Dodaj do ulubionych

Chuda w ringu

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 23:34
kto widział CHUDĄ w ringu ale się zrobiła na kretynkę na maxa już lepiej nie
mogli jej ubrać jak na GO-GO
Obserwuj wątek
    • Gość: wikka Re: Chuda w ringu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 07:43
      Była rzeczywiscie żałosna... te pseudointeligentne buńczuczne odzywki, żenada.
    • Gość: amis Re: Chuda w ringu IP: *.katowice.pik-net.pl 22.04.02, 11:22
      Chuda jak zwykle na swoim poziomie. pojeździła na Kenie jak na jakiej kobyle, aż mi było tego
      kulturalnego Europejczyka żal. Nie spodziewał się takiego ataku, więc tylko cicho cos bąkał w
      odpowiedzi.
      To odczucie subiektywne, ale Chuda podczas ringu stanowiła przykład źle zrobionego makijażu. Dużo
      o nim mowa na tym forum w odniesieniu do złego gustu Barbie, ale kiedy obie wczoraj siedziały obok
      siebie to... No własnie.
    • Gość: M. Re: Chuda w ringu IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 22.04.02, 11:40
      Makijaż jak makijaż, chociaż te krwistoczerwone usta mówiły same za siebie, ale
      widzieliście jej włosy? U góry ufarbowane na blond, a na dole na kasztan.To ci
      dopiero szczyt dobrego smaku!
      • Gość: Alla Re: Chuda w ringu IP: *.a2000.nl 22.04.02, 14:45
        Facet, nie znasz sie na modzie. To najnowszy trend we fryzjerstwie i mowie
        calkiem serio. Bardzo dobrze miala zrobione wlosy. Super. Podobaly mi sie.
        Trzeba isc z duchem czasu, czasy trwalej "na barana" ufarbowane na rudo
        bezpowrotnie minely. W ogole farbowanie na rudo bez pasemek jest szczytem zlego
        gustu.
        • Gość: M. Re: Chuda w ringu IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 22.04.02, 18:07
          Gość portalu: Alla napisał(a):

> Facet, nie znasz sie na modzie. To najnowszy trend we fryzjerstwie i mowie
          > calkiem serio. Bardzo dobrze miala zrobione wlosy. Super. Podobaly mi sie.
          > Trzeba isc z duchem czasu, czasy trwalej "na barana" ufarbowane na rudo
          > bezpowrotnie minely. W ogole farbowanie na rudo bez pasemek jest szczytem zlego
          >
          > gustu.
          ----------
          Nie jestem facetem, lecz kobietą.Pozatym chyba sobie jaja robisz,że fryzura
          Chudej to najnowszy trend w modzie.Chyba,że u niej na zadupiu.

• Gość: Pablos Re: Chuda w ringu IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 23.04.02, 09:37
            Gość portalu: M. napisał(a):

> Nie jestem facetem, lecz kobietą.Pozatym chyba sobie jaja robisz,że fryzura
            > Chudej to najnowszy trend w modzie.Chyba,że u niej na zadupiu.

A ja jestem facetem i przedwczoraj gdy moja kochana zonka robila zakupy w jednym
            sklepie z ciuchami (jak kazda kobietka ma fiola na tym punkcie) ja zaczalem z
            nudow przegladac sobie katalogi KapAhl-a. I rzeczywiscie taka fryzura jest w
            modzie. Nawet dokladnie to opisali a mi utkwilo to w pamieci. A co sie komu
            podoba to juz inna kwestia.
            • Gość: Ken Re: Chuda w ringu IP: *.telia.com 23.04.02, 09:53
              Tak, KappAhl jest akurat źródłem poprawnej mody :))) - szmaciarska firma!

Pozdrów żonę i podziękuj za ostatnio ;-),

Kenio
    • Gość: freknet Re: Chuda w ringu IP: *.indisoft.com / 192.168.100.* 22.04.02, 12:10
      Wygladala jak ze wsi, jak mozna byc takim bezgusciem.
      PS.Wygladala jak stara @rwa
      • Gość: Kalor Re: Chuda w ringu IP: *.natned.com.pl 22.04.02, 16:24
        no... nie taka znowu stara
        • Gość: Aśka Re: Chuda w ringu IP: *.chello.pl 22.04.02, 17:31
          Chuda jak Chuda-dobrze chociaż że nie kazali jej śpiewać, tak jak Agnieszce
          Lorek , ufff... :))))
          Ale co się stało z Barbi?! Czy ja mam omamy wzrokowo-słuchowe? W Bigbraderze
          pokazywali ciepła, spokojną Barbi, a na ringu zjawiła się Barbi co robi dziwne
          miny (usta otwarte "letko" skrzywione), całkiem inny głos, całkiem inne
          teksty. Cholernie pewna siebie gwiazda! Już? Już odbiło?? :-)))
          • Gość: npojazd Re: Chuda w ringu IP: *.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 22.04.02, 17:40
            Ze wszystkich kobiet (dziewcząt) z BB tych dwóch i Zołzuni nie dażę sympatią i
            aż miło było oglądać szczególnie Chudą, gdzie to dziecko się podziało, gdy
            Bozia rozum rozdawała? Może było tak jak w kawale o żabie, co nie wiedziała
            gdzie się ustawić w kolejce, po urodę czy po rozum i w końcu nic nie zostało:))
            Pozdr.
          • n0name Re: Chuda w ringu 23.04.02, 09:47
            rece precz od Barbie, Krolowej Ludzkich Serc! :D
            • Gość: Aśka Re: Chuda w ringu IP: *.chello.pl 23.04.02, 10:02
              n0name napisał(a):

> rece precz od Barbie, Krolowej Ludzkich Serc! :D

Jak to?! Przecież to ja miałam być Królową Ludzkich Serc!! Noname zabijasz mnie!!
              :D
              • n0name Re: Chuda w ringu 23.04.02, 10:14
                Gość portalu: Aśka napisał(a):

> n0name napisał(a):
                >
                > > rece precz od Barbie, Krolowej Ludzkich Serc! :D
                >
                > Jak to?! Przecież to ja miałam być Królową Ludzkich Serc!! Noname zabijasz mnie
                > !!
                > :D

Jakze to?.... chcialabys zdetronizowac milosciwie nam panujaca Barbie I
                Rozową?!? :D
    • Gość: Keaton Re: Chuda w ringu IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 18:10
      Wygladala jak stara lafirynda...pozniej juz byly dwie ...bo dolaczyla do niej
      frtya
      • Gość: Belami Re: Chuda w ringu IP: *.bn.krakow.pl 22.04.02, 19:10
        Ja mam do Chudej jedną propozycję, niech spada do książek i ryje na maturę, bo
        nie zrobi ogólniaka nawet w wieku 40 lat.
        • Gość: M. Re: Chuda w ringu IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 22.04.02, 20:54
          Gość portalu: Belami napisał(a):

> Ja mam do Chudej jedną propozycję, niech spada do książek i ryje na maturę, bo
          > nie zrobi ogólniaka nawet w wieku 40 lat.
          -----------
          No też Belami wymyśliłaś.Ona jest gwiazdą i do tego"zwierzęciem telewizyjnym" ,a
          ty jej każesz się uczyć.

• Gość: Koko Re: Chuda w ringu IP: *.katowice.msk.pl 22.04.02, 22:48
      Pomijając rażący wygląd Chudej - jej pretensje do Kena były na poziomie
      przekupki z targu. Powinna po wyjściu (dobrowolnym)przemysleć wszystko i
      wyluzować .Tym bardziej, że akurat niewytypowanie jej przez Kena do biegu nie
      było złośliwe.
      • neutralny_nick Re: Chuda w ringu 23.04.02, 10:30
        najwyraźniej my mamy do tego dystans a oni jeszcze nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka