Gość: dzisel IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 23:34 kto widział CHUDĄ w ringu ale się zrobiła na kretynkę na maxa już lepiej nie mogli jej ubrać jak na GO-GO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikka Re: Chuda w ringu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 07:43 Była rzeczywiscie żałosna... te pseudointeligentne buńczuczne odzywki, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: Chuda w ringu IP: *.katowice.pik-net.pl 22.04.02, 11:22 Chuda jak zwykle na swoim poziomie. pojeździła na Kenie jak na jakiej kobyle, aż mi było tego kulturalnego Europejczyka żal. Nie spodziewał się takiego ataku, więc tylko cicho cos bąkał w odpowiedzi. To odczucie subiektywne, ale Chuda podczas ringu stanowiła przykład źle zrobionego makijażu. Dużo o nim mowa na tym forum w odniesieniu do złego gustu Barbie, ale kiedy obie wczoraj siedziały obok siebie to... No własnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Chuda w ringu IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 22.04.02, 11:40 Makijaż jak makijaż, chociaż te krwistoczerwone usta mówiły same za siebie, ale widzieliście jej włosy? U góry ufarbowane na blond, a na dole na kasztan.To ci dopiero szczyt dobrego smaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Chuda w ringu IP: *.a2000.nl 22.04.02, 14:45 Facet, nie znasz sie na modzie. To najnowszy trend we fryzjerstwie i mowie calkiem serio. Bardzo dobrze miala zrobione wlosy. Super. Podobaly mi sie. Trzeba isc z duchem czasu, czasy trwalej "na barana" ufarbowane na rudo bezpowrotnie minely. W ogole farbowanie na rudo bez pasemek jest szczytem zlego gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Chuda w ringu IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 22.04.02, 18:07 Gość portalu: Alla napisał(a): > Facet, nie znasz sie na modzie. To najnowszy trend we fryzjerstwie i mowie > calkiem serio. Bardzo dobrze miala zrobione wlosy. Super. Podobaly mi sie. > Trzeba isc z duchem czasu, czasy trwalej "na barana" ufarbowane na rudo > bezpowrotnie minely. W ogole farbowanie na rudo bez pasemek jest szczytem zlego > > gustu. ---------- Nie jestem facetem, lecz kobietą.Pozatym chyba sobie jaja robisz,że fryzura Chudej to najnowszy trend w modzie.Chyba,że u niej na zadupiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: Chuda w ringu IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 23.04.02, 09:37 Gość portalu: M. napisał(a): > Nie jestem facetem, lecz kobietą.Pozatym chyba sobie jaja robisz,że fryzura > Chudej to najnowszy trend w modzie.Chyba,że u niej na zadupiu. A ja jestem facetem i przedwczoraj gdy moja kochana zonka robila zakupy w jednym sklepie z ciuchami (jak kazda kobietka ma fiola na tym punkcie) ja zaczalem z nudow przegladac sobie katalogi KapAhl-a. I rzeczywiscie taka fryzura jest w modzie. Nawet dokladnie to opisali a mi utkwilo to w pamieci. A co sie komu podoba to juz inna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: Chuda w ringu IP: *.telia.com 23.04.02, 09:53 Tak, KappAhl jest akurat źródłem poprawnej mody :))) - szmaciarska firma! Pozdrów żonę i podziękuj za ostatnio ;-), Kenio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freknet Re: Chuda w ringu IP: *.indisoft.com / 192.168.100.* 22.04.02, 12:10 Wygladala jak ze wsi, jak mozna byc takim bezgusciem. PS.Wygladala jak stara @rwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalor Re: Chuda w ringu IP: *.natned.com.pl 22.04.02, 16:24 no... nie taka znowu stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Chuda w ringu IP: *.chello.pl 22.04.02, 17:31 Chuda jak Chuda-dobrze chociaż że nie kazali jej śpiewać, tak jak Agnieszce Lorek , ufff... :)))) Ale co się stało z Barbi?! Czy ja mam omamy wzrokowo-słuchowe? W Bigbraderze pokazywali ciepła, spokojną Barbi, a na ringu zjawiła się Barbi co robi dziwne miny (usta otwarte "letko" skrzywione), całkiem inny głos, całkiem inne teksty. Cholernie pewna siebie gwiazda! Już? Już odbiło?? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Chuda w ringu IP: *.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 22.04.02, 17:40 Ze wszystkich kobiet (dziewcząt) z BB tych dwóch i Zołzuni nie dażę sympatią i aż miło było oglądać szczególnie Chudą, gdzie to dziecko się podziało, gdy Bozia rozum rozdawała? Może było tak jak w kawale o żabie, co nie wiedziała gdzie się ustawić w kolejce, po urodę czy po rozum i w końcu nic nie zostało:)) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Chuda w ringu 23.04.02, 09:47 rece precz od Barbie, Krolowej Ludzkich Serc! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Chuda w ringu IP: *.chello.pl 23.04.02, 10:02 n0name napisał(a): > rece precz od Barbie, Krolowej Ludzkich Serc! :D Jak to?! Przecież to ja miałam być Królową Ludzkich Serc!! Noname zabijasz mnie!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Chuda w ringu 23.04.02, 10:14 Gość portalu: Aśka napisał(a): > n0name napisał(a): > > > rece precz od Barbie, Krolowej Ludzkich Serc! :D > > Jak to?! Przecież to ja miałam być Królową Ludzkich Serc!! Noname zabijasz mnie > !! > :D Jakze to?.... chcialabys zdetronizowac milosciwie nam panujaca Barbie I Rozową?!? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keaton Re: Chuda w ringu IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 18:10 Wygladala jak stara lafirynda...pozniej juz byly dwie ...bo dolaczyla do niej frtya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Chuda w ringu IP: *.bn.krakow.pl 22.04.02, 19:10 Ja mam do Chudej jedną propozycję, niech spada do książek i ryje na maturę, bo nie zrobi ogólniaka nawet w wieku 40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Chuda w ringu IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 22.04.02, 20:54 Gość portalu: Belami napisał(a): > Ja mam do Chudej jedną propozycję, niech spada do książek i ryje na maturę, bo > nie zrobi ogólniaka nawet w wieku 40 lat. ----------- No też Belami wymyśliłaś.Ona jest gwiazdą i do tego"zwierzęciem telewizyjnym" ,a ty jej każesz się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: Chuda w ringu IP: *.katowice.msk.pl 22.04.02, 22:48 Pomijając rażący wygląd Chudej - jej pretensje do Kena były na poziomie przekupki z targu. Powinna po wyjściu (dobrowolnym)przemysleć wszystko i wyluzować .Tym bardziej, że akurat niewytypowanie jej przez Kena do biegu nie było złośliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
neutralny_nick Re: Chuda w ringu 23.04.02, 10:30 najwyraźniej my mamy do tego dystans a oni jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś