Dodaj do ulubionych

szukam fachowcow

IP: *.ssnet.pl 23.01.11, 12:30
Gruntowny remont. Szukam fachowcow, ktorzy zrobia mi dobrze gladzie w mieszkaniu o powierzchni ogolnej 63 m2. Dodatkowo szukam fachowcow do sprawdzenia wszystkich instalacji w mieszkaniu. Kogoś kto mi połozy plytki na podlodze. To na tyle :) A moze jeszcze ktos kto mi darmowo zrobi projekt przykladowy mieszkania? Moglabym pozniej udostepnic do porfolio :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zamkowy Re: szukam fachowcow IP: *.zamek.net.pl 23.01.11, 22:24
      Jak chcesz mieć dobrze gładzie to wybieraj tylko fachowców z agregatem do nakładania i szlifierkami mechanicznymi, najlepiej współpracującymi z odkurzaczem - niebo a ziemia w stosunku do metody tradycyjnej, czyli ręcznej.
      • Gość: szukająca Re: szukam fachowcow IP: *.jasfbg.com.pl 24.01.11, 11:46
        No tak, ale to pewnie znacznie drożej... :( Moglbys polecic kogos?
        • Gość: sk Re: szukam fachowcow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.11, 14:18

A ile chcesz przeznaczyć na samą robociznę całego mieszkania ? Jakiego wyniku końcowego oczekujesz?Czy perfekcyjnego czy raczej średniego?
          Bo wiadomo są różni fachowcy.
          • Gość: szukająca Re: szukam fachowcow IP: *.jasfbg.com.pl 25.01.11, 11:06
            Efekt chcialabym aby byl zadowalajace, wiadomo, ze nie bedzie perfekcyjny, bo nie stac mnie wlasnie aby przeznaczyc ogromna kwote na remont :( Nie mam orientacji w cenach, dlatego ktos musialby mi pomoc w temacie.... Jak ktos ma kogos do polecenia, to prosze o namiary, wtedy fachowiec jeden, drugi obejrzy mieszkanie i bede miala rozeznanie.
            • Gość: Tumanek Re: szukam fachowcow IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.01.11, 11:28
              Powiem tak Szkłem d... nie da się wytrzeć Czas to pieniądz a dobrze wykonana robota wymaga czasu i dobrych materiałów. To tak jak z tanimi produktami tanie i do wszystkiego czyli do niczego . Wybór należy do Ciebie ......
    • Gość: paw Re: szukam fachowcow IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.01.11, 13:05
      Za darmo to dziś nawet w ryj nie chcą dawać krwiopijco!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka