sntx 22.10.04, 22:03 O MATKO!!! CO ZA PROGRAM CZY KTOS WIDZIAL DZISIEJSZY ODCINEK O BLIZNIAKACH??? TOTALNA KICHA JESTEM ZA TYM BY PANIA O ZDJAC Z WIZJI!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: ___________O_D_E_T_A_________ 22.10.04, 23:16 Oj koniecznie. Najśmieszniejsze jest to, że zanim program pojawił się na antenie ktoś napisał w Telewizyjnej, że Odetka to absolutny pewniaki medialna bestia. taa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: ___________O_D_E_T_A_________ IP: *.alan.krakow.pl 23.10.04, 00:38 fakt do niczego to sie to nie nadaje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola ale co się stało? IP: *.chello.pl 24.10.04, 13:10 nie panowała nad studiem, czy sama się sypnęła, czy co? Uprzejmie proszę o krótki raport. Odpowiedz Link Zgłoś
purhed Re: ale co się stało? 24.10.04, 14:41 w skrócie sprawa wyglądała następująco - najprawdopodobinej na skutek stresu odeta zaczęła na wizji puszczać potworne bąki, co niestety było wyraźnie słuchać, miny jej rozmówców też na to wskazywały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ale co się stało? IP: *.chello.pl 24.10.04, 16:12 no i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: ale co się stało? IP: *.aster.pl 25.10.04, 20:03 Jak to pierdziała na wizji ? Poważnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_rela Re: ___________O_D_E_T_A_________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:41 Ona jest fatalna, podobnie jak cały ten program - DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump ja p******* ale to k**** pasciarski program!!!!!! IP: *.alan.krakow.pl 25.10.04, 19:46 niech ja zdejma z wizji to najgorszy pasc w tv jaki widzialem od 5 lat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś