Gość: Ruda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:21 Widzieliście jak szpetnie zaklął jak mu się ekran złożył. Ekstra teść na ynteligencję nie ma co ........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Majewski i komputer......test 24.10.04, 18:24 niee.. co powiedział ten pajac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Majewski i komputer......test IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 24.10.04, 18:45 powiedział: "reniotoja to głupia cipa i nikt jej nie lubi" Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Majewski i komputer......test 24.10.04, 18:49 Mam nadzieje, ze poczules sie bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Majewski i komputer......test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:51 ej przesadzacie on ic nic takeiho strasznego znowu nie powiedzial , mnie to nie zrazilo a nawet wg mnie to smiesznie wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesa Re: Majewski i komputer......test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:48 A teraz sprzęt się zaciął, grafika do zadania gdzieś sobie poszła. No i mamy kolejną zapchajdziurę reklamową zamiast zadań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andie A GDZIE PYTANIE 65 ??? IP: *.chello.pl 24.10.04, 18:57 czy ja cos schrzanilem czy oni zadali tylko 64 pytania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiiiaaaak Re: A GDZIE PYTANIE 65 ??? IP: *.attu.pl / *.attu.pl 24.10.04, 19:02 hmm, tez mam tylko 64 to juz chyba nie zbieg okolicznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andie Re: A GDZIE PYTANIE 65 ??? IP: *.chello.pl 24.10.04, 19:03 no wlasnie... Mołek cos popieprzyla <grrr> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesa Re: A GDZIE PYTANIE 65 ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:04 U mnie też się nie zgadza! tyle że ja mam wrażenie, że zabrakło pytania 63??? Było 62 i potem od razu 64? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiiiaaaak Re: A GDZIE PYTANIE 65 ??? IP: *.attu.pl / *.attu.pl 24.10.04, 19:12 ciekawe jak wybrna z tego? koncowka jest przez to cala zrypana i jesli nie wyjasnia to beda zle odpowiedzi na kilku ostatnich pytaniach ale namieszalam ale to z emocji - wtopa na caly kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Łoj................... 24.10.04, 19:55 On se tak pod nosem ...ku......wa powiedział . No to super po prostu... Nie polaryzuję bo jestem lajkonik czy cóś tak w tem stajlu ... R UDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: Majewski i komputer......test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 21:44 a swoją droga jak można było dać tego pajaca do testu na inteligencję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Majewski i komputer......test IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 24.10.04, 22:01 no troche im to nie wyszlo fakt...:) majewski sie gubił ,biedna madzia nie wiedziała co robic... w studiu wiele sie dzialo ale nikt nie wiedzial o co chodzi.. wszytsko ulozoner jakos tak chaotycznie..i te wpadki realizacyjne:)) ale co tam :) przynjamniej bylo sie z czego posmiac w niedzielny wieczor nie zaluje ze obejrzalem..:) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Kon i Szczotka 25.10.04, 03:41 bylilepsi. Jezu. Prograqmnazywo,wiecwapdki muszabyc. Itakbylolepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Kon i Szczotka 25.10.04, 12:09 Faktycznie, ubaw z Szymona był niezły! to mu komp się złożył, to gadał gdy myślał że ma wyłączony mikrofon, to przeklął szpetnie na wizji - taki Jaś Fasola testu na inteligencję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berry Re: Kon i Szczotka IP: 80.51.226.* 25.10.04, 15:10 A może przy okazji nagrywali materiał do "Mamy Cię" i wrobili prowadzącego tenże program. Odpowiedz Link Zgłoś