat temu. Do czołówki obowiązkowo
powinni wejść Maciuś z Bożenką i Kasią - toż to też Lubicze przecież! A
Daniel? Mały Pawełek junior? Drewniany Jasio z Małgosią? Przydałby się
jeszcze Rafalski ze swoją niewyżytą żonką, ale zabraknie chyba dla nich
miejsca na ekraniku. To też rodzina, nie?
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! 06.10.04, 10:11
      nie wyobrażam sobie pór roku Vivaldiego z inną czołówką;)
    • gianni_vonsacze Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! 06.10.04, 10:12
      problem w tym, że piosenka jest za krótka ;)
    • Gość: m3 Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.10.04, 10:27
      w czołówce na dobre i na złe bardzo długo była postać mikołaja - wypadł z niej
      o wiele za późno
      mjm miało zmianę czołówki chyba na początku zeszłego roku - dołożyli norberta i
      chochołów
      najczęściej czołówkę zmieniają u złotopolskich - bohaterowie znikają z niej
      dosyć szybko; pewne zastrzeżenia mam co do doboru osób spoza rodu do czołówki
      np. dlaczego jest w czołówce józef a nie ma biernackiego

a co do klanu to mnie też denerwuje, że czołówka się nie zmienia - bohaterowie
      występują w niej mając charaktery i fryzury sprzed lat np. monika w kapeluszu w
      warszawkowym centrum promenada, grażynka, ola dużo młodsza etc.
    • Gość: Duncan Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:37
      Bez przesady z tymi Rafalskimi. Klan to klan, czyli ludzie którzy wywodzą się
      od jednego ojca z któregos tam pokolenia wstecz, więc psychol Rafalski a już
      tym bardziej ta jego napalona kurew, odpadają.
      • lezka_z_posen Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! 06.10.04, 10:39
        co do ojcostwa,to nigdy pewności nie ma ,jednak:)
        • gianni_vonsacze Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! 06.10.04, 10:48
          myślę, że ciocia Stasia w czołówce mogłaby się pokazać - przecież ona to już
          jak rodzina prawie. W tle samowar jakiś mógłby być widoczny..
    • lezka_z_posen Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! 06.10.04, 11:11
      a zamiast Wladyslawa,plandeka tylko;)
    • Gość: ola Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:16
      Może ten p.Kęstowicz co gra Władzia-plandekę jest naprawdę chory i dlatego go
      nie pokazują? W końcu lata swoje już ma.A my tu śmichy-chichy.Mam nadzieję ,że
      jest zdrowy jak rydz tylko nie maja na niego pomysłu.
      • lezka_z_posen Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! 06.10.04, 11:19
        smichy nie są z Pana Kęstowicza przecież,tylko z tego,że w ogóle o postaci
        Władzia sie nie wspomina,jakby nigdy jej nie było.chociaż podobno w poniedzialek
        wspomniane było.
        • Gość: Duncan Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:37
          Było, że śpi. Myślę że będzie to teraz najczęśniej odgrywana przez niego
          kwestia.
          • legenda_o_wilku_lobo Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! 06.10.04, 12:04
            Gość portalu: Duncan napisał(a):

> Było, że śpi. Myślę że będzie to teraz najczęśniej odgrywana przez niego
            > kwestia.

To ja tez chcę taką rolę!!! oczywiście dobrze płatną.... Pochrapać trochę mogę
            gratis!
            • lezka_z_posen Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! 06.10.04, 12:06
              legenda_o_wilku_lobo napisała:

> Gość portalu: Duncan napisał(a):
              >
              > > Było, że śpi. Myślę że będzie to teraz najczęśniej odgrywana przez niego
              > > kwestia.
              >
              >
              > To ja tez chcę taką rolę!!! oczywiście dobrze płatną.... Pochrapać trochę
              mogę
              > gratis!

ja bym wolała rolę Lucka-bez przerwy coś dobrego szamie:)
        • johnny_tomala Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! 06.10.04, 11:48
          ta, Pan "piątek z pankracym" Kęstowicz chyba rzeczywiście zaniemógł bo go ni hu
          hu nie widać. a co do czołówki to nie rozumiecie !!! nie można bodaj marii z
          niej wyrzucić bo pamięć w domu lubiczów o niej jest wciąż żywa !!! taka rodzina
          co to się zawsze kocha i szanuje, dba i pomaga, uśmiecha się i płacze, żygać
          się chce.
          • ewosia Re: Kiedy zmienią czołówkę Klanu?! 06.10.04, 19:05
            johnny_tomala napisał:

>taka rodzina
            >
            > co to się zawsze kocha i szanuje, dba i pomaga, uśmiecha się i płacze, żygać
            > się chce.

właśnie, najgorsze, że oni są tacy dobrzy, nawet monika straciła jaja, że
            człowiekowi wstyd, że uważa siostrę za pieprzniętą i nie lubi własnej ciotki.
            Że też upiorna Stasja nie działa nikomu na nerwy...
    • reniatoja Zdecydowanie. 06.10.04, 19:20
      Przynajmniej Marie Lubiczową powinni zrobić na czarno - biało, tak jak zrobili
      z p. Daria Trafankowską. O tym, ze ród sie powiększył przez te lata i to juz
      nie mówię o wnukach, ale przeciez Pawełek Lubicz to brat Oli i Agnieszki, wiec
      jakim prawem go nie pokazuja w czołowce? Daniel też powinien byc obowiązkowo. O
      kolejnej generacji nie wspominając.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka