Gość: tommybo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 02:24 super, zobaczymy jak ten ślad akceptacji na niego wpłynie. Czy wyluzuje i pokaże swoją mniej mroczna twarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telewidzka Re: JAREK został !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 07:39 No i stalo sie zgodnie z tradycja. Smsow bylo chyba za malo bo Ibisz oglosil a nie robil tego od poczatku tej edycji:" gdybysmy teraz zakonczyli glosowanie..." i juz wszystko bylo jasne. Zawsze przeciez zostaje ten, kto po ogloszeniu wynikow w trakcie programu ma niby mniejsze poparcie". Nie moge tylko zrozumiec bo jestem humanistka jak mozliwa jest w ciagu 15 minut az taka zmina. 50,3% do 49,7% a po kilkunastu minutach 63,7% do 36,3%. Alez zasypali ich tymi smsami;) Niestety mialam racje b_bb i stwierdzam to z wielka przykroscia. Jarek niby indywidualista, majacy wlasny swiat a tak naprawde niedostosowany spolecznie oszolom, smieszny, maly, zakompleksiony ale i niebezpieczny czlowieczek wyrasta na idola Baru. Zachwyt tommybo, te wykrzykniki radosci i triumfu sa na to dowodem. Ilu ludzi nasmiewa sie z niego tak jak my? Garstka. I to zaczyna sie robic przerazajace:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommybo Re: JAREK został !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 08:02 nie czujesz ironii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozwiązanie Re: JAREK został !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:51 O rany, głosowały 2 osoby. A potem smsa wysłał Ibisz i wygrał regres. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JAREK został !!! 17.10.04, 11:34 A wolelibyście,żeby została ta mała, łysa ordynarna lesba co na wizji rzuca chujami ? Ja 100x bardziej wolę Jara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka show nie - lesby i nie ch..:)wieslawy s. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:08 Niestety w twoim tekscie nawet gdy czytam go po raz n-ty ironii nie czuje ale sorry jesli tak to mialo byc. siemiankowska czytam co napisalas i mam tylko jedna odpowiedz: przyganial kociol garnkowi. Dalas teraz popis no, no. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JAREK został !!! 17.10.04, 19:51 Telewidzko, ona nie dość,że jest małą łysą lesbą, to jeszcze do tego nie ma górnej czwórki, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: JAREK został !!! 17.10.04, 20:06 wieslawa-siemiankowska napisała: > Telewidzko, ona nie dość,że jest małą łysą lesbą, to jeszcze do tego nie ma > górnej czwórki, fuj! Tak, ta czwórka zdecydowanie wyklucza ją ze społeczeństwa. A o ile się nie mylę - istnieje słowo "chuj", w przeciwieństwie do SZCZENIACKIEGO zdrobnienia "lesba". Dałaś czadu, Wiesia. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JAREK został !!! 17.10.04, 20:53 W moim środowisku brak zęba jest dyskwalifikujący, może wśród Tirowców i tirówek gdzie obraca się mała łysa lesba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAREK został !!! 17.10.04, 22:56 Nie przepadałam za Anią W. i nie będzie mi jej brakować w programie, jednak nie przesadzałabym z takimi określeniami wobec niej (to do wiesi_s.). Doceniam jej oryginalność, zarówno w wyglądzie, jak i stylu życia, choć nie trafiła do mnie. Jarek to zupełnie inna bajka. Został, bo robił większy szoł i niezależnie od tego, ile smsów przyszło, wynik był łatwy do przewidzenia. Od dawna nie wierzę w prawdziwość tych wyników, a półmetkowe 50,1% do 49,9% wywołują już tylko ironiczny uśmieszek. Telewidzka, Jarek nie jest niebezpieczny i nie sądzę, by ktoś głosował na jego pozostanie w programie z innych powodów, niż możliwość pośmiania się z niego. Chociaż... zastanawia mnie ta dziewczyna, z którą Jarosław nawiązał kontakt ślinowy. ;) Jak zobaczyłam tę akcję, pomyślałam, że w swoim środowisku dziewczę jest skreślone, jednak podczas programu na żywo sprawiała wrażenie zadowolonej...hmm. Czy Jarek jest agresywny? Ja na jego miejscu, będąc tak prowokowana, dawno bym komuś przylutowała. Agnieszka pozwala sobie wobec Jarka na zbyt wiele i wszyscy odczują ulgę, gdy wyjdzie on wreszcie z roli uduchowionego jasnowidza i rzeczywiście kogoś uderzy. Wtedy odczują satysfakcję, że mieli rację, bo Jarek jest agresywnym psycholem. ;) A co do uzębienia bohaterów... W poprzednim Barze zreperowali jedynkę Karolkowi, wybielali im wszystkim zęby itp. Ciekawe, czemu teraz stomatolodzy nie zajmą się choćby naszym guru regresingowym, co by mu się bardzo przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: JAREK został !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.04, 01:31 B_bb, ja co prawda nie glosuję bo tez nie wierze w zadne 49 do 51, ale bardzo chcialem zeby Jarek zostal w programie i to bynajmniej nie z checi posmiania sie. Akurat posmianie się czy przejęcie zgrozą to reszta nam zapewni. Za jedno lubię Polsatowskie reality shows: nie rezygnują z wynajdywania takich ludzi jak Jarek czy Ewelina i dawania im szansy na głowne role w bajce. Zawsze starali się, choć z różnym skutkiem, zapewnic widzom kogos, kto uosabiał ludową bajkę o Głupim Jasiu lub Kopciuszku: kogoś może niemajętnego, ale utalentowanego, w miarę szczerego i o raczej dobrym sercu, z kogo wyciągali autentyczne i często dosyc wzruszające emocje. No i oczywiscie Jasio musi się zakochac w księżniczce lub tez Kopciuszek musi zakochac się w księciu, wiadomo. Kilka historyjek w rożnych edycjach Baru było kompletnie nieudanych, teraz jednak mamy zdecydowaną poprawę dzięki Jarkowi, który konsekwentnie obdarza uczuciem słabą psychicznie, choć sympatyczną Ewelinę, narażając się przez to na sekowanie przez cały Dwór, którym rządzi jak się zdaje Królowa Marta, mistrzyni intrygi (skądinąd dobra w tej roli). Może inni się śmieją z Głupiego Jasia, ale mnie akurat on raczej wzrusza, i na razie chcę tę bajkę oglądać dalej. Smieszą mnie natomiast (choć to żałosny śmiech przez łzy) postawy ludzi z Dworu, którzy kitują na potęgę aby nie zostać zminusowanymi lub zacierają swoją osobowość dostosowując się do potrzeb grupy - no cóż, life is brutal, tak naprawdę większość ludzi tak robi, nie wyłączając spikerów, zapowiadaczy i innych lanserów z tego programu czy nas - widzów przed telewizorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agg Re: JAREK został !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 11:57 Wicku! Powiem tylko jedno: O!!! MÓJ!!! BOŻE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAREK został !!! 18.10.04, 15:06 Wicku, romantyk z Ciebie. ;) Love story Jarka i Eweliny nie wróżę ciągu dalszego. Myślę, że Jarek to typ, który jest w stanie zakochać się w każdej dziewczynie, która obdarzy go jakimkolwiek zainteresowaniem (vide:nieznajoma z baru). To, o czym piszesz, może i byłoby wzruszające, gdyby jasnowidz miał lat 17, lecz ma ona dwa razy tyle i od dorosłego faceta wymaga się jednak odrobiny rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grechu Re: JAREK został !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:53 A Ta Jarkowa Laska Bez Imienia to chyba podstawiona? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAREK został !!! 18.10.04, 22:37 Gość portalu: grechu napisał(a): > A Ta Jarkowa Laska Bez Imienia to chyba podstawiona? Że za fajna, by go chcieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: JAREK został !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.04, 17:36 b-bb,może i masz rację. Na pewno Bar bazuje na tym, ze widz chętnie dorabia sobie historię do roznych wykreowanych tam "historyjek". Ale jesli chodzi o moje skojarzenia, to może dlatego, że tak: obiecują ci real life, a poźniej widzisz co widzisz: zalew sztucznosci i zachowan obliczonych pod publikę (vide np. "kolacyjka" Jacka z Agą). [swoją drogą real life tez tak troche wygląda] A u Jarka i Eweliny zauważyłem parę odruchów szczerosci i tak mi "skojarzenia oleciały". Zobaczymy. pozdrawiam wicek Odpowiedz Link Zgłoś
zupka.vifon Wieslawo S! 26.10.04, 14:29 Alez brak politycznej poprawnosci! Wieslawo! Prosze sie natychmiast opanowac, natychmiast powtarzam. To ze Ania miala krotkie wlosy i tylko 3 z 4 czworek nie moze jej dyskryminowac. A swoje chucie opanuj, dezodorantu mozesz uzyc wspomagajaco i nie pisz publicznie takich dyskryminujacych rzeczy. Nie byloby Tobie milo gdyby ktos sie obsmiewal np. z Twojego imienia ze wiesniackie.... CO NIE??? -- Wszystkie czworki swiata - laczcie sie! W jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: JAREK został !!! 20.10.04, 11:52 Zdanie, ktore wypowiedział "tępy" Bartek L "Gdyby Jarek nie był agresywny, nie odgradzał sie od grupy, nie chomikował jedzenia, pracowałby uczciwie w Barze, bylby po prostu nudny". Cytuje z pamieci. To prawda, Jarek wcale nie jest sympatyczny, ale inny niz ta zgraja miernot, co pozwala zaczepic na nim oko, a przez to i na calym programie. Oczywiscie Baru nie wygra, ale podciagnie Polsatowi ogladalnosc. Poza tym Jarek przejal role kozła ofiarnego, ktorą jeszcze do nie dawna grala z unizeniem Ewelina. Jednak reszta stwierdzila, ze Ewelina nie jest taka zla i ze mozna ja polubic, a ona wreszcie czujac sie akceptowana przycichla i moze odetchnac po tej fali atakow na jej osobe. Jarek wywoluje na mojej twarzy usmiech politowania i pewnego podziwu dla jego zachowania. To wymaga o wiele wiecej wysilku i odwagi, niz bezpieczne lizanie komus dupy ("tępy" Bartek, tudziez żmija Agnieszka), niewychylanie sie (ten od Garbusa), lub nieposiadanie wlasnego zdania (Marta). Odpowiedz Link Zgłoś