IP: *.idea.pl 24.10.04, 19:11
Czy pod nazwą TVN kryje się stacja telewizyjna, czy kino? Pytam, bo obyczaj grania tego samego filmu dzień po dniu o podobnej porze (vide: "Inni") właściwy jest raczej tej drugiej dziedzinie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Andie Re: kiTVNo?? IP: *.chello.pl 24.10.04, 19:41
      o co Ci chodzi tak konkretnie?
      • Gość: Esss Re: kiTVNo?? IP: *.idea.pl 24.10.04, 20:11
        Porównaj wczorajszy program z dzisiejszym, to znajdziesz odpowedź. :-)
        Rozumiem, że filmy kupuje się z prawami do wielokrotnej emisji, ale to już chyba lekka przesada! Mogliby odczekać choć kilka dni i puścić o innej porze - wtedy miałoby to większy sens, nie uważasz?
        • dafni Re: kiTVNo?? 24.10.04, 21:44
          Nie przemyśleli tego zbytnio. Czarnym koniem jest dzisiaj narodowy test braku
          inteligencji i rozwaliła im się przez to cała ramówka.
    • Gość: berry Re: kiTVNo?? IP: 80.51.226.* 25.10.04, 12:54
      Dwukrotna emisja pod rząd nie jest niczym nowym. Tak samo robią np. stacje
      niemieckie RTL 2 czy PRO 7. Dzięki temu ktoś kto nie mógł zobaczyc filmu w
      sobotę o 22.05 może obejrzeć w niedzielę o 23.25. Popieram takie podwójne
      emisje szczególnie hitowych filmów czy seriali (np. Kryminalni - wiadomo, że w
      sobotę o 20.00 wszystkie stacje rzucaja to co najlepsze więc dobrze TVN robi,
      że puszcza ten serial także w niedzielę).

Zobaczysz, że np. Pottera dadzą powiedzmy w pierwszy dzień świąt o 20.00 a
      potem 26.XII powtórka po południu.

Gorzej jest gdy jakiś film jest puszczany przez jakąś stację co kilka-
      kilkanaście miesięcy. To jest dla mnie denerwujące. Np. Polsat tak robi z
      filmami Top Gun, Sami swoi, Jak rozpętałem II WŚ.
      TVN - z Egzekutorem, Ace'm Venturą, Głupim i głupszym, Kilerem
      TVP - z filmem Show emitowany kilka tygodni temu a przedtem w Nowy Rok.
      • Gość: mp3 Re: kiTVNo?? IP: *.pl 25.10.04, 14:12
        Tu przynajmniej była inna pora. Ale powiedzcie mi jaki jest sens nadawania
        w "prime time" czyli sobota wieczór i niedziela popoludnie dwoóch programow,
        czyli serialu Kryminalni i koszmarnego "Ciao Darwin". Jakie jest uzasadnienie
        takiej ramówki? Czyzby rzeczywiście nie mieli czego nawadać? W niedzielne
        popoludnie oglądam wszystko inne oprocz TVN-u.
        • misiania Re: kiTVNo?? 25.10.04, 14:41
          znaczy nie wszyscy siedzą cały weekend przed tiwi.
      • Gość: ;] Re: kiTVNo?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:42
        Tak nawiasem mówiąc do Potter leci 12 listopada o 20:10 :)))
        • Gość: berry Re: kiTVNo?? IP: 80.51.226.* 25.10.04, 15:08
          Pottera podałem jako przykad. Ale jak piszesz, że leci 12 listopada (czyli w
          piątkowym superkinie) o 20.10 to skończy się gdzieś około godz. 23.30 (150 min.
          filmu + reklamy). Jak mniemam to jest film dla dzieci. Nie sądzę aby wszystkie
          dzieci siedziały do 23.30. Przypuszczam, że dadzą powtórkę w niedzielę po
          południu.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka