Dodaj do ulubionych

Recital Mandaryny w Polsacie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:37
Wstyd przyznać, ale pierwszy raz widzę Mandarynę i co gorsza słyszę.
I nie chciałbym być złośliwy, ale gdyby wyłączyć dźwięk, przyciemnić
światełka i zamontować rurę, byłoby OK.
Ale niestety usłyszałem Whitesnake oraz Joe Dassina w wersji disco-pici-polo
i tu moja tolerancja się skończyła.
Nie mam siły słuchać. AAAAAAAAAAAAA Whitesnake lecę do Wrocławia, pomszczę
was chłopaki!
Obserwuj wątek
    • etele Re: Recital Mandaryny w Polsacie 15.10.04, 22:54
      Gość portalu: Widz napisał(a):

> Wstyd przyznać, ale pierwszy raz widzę Mandarynę i co gorsza słyszę.
      > I nie chciałbym być złośliwy, ale gdyby wyłączyć dźwięk, przyciemnić
      > światełka i zamontować rurę, byłoby OK.

Nie ,nie ,nie....muza i swiatła obowiazkowe.Bez tego nie ma rury!
      wokal niekoniecznie:(

Ogólnie? j/w

• Gość: Alek Re: Recital Mandaryny w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:56
      Znam język francuski, ale nie zrozumiałem ani jednego słówka z tego bełkotu.
      Rownie dobrze Mandaryna może śpiewać w suahili jak i esperanto.
      • riki_i Re: Recital Mandaryny w Polsacie 15.10.04, 23:43
        Masakra! Nie jestem jakimś nawiedzonym melomanem i lubię czasem posłuchać
        dance'u, no ale do cholery, dlaczego właśnie w tym gatunku muszą realizować się
        osoby, które w ogóle nie potrafią śpiewać??? Ten jej głos nawet po komputerowym
        podbiciu jest chujowy jak barszcz, po prostu drażniący.

Do tego fatalny playback, czuć ściemę na kilometr. Popisy taneczne miała kiedyś
        lepsze, jedynie ubiory w miarę mi się podobały. W wywiadzie chwaliła się, że
        jest "spełnioną kobietą"... no, ale dlaczego kosztem naszych uszu?
        • Gość: P-77 Re: Recital Mandaryny w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 18:16
          Kiedy pierwszy raz zobaczyłem ją w programie "Jestem jaki jestem" wydała mi się
          miła i bezpretensjonalną dziewczyną - teraz widzę jak miła i bezpretensjonalna
          dziewczyna przeminiła się w wampa.
    • Gość: virtuallady Re: Recital Mandaryny w Polsacie IP: *.vline.pl 16.10.04, 18:54
      Jej "SHOW" BYŁ ża-ło-sny! Przysięgam, nie dało mogłam wytrwać do końca jej
      popisów i przełączyłam na inny kanał.
      • Gość: Elle Re: Recital Mandaryny w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:06
        Całkowicie się z Wami zgadzam. Ja nawet mam zastrzeżenia co do jej popisów tanecznych- nie podobał mi sie jej sposób poruszania na scenie.
        • Gość: tivi DO IDOLA!!! IP: *.crowley.pl 16.10.04, 19:29
          Wszystkich frustratow, tudziez domoroslych demelomanow, zapraszam serdecznie do
          wziecia udzialu w czwartej edycji programu "IDOL".
          Tam bedzie mogli wykazac sie ruchem tanecznym, mozliwosciami wokalnymi oraz
          umiejetnosciami bytu na scenie...

Serdecznie zapraszam!

P.S. .. poza tym zapraszam do wybierania ogladanych pozycji... juz to gdzies
          pisalem chyba...
          • Gość: telewidzka Re: pozytywnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 07:49
            Widzialam fragment i dalam sobie spokoj, wrocilam do czytania ksiazki. Ciekawi
            mnie jednak kto i dlaczego lansuje tak oboje panstwa Wisniewskich. Kiedy
            skonczyl sie koszmar Ich troje, nagrania z domu przez 24h na dobe za miliony,
            TVN zafundowal Wisniewskiemu nowa zabawke wlasny program. Teraz Wisniewski
            rosnie na artyste filmowego:) Polsat nie chcial byc gorszy i dlatego ich tak
            popiera? Naprawde nie znajduje na to co sie dzieje z Wisniewskimi zadnego
            rozsadnego argumentu. Dwa beztalencia, ktore na tych brakach dorabiaja sie
            milionow. To sie nadaje do doglebnej analizy psychologicznej.
            Musicie jednak przyznac, ze wystep Wisniewskiej ma swoj plus. Zareklamowala
            sponsora i dzieki temu dziewczyny z Domow Dziecka dostana ubrania. I to jest
            jedyny pozytywny aspekt wystepu tej pani.
            • Gość: Maria do tivi IP: *.icpnet.pl 17.10.04, 12:55
              nikt z nas nie twierdzi że zrobiłby to lepiej ale też nikt tam się nie pcha.
              jest takie stare przysłowie - jeśli nie potrafisz nie pchaj się na afisz.
              niestety kasiora to nie wszystko, no chyba że by szanowny majkel zrobił
              odpowiedni przlewik na moje konto, to może bym od czasu do czasu włączyła to
              paskudztwo... ;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka