Dodaj do ulubionych

Chemik się wściekł!!!

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:03
Z oficjalki:Piotr przez dłuższy czas siedział samotnie w ogrodzie.Monika i
Frytka postanowiły go odwiedzić.Po ich wizycie Piotrek wpada do domu z krzykiem
na ustach"Odczecie się wszyscy ode mnie".Chwyta słoik i rozbija go o
ziemię,Mieszkańcy stoją osłupieni...
Obserwuj wątek
    • Gość: siano Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:08
      Faktycznie, ale numer! Ciekawe co się stało? Taki spokojny chłopak i tak mu
      nerwy puściły! Musiało się chyba coś poważnego wydaryrzyć.

siano
      • Gość: Astra Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.ima.pl 17.04.02, 19:11
        Gość portalu: siano napisał(a):

> Faktycznie, ale numer! Ciekawe co się stało? Taki spokojny chłopak i tak mu
        > nerwy puściły! Musiało się chyba coś poważnego wydaryrzyć.
        >
        > siano

Nominacje,kochanieńki,nominacje....
        • Gość: pago Re: Chemik się wściekł!!! IP: 192.168.1.* 17.04.02, 19:14
          Znają już wyniki nominacji? Siano? Ty wszystko wiesz!!!
          • Gość: siano Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:17
            Gość portalu: pago napisał(a):

> Znają już wyniki nominacji?

Nie wiem. Właśnie Brat wezwał Piotra do pokoju zwierzeń.
            • Gość: siano Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:20
              Ależ Chemik nabroił :))) Wyszedł już pokoju zwierzeń (krótka to była wizyta) i
              powiedział ze śmiechem, że "już zamówili mu psychologa", ale przekaz ucieli....
              Magda spaceruje z Chemikiem i coś go pociesza i tłumaczy.
            • Gość: wiesia Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.telia.com 17.04.02, 19:20
              niby taki spokojny a psychopata... gozdzikow mu sie zachcialo... czy tam
              tulipanow.
              Zupelnie jak Zouza i Ania... nieobliczalny...
              • Gość: mimi Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 19:22
                oj tam, oj tam wiesio, zaraz psychopata. To fajny chlopak, juz nie mówiąć o
                tym, ze studiuje na tej samej uczelni co ja :))
                • Gość: wiesia Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.telia.com 17.04.02, 19:25
                  ... no tak, masz racje, kazdemu sie moze zdazyc. - Ania dlubala w nosie i...
                  mniejsza o to, a Chemik rzuca sloikami. Jakos sie trzeba rozladowac.

• Gość: mimi Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 19:29
                    juz nie wypominaj tego dlubania blagam, bo z tego co czytam, to kolezanka hoksa
                    kandyduje do miana bohaterki, coby nie powiedziec swietej...
                    • Gość: wiesia Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.telia.com 17.04.02, 19:33
                      juz nie bede. Ale widzialem na wlasne oczy, ":)pik" tez widzial i moja mama
                      widziala. Wszyscy widzieli!!! :)))))))
                      • Gość: mimi Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 19:38
                        no patrz, a ja przegapilam...
                        • Gość: wiesia Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.telia.com 18.04.02, 06:59
                          no, szkoda. Ale zapewniam, bylo ochydne.
                • Gość: adusia Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.biaman.pl 17.04.02, 19:26
                  Myśle, że to tylko chwilowe załamanie. Mam nadziej, że nie pójdzie sobie przez
                  dach, bo ten dom będzie zupełnie pusty.
            • Gość: siano Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:23
              Wygląda na to, że to Ojciec powiedział coś co rozwścieczyło Chemika. Nie jestem
              pewien ale zdaje się, że chciał coś z niego na siłe wyciągnąć czy cuś... albo
              narzucał się strasznie z pocieszaniem... Ciężko wywnioskować :) No ale skoro
              tak tzn. że wcześniej z jakiegoś powodu Chemik dostał doła. Faktycznie, możliwe
              że dowiedział się o nominacjach.
              • Gość: mimi Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 19:25
                por mła, biedny piter...
                • Gość: pago To jest plan!!!!!!! Wszystko jest ukartowane! IP: 192.168.1.* 17.04.02, 19:26
                  I podobno dziś w nocy Piotrek ma się powiesić!
                  • Gość: dżastina Re: To jest plan!!!!!!! Wszystko jest ukartowane! IP: *.acn.waw.pl 17.04.02, 19:30
                    yasne, na Jerzym Dąbczaku ;-)
                  • Gość: strzyg Re: To jest plan!!!!!!! Wszystko jest ukartowane! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 19:33
                    Gość portalu: pago napisał(a):

> I podobno dziś w nocy Piotrek ma się powiesić!

niezłe naprawde lubie taki hyumor
    • Gość: siano To przez nominacje IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:28
      Z tego jak Magda pociesza Chemika wychodzi, że to wyniok nominacji tak
      oddziałuje na Chemika: Terminator tłumaczy żeby podchodził do wszystkiego jak
      do gry - to że ktoś nominuje, nie oznacza od razu, że nie lubi..... ;)
      • Gość: Astra Re: To przez nominacje IP: *.ima.pl 17.04.02, 19:29

> Z tego jak Magda pociesza Chemika wychodzi, że to wyniok nominacji tak
        > oddziałuje na Chemika: Terminator tłumaczy żeby podchodził do wszystkiego jak
        > do gry - to że ktoś nominuje, nie oznacza od razu, że nie lubi..... ;)

A nie mówiłam?????
        • Gość: siano Re: To przez nominacje IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:30
          Miałaś rację, przepraszam miałem to napisać w poprzednim poście! ;)
          • Gość: Astra Re: To przez nominacje IP: *.ima.pl 17.04.02, 19:36

> Miałaś rację, przepraszam miałem to napisać w poprzednim poście! ;)

Ależ nie ma za co! Taki tam fart...gdzież mi tam do pańskich osiągnięć!
    • Gość: Metaxa Re: Chemik się wściekł!!! IP: 212.244.106.* 17.04.02, 19:30
      Nieee, nie wydaje mi się, żeby Chemik wściekł się o nominacje.. Ciekawość mnie
      zeżre do jutra, żeby się dowiedzieć co się stalo...

p.s. mimi, studiujecie na jednej uczelni? już Cie lubię!!! ;))))))
      • Gość: mimi Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 19:34
        no wiedzialam Metakso, ze jak sie do tego przyznam, to u ciebie zaplusuje (mimo
        niemilosci do barbi)
        pozdrowienia z politechniki szczecinskiej :)))
        • Gość: Metaxa Re: Chemik się wściekł!!! IP: 212.244.106.* 17.04.02, 19:37
          Zaplusowałaś samym IP, szczecińskim ;) to, że się posiada odmienne zdanie nie
          oznacza, że należy być wrogami ;)
          • Gość: mimi Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 19:46
            i ja tak mysle, aczkolwiek jak sie niekedy czyta "wymiane zdan" na forum, to
            nalezy niebiosom dziekowac, ze adwersarze siedza w roznych miastach, bo w tym
            samym pomieszczeniu niechybnie chwyciliby za noze :)
    • Gość: siano Madzior mnie rozwala.... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:33
      Ledwo skończyła "pocieszać" Chemika już poleciała do Fryty i szepcze już na
      Chemika... O żeby ją! ;)

A sprawa wyjasnia się coraz bardziej. Chyba było tak, że Chemik jak się o 3
      łosach dowiedział to pszedł tradycyjnym sposobem przemyśleć wszystko w kącie na
      podwórku. A kilka osób nie chciało zostawić go w spokoju i narzucało się z
      pocieszaniem. Jak zobaczymy, to będziemy wiedzieć na pewno....
      • Gość: Astra Re: Madzior mnie rozwala.... IP: *.ima.pl 17.04.02, 19:40

> Ledwo skończyła "pocieszać" Chemika już poleciała do Fryty i szepcze już na
        > Chemika... O żeby ją! ;)
        >
        > A sprawa wyjasnia się coraz bardziej. Chyba było tak, że Chemik jak się o 3
        > łosach dowiedział to pszedł tradycyjnym sposobem przemyśleć wszystko w kącie na
        >
        > podwórku. A kilka osób nie chciało zostawić go w spokoju i narzucało się z
        > pocieszaniem. Jak zobaczymy, to będziemy wiedzieć na pewno....

Ta zakompleksiona lampucera z nimfomanką-głośnodajką są siebie warte..
        Że też ten nasz biedny Chemiczek musiał dostać się w szpony takich...wrrr..
    • Gość: pago Rozwiązanie zagadki IP: 192.168.1.* 17.04.02, 19:37
      Z oficjalnej strony:

Makabryczny plan Piotra

Piotrek jest dziś w fatalnym humorze, przesiaduje sam w ogrodzie, bez powodu
      wpada w złość...w furii rozbija słoik. Dziewczyny mówią o samobójczych zapędach
      Piotra...

Piotrek postanowił zrobić Czerwonym makabryczny dowcip; będzie udawał depresję
      a później w tajemnicy Niebiescy zrobią kukłę Piotrka, którą… powieszą w
      łazience. W plan wtajemniczeni są wszyscy Niebiescy oraz Frytka.

Piotrek razem Moniką i Frytką dopracowują perfidny plan. Chemik uda przed
      mieszkańcami wściekłość. Wcześniej Frytka i Monika rozpowiedzą wszystkim o jego
      nienajlepszym stanie psychicznym. Agnieszka cytuje wcześniejszą wypowiedź
      Piotra, „Mam już wszystkiego dość i najchętniej bym się powiesił!”- miał
      powiedzieć kilka godzin wcześniej.

Piotr przez dłuższy czas przesiedział samotnie w ogrodzie. Monika i Frytka
      postanowiły go odwiedzić, tam dopracowują ostatnie szczegóły. Po ich wizycie
      Piotrek z krzykiem na ustach wpada do domu; „Odczepcie się wszyscy ode
      mnie!!!” - woła. Chwyta słoik - przygotowany wcześniej przez dziewczyny - i
      rozbija go o ziemię. Mieszkańcy stoją osłupieni. Piotrek wpada do sypialni, nie
      może opanować śmiechu.

Katarzyna i Magda na poważnie potraktowały „depresję” Piotra. Rozmawiają na ten
      temat z chłopakami, mowią, że ostatnio przesadzali z głupimi żartami na jego
      temat. W tym czasie Piotrek najspokojniej w świecie siedzi w sypialni
      zwycięzców, do której Czerwoni po prostu nie mają wstępu. To jednak dopiero
      początek okrutnego żartu... finał przewidziany jest na dzisiejszą noc.
      • Gość: siano Re: Rozwiązanie zagadki IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:40
        Trzeba przyznać, że takiego numeru to się nie spodziewałem :)))))
        Ale hardcore'owa jazda na maksa! :)))

siano
      • Gość: Metaxa Re: Rozwiązanie zagadki IP: 212.244.106.* 17.04.02, 19:43
        Powstrzymam się od "a nie mówiłam"... >:)
        • Gość: Margaret Re: Rozwiązanie zagadki IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 17.04.02, 19:49
          ..Hmmm, no to nieźle.Ale szczerze mówiąc, jak już funduja takie "jazdy" (;) ) -
          to mogliby mniej osób w to wtajemniczyć..bez sensu. Ja na ten przykład,
          chcialabym zobaczyć Ojca jak wchodzi -i widzi Chemika powieszonego (kukłę), a
          nie...Magde,,Kasię..
          Ciekawe co oni jeszcze wymyślą..;)-moze by tak Monice pomalować kości farbą
          fluorescencyjną..i wypuscić-do sypialni czerwonych ;)))
          pzd.
        • Gość: Astra Re: Rozwiązanie zagadki IP: *.ima.pl 17.04.02, 19:53
          Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Powstrzymam się od "a nie mówiłam"... >:)

Ech ty,musisz przgwozdzić,pprzydeptać i na ranę sól posypać???
          • Gość: Metaxa Re: Rozwiązanie zagadki IP: 212.244.106.* 17.04.02, 21:04
            Gość portalu: Astra napisał(a):

> Gość portalu: Metaxa napisał(a):
            >
            > > Powstrzymam się od "a nie mówiłam"... >:)
            >
            > Ech ty,musisz przgwozdzić,pprzydeptać i na ranę sól posypać???

Nie muszę Astra. CHCĘ! >:)))))

• Gość: siano Chemik ucieka :) IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:47
        Plan się rozwija

Chemik właśnie próbował "uciekać" z domu... podstawił sobie krzesło i zaczął
        wdrapywać się na dach. Wszyscy niewtajemniczeni wylecieli go powstrzymywać,
        nabardziej Magda, która łapała go za nogi :))))))))

Chemik nie mógł powstrzymać śmiechu. Teraz chyba wtajemnicza MAdziora w plan,
        który raczej się posypał, bo ciężko było utrzymać powage....

siano
        • Gość: siano Zrezygnowali z planu..... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:49
          Koniec planów. Sprawa się rypła. MAgda obrazona, bo się dała nabrać na doła
          Chemika...
          • Gość: Margaret Re: Zrezygnowali z planu..... IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 17.04.02, 19:52
            Łuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :((((((((((((
            teraz to nieprędko im się uda zażartować-beznadzieja.
    • Gość: miki Re: Chemik się wściekł!!! IP: 192.168.0.* 17.04.02, 19:51
      Ludzie, przecież to jest idiotyczne. Nie uważacie? Będzię udawał, że się
      powiesi - rzeczywiście fantastyczny żart. Jak przeczytałem to tutaj, to byłem
      przkonany, ze to jakiś ponury dowcip. Ale rzeczywiście coś takiego jest na
      oficjałce. To chore...
      • Gość: siano Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:54
        Gość portalu: miki napisał(a):

> Ludzie, przecież to jest idiotyczne. Nie uważacie? Będzię udawał, że się
        > powiesi - rzeczywiście fantastyczny żart. Jak przeczytałem to tutaj, to byłem
        > przkonany, ze to jakiś ponury dowcip. Ale rzeczywiście coś takiego jest na
        > oficjałce. To chore...

Zgadzam się, to był głupi pomysł z tym wieszaniem... No ale zrezygnowali,
        pociągnęli plan do sensownego punktu niby-ucieczki. Ale powiem, coraz bardziej mi
        sie nie podoba skumanie Frytki i Moniki, które moczyły w tym palce.... :(

A Chemikowi głupio że się dał wciągnąc...

• Gość: mysz Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.kopernik.gliwice.pl 17.04.02, 20:05
          myślę że oni się tam muszą przepaskudnie nudzić, zreszta to wlasnie Chemik
          narzekal ze nic kompletnie sie nie dzieje i nawet nie ma bitew
        • Gość: Metaxa Re: Chemik się wściekł!!! IP: 212.244.106.* 17.04.02, 21:07
          Mnie też sie nie podoba skumanie Frytki z Moniką... :/

A Chemik zawsze miał postrzelone pomysły, a ten był z góry skazany na
          niepowodzenie, ze względu, że zbyt wiele osó o nim wiedziało.. :( Zresztą
          bardziej mi się podoba parodia Chudej niż pomysł z wisielcem...
          • Gość: Harpia Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 23:18
            Jaka parodia Chudej???
            Cholera, ja znów nie oglądałam dzisiejszego BB :(
            • Gość: :) Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.man.polbox.pl 17.04.02, 23:26
              Gość portalu: Harpia napisał(a):

> Jaka parodia Chudej???
              > Cholera, ja znów nie oglądałam dzisiejszego BB :(
              nie smutaskuj
              ja żadnego nie ogladalem i zyje:)

• Gość: Margaret Parodia Chudej IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 17.04.02, 23:39
                Chodzi o to, ze Chemik udaje , że chcę uciec dachem...tak jak Chuda, tylko , że
                podstawił sobie krzesło i w pore ;) niewtajemniczona Magda chwyciła go za
                nogi.;)
    • Gość: gagarin Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.as.net.pl 17.04.02, 23:42
      wściekłsię bo go Fryta ugryzła a miała wściekliznę po wyjściu Kena
    • Gość: wstrzas Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 23:57
      Wstrzas wstrzas wstrzas
    • cloudyush Re: Chemik się wściekł!!! 18.04.02, 02:18
      ale o co im poszło?
      • Gość: wiesia Re: Chemik się wściekł!!! IP: *.telia.com 18.04.02, 02:28
        Chemik chcial zrobic wejscie gdy Monicha moczyla sie w jacuzzi. Poszedl do
        sypialni, ze niby skarpetki chce zmienic. Juz chcial zapukac do lazienki gdy
        przylazla Madzia i zaczela mu cos brzeczec, nagabywac, podpytywac co powiedzial
        w pokoju zwierzen odciagnela go z pod lazienki na sile, jednym slowem wdepnela
        mu w parade. Chemik sie rozczarowal, zfrustrowal i po chwili zaczal rzucac
        sloikami krzyczac zeby mu w koncu wszystkie daly spokoj, ze on jest normalnym
        facetem i go rozpiera (energia oczywiscie). I tyle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka